Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar pzartesi annemle kaplıcalara gidiyorum:dance:malaesef call 21 i bu seferlik tamamlayamıcam.ama sizi takip edicem sonuna kadar.tekrar birlikte başlıcaz.sakın bırakmayın.
melekkkkkk gözüm üstünde kaytarmak yokkkkklava:
zati daha 2 gün daha tepenizdeyimkötükedihüso
banada yardım edin nolur nerden indiricem nerden bulucam lütfen yardımmmm
Kızlar özelinize site ismi yazıyorum hemen.Bu arada hoşgeldiniz.a.s.
sanırım açtım tekrar atarmısınız
canım o süper kısmı.ama öncelikle bunu yapman gerekiyorPsİko sen daha İlerİ aŞamalarından bahsetmİŞtİn yaa onlar bu hareketler dİİl dİmİ
hadi canım hoş geldin aramıza.bırakmak yok.hem diyet.hem aksatmadan bunu yaparsan 21 günde farkı kendin görcen herkes görcek.Bu arada benİmde 2. GÜnÜmdÜ yarın 3 sıkı dİyette yapıyorum hadİ hayırlısı psİko tİyolar ver cnm benİm
evet canım.haklısın.zaten iice esnemeden geçsen bile süper insana zor geliyorkaydirigubbakcemile3kıslar bugün sitede sorun wardı galiba giremedimmmafoldumben 5. yide yaptımmm yarında yapıcam pazar dinlenme günüm artıkın hiç kaytarmadan 1 haftayı tamamladım hakettim ben bu dinlenmeyiisırnaşık şey
bu arada bugün azcık araştırdım süper call'a nezamanki bu hareketleri tam olarak yapıcaz artık basit gelmeye başlıcak ozaman geçmemiz gerekiomuşş
yani karın hareketlerinde bi bacak hawadayken diğer bacakta paralel durup ağrısız yapabildiğimiz tam olarak esnediğimizdee(hani şu iki bacağı açıp başı we göwdeyi yere değdirme warya) ondaa nezamanki hiçbi acı hissetmicez ozaman geçilmesi öneriliomuş süperee yani şuan yaptığımız wideyuyu 100 saate kadar tamamlayabilirmişis sonrada süperrrrrrrkaydirigubbakcemile2
aferim kısss:lepi:bırakmak yok.ben haftaya olmıcam.benim yerime takip edin gari.gelince bakarım bendekomutanım dün yaptım ben:1ninca:.ama akşam nişan vardı ondan nete girip haber veremedim :1hug:
bikaç gün aksatabilirm kızlar ben de..çünkü mutsuzum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor..bunalımdayımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama beni bi süre hoşgörün sonra aranıza katılmak için geri gelicem ama şu sıra inanın yapcak arzu yok bende..sizleri takip etmeye gelirim belki:gitme::gitme: