Callanetics Egzersizleri

çok yüksek değil benim tutuğnduğum yer.doğru da yaptığıma eminim o hareketi.
ama şöle bi durumum var.ayağı geriye atıp 100 sayıyoz ya onu tamamlıom.
sonra yana aldığımda 70 e zor geliom.bacağım yere zımklanıo kalkmıo 70 ten sora:)

çok yüksek değil benim tutuğnduğum yer.doğru da yaptığıma eminim o hareketi.
ama şöle bi durumum var.ayağı geriye atıp 100 sayıyoz ya onu tamamlıom.
sonra yana aldığımda 70 e zor geliom.bacağım yere zımklanıo kalkmıo 70 ten sora:)

iŞTE aynı benimde öle oluyor.Bir tarafa yapıyorum,diğer tarafta bacaklarım kilitleniyor resmen.Kütür kütür kalçamdan sesler geliyor.Bide bu harketleri yemek yedikten kaç saat sonra yapmak gerekir?

o harekette ben de zorlanıyorum dediğiniz gibi ama ben hayra yoruyorum oh oh etkili oluyo demek diyorum :roflol: hani ağrıdıgını hissedince falan..nekadar iyimserim bak yaasırnaşık şey
bencede hemen yemek sonrası yapmak iyi olmaz arada zaman olsa daha iyi olur

o harekette ben de zorlanıyorum dediğiniz gibi ama ben hayra yoruyorum oh oh etkili oluyo demek diyorum :roflol: hani ağrıdıgını hissedince falan..nekadar iyimserim bak yaasırnaşık şey
bencede hemen yemek sonrası yapmak iyi olmaz arada zaman olsa daha iyi olur

canım çok teşekkür ederim inan bana o kadar büyük iyili yaptınki indirdim videoları şimdi
bugun başlıyorum hemen
tekrar çok teşekkür ederim
umarım elma diyetiyle birlikte çok iyi olur
tekrar çok teşekkür ediyorum

bende bır tek mekık gıbı pozısyonlar warya onlarda zorlanıyorum 50 yapıyorum her bırını zorlamım kendımı dıe 100 mekık cekıyordum hıc zorlanmadan ama ara verınce bole oluyor alısırım kısa zamanda dıgerlerı basıt zaten esnetme hareketlerının cogunu yapıyordum ben boksda onlarda vucut rahatlıyor kızlar 2 gun ara verdım mecburen yaptım bugun ozaman bastan sayalım 1/21 :KK66: yuruyus programınıd uyguluycam

Kızlar 4/21 oldu bugün ama çok yoruldum.Bide hastaydım ya.Ama ne yapayım başlamışken devam etmek gerekir demi?Bide üstüne 50 mekik,20 şerden yan tekme,geri tekme,Hayalet oturma 20 kere....Öldüm kızlar.Şu göbeketn vereyimde bişey istemiyorum başka.Oturdum mu kat kat çıkıyor.

Kızlar 4/21 oldu bugün ama çok yoruldum.Bide hastaydım ya.Ama ne yapayım başlamışken devam etmek gerekir demi?Bide üstüne 50 mekik,20 şerden yan tekme,geri tekme,Hayalet oturma 20 kere....Öldüm kızlar.Şu göbeketn vereyimde bişey istemiyorum başka.Oturdum mu kat kat çıkıyor.

verıcez kızlar hep beraber merak etmeyın kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

bu aksam baslıcam indirdim ben de :) şöyle bi baktım da o sopaya tutundugu hareketleri filan bida ayagını kaldırıp koyuyo ya nerde yapıonuz anacım siz onları . benim evde mutfak masasından baska masa da yok :)

bu aksam baslıcam indirdim ben de :) şöyle bi baktım da o sopaya tutundugu hareketleri filan bida ayagını kaldırıp koyuyo ya nerde yapıonuz anacım siz onları . benim evde mutfak masasından baska masa da yok :)

hosgeldın aramıza cnm . o hareketı sandalyede yapabılırsın ıstersen oturulan kısmına koy ayagını ıstersen yaslanılan kısmına hatta yerden 80 cm falan yukseklıtle olan bır masada gosterıyor ornegını o nedenle ıstedıgınde yapabılırsın ben arkalıgı ıle yapıyordum ama bacak hareketlerınden sonra cok kaldırınca kasılmalar oluyor bazen o nedenle dunkunde oturulan yerde yaptım :KK66: kaydirigubbakcemile2

kıslar nasıl gidiyoo
benim dün 8 oldu , artık çok zorlanmıyorum , sizin dediğiniz bacak hareketlerinde ben de çok zorlanıyodum hepsini yapamıyordum bile artık çok kolay geliyoo,bi de dün dayanamadım ölçülerime baktım :kedi: belden 2 cm, göbekten 4,kalçadan 1 cm incelmişim :lepi: bakalım 21 in sonunda nolaceeekk ,

kıslar nasıl gidiyoo
benim dün 8 oldu , artık çok zorlanmıyorum , sizin dediğiniz bacak hareketlerinde ben de çok zorlanıyodum hepsini yapamıyordum bile artık çok kolay geliyoo,bi de dün dayanamadım ölçülerime baktım :kedi: belden 2 cm, göbekten 4,kalçadan 1 cm incelmişim :lepi: bakalım 21 in sonunda nolaceeekk ,

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süpppersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
seni tebrik ederim.
devam 21 günün sonunu bizde beklioz:lepi:
ben dün kaytardım:1ninca:i
bugün de nerdeyse o potansiyeldeyim.
kızın banaaa:1no2:
ama yapcam çok yedim akşamda :nazar:
kalkıp yapıcam birazdan yaprak dökümü başlamadan yapim diom:sm_cool:

off kıslar bugün çok yoruldum baya koşuşturdum motiwasyon olsun die yazılanlara baktımm şimdi kaytarmak üsereydim çünkü:1ninca: ama birazdan yapıcamm bugünle beraber 3/21 olcakk daha çooooooook çalışmam gerek çokkkkaydirigubbakcemile2

psiqo şekercim sen daha öncede yapmıştın demiii okumuştum başlarda kaç günde farketmeye başlıo kiloda wermiştin sanırım rejim yaptınmı call la beraber ozamanlarr:uhm::uhm:

canım kaytarma sakın.yap bugün.bak bekliom.tam 7.30 da başlıoz tamam mı
ben daha öncede yaptım.10. günden itibaren aynaya baktığında kendin görüon way be işe yarıomuş diosun.dene görcen.rejim yapma derim.ama yediklerini azalt.ekmeği falan kesmeye çalış

tamam canım 5 dak. sonra yapıorum bendeee kaydirigubbakcemile2 zaten sabahları kepekli ekmekle kahwaltı yapom akşamda ekmeksiz yemek yiyom aralardada aklıma ne gelirse rejimden felan deilde işte kendi aklımça az yiyom tabi arada kaçmıod deil ama olsunnn okadarcıkk:kedi:

hadi şekercim ben çıkıorumm sporcuğumu yapayım sonrada banyo tw derkenn anca gece gelebilirim bidahaaaa sanada şimdiden kolay gelsin canım:1hug:

tmm canım.sanada kolay gelsin.hadi bende başlıom.bende yaprak dökümünden sora gelirim.öptüm
buarada dier kızlarrr bugün rapor vermeyenler listeden çıkarılcak haberiniz ola.
melek dün kaytarmıştın.bugün yoksun.gözümden kaçtı sanma:mad:

kızlar bugün kaytarmadım.yaptım.listeyi ekliyorum birazdan.
kimsecikler yok ortada

başlama tarihi:9 ekim 2009 cuma
bitiş tarihi:1 kasım 2009 pazar (6 gün yapıp 1 gün ara vericez.toplamda 21 gün yapıcaz)

psiqo...........................kilo=58 21/5
göbek=85
kalça=96
gögüs=89
kol=28

plasticwoman...........kilo=75 1/21
Göğüs - 100
Bel - 90
Göbek- 102
Basen - 100
Bacak- 60
Kol - 29

melekimsi...............kilo=50
Bel: 66
Göbek: 81
Kalça: 91
Basen: 54

dilekrüzgar................kilo= 74 8/21
bel 80
göbek 98
kalça 106
bacak 61
(8. günün sonunda belden 2 cm, göbekten 4,kalçadan 1 cm incelmiş)tebrik ediyoruzzzzz

kawy................... kilo 63 boy 1.70 3/21
göğüs;88 cm
bel; 68 cm
kalça; 99 cm
üst bacak;54 cm
alt bacak(diz altındaki bölüm) 39 cm

nemise...................boy:1.63 kilo:53
göğüs:83 cm
bel: 68 cm
kalça:95 cm
üst bacak (en kalın yeri):54 cm
alt bacak:35 cm