Callanetics Egzersizleri

Psıko sen daha ılerı aŞamalarından bahsetmıŞtın yaa onlar bu hareketler dııl dımı

Bu arada benımde 2. GÜnÜmdÜ yarın 3 sıkı dıyette yapıyorum hadı hayırlısı psıko tıyolar ver cnm benım

kıslar bugün sitede sorun wardı galiba giremedimmmafoldumben 5. yide yaptımmm yarında yapıcam pazar dinlenme günüm artıkın hiç kaytarmadan 1 haftayı tamamladım hakettim ben bu dinlenmeyiisırnaşık şey

bu arada bugün azcık araştırdım süper call'a nezamanki bu hareketleri tam olarak yapıcaz artık basit gelmeye başlıcak ozaman geçmemiz gerekiomuşş
yani karın hareketlerinde bi bacak hawadayken diğer bacakta paralel durup ağrısız yapabildiğimiz tam olarak esnediğimizdee(hani şu iki bacağı açıp başı we göwdeyi yere değdirme warya) ondaa nezamanki hiçbi acı hissetmicez ozaman geçilmesi öneriliomuş süperee yani şuan yaptığımız wideyuyu 100 saate kadar tamamlayabilirmişis sonrada süperrrrrrrkaydirigubbakcemile2

gerçi ben 100 deil 150 saatte bile zor esnerim ama:kedi: 1 hafta oldu hala bacaklarımın üstüne yatamıyorum yaaaa bide bişi sorucam şu bara tutunup oturarak yaptığımız kalça hareketi warya ay ben onu sanki doğru yapmıomuşum gibi gelio ya kalçamı öne döndürüyorum ama bacağımı kaldırdığım ana yine arkaya dönüyo bi şunu beceremedim he sinir oluyom artık kendimeÇok üzgünüm çoook

kızlar pzartesi annemle kaplıcalara gidiyorum:dance:malaesef call 21 i bu seferlik tamamlayamıcam.ama sizi takip edicem sonuna kadar.tekrar birlikte başlıcaz.sakın bırakmayın.
melekkkkkk gözüm üstünde kaytarmak yokkkk:eek:klava:
zati daha 2 gün daha tepenizdeyimkötükedihüso

komutanım dün yaptım ben:1ninca:.ama akşam nişan vardı ondan nete girip haber veremedim :1hug:

banada yardım edin nolur nerden indiricem nerden bulucam lütfen yardımmmm :KK43:

Psİko sen daha İlerİ aŞamalarından bahsetmİŞtİn yaa onlar bu hareketler dİİl dİmİ
canım o süper kısmı.ama öncelikle bunu yapman gerekiyor

Bu arada benİmde 2. GÜnÜmdÜ yarın 3 sıkı dİyette yapıyorum hadİ hayırlısı psİko tİyolar ver cnm benİm
hadi canım hoş geldin aramıza.bırakmak yok.hem diyet.hem aksatmadan bunu yaparsan 21 günde farkı kendin görcen herkes görcek.
tek tavsiyem aksatma.hareketleri doğru yapmaya çalış.bide sayıları tamamlamaya çalış
kıslar bugün sitede sorun wardı galiba giremedimmmafoldumben 5. yide yaptımmm yarında yapıcam pazar dinlenme günüm artıkın hiç kaytarmadan 1 haftayı tamamladım hakettim ben bu dinlenmeyiisırnaşık şey

bu arada bugün azcık araştırdım süper call'a nezamanki bu hareketleri tam olarak yapıcaz artık basit gelmeye başlıcak ozaman geçmemiz gerekiomuşş
yani karın hareketlerinde bi bacak hawadayken diğer bacakta paralel durup ağrısız yapabildiğimiz tam olarak esnediğimizdee(hani şu iki bacağı açıp başı we göwdeyi yere değdirme warya) ondaa nezamanki hiçbi acı hissetmicez ozaman geçilmesi öneriliomuş süperee yani şuan yaptığımız wideyuyu 100 saate kadar tamamlayabilirmişis sonrada süperrrrrrrkaydirigubbakcemile2
evet canım.haklısın.zaten iice esnemeden geçsen bile süper insana zor geliyorkaydirigubbakcemile3

komutanım dün yaptım ben:1ninca:.ama akşam nişan vardı ondan nete girip haber veremedim :1hug:
aferim kısss:lepi:bırakmak yok.ben haftaya olmıcam.benim yerime takip edin gari.gelince bakarım bende

bikaç gün aksatabilirm kızlar ben de..çünkü mutsuzum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor..bunalımdayımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama beni bi süre hoşgörün sonra aranıza katılmak için geri gelicem ama şu sıra inanın yapcak arzu yok bende..sizleri takip etmeye gelirim belki:gitme::gitme:

Arkadaşlar ölçülerini yazanların hep göğüs ölçüsüde küçülmüş zaten zorla büyütüyoruz bilginiz var mıCADIARZU

bugün 4. günüm olacak ancak şimdi yapabileceğim.saat farkı bi şey olmaz sanırımgenelde sabah erken yapıyorum.öğlen 3 saat yüzdüm iyi geldi kaslarım dinlendi bakalım 21 gün sonra ne mucize bekliyor beni.
PİSİKOCUĞUM ARADA GÖSTERDİĞİ OTURARAK AYAK HAREKETİ VARYA ELLERLE ÇUBUKTAN DESTEK ALIP OTURDUĞUN YERDE Bİ AYAĞINI ÖNE DOĞRU KOYUP DİĞERİNİ ARKAYA ALIYOSUN YAN TARAFTA AYAK ÇALIŞTIRIYOSUN BEN ONU YAPAMIYORUM ONUN YERİNE BAŞKA BİŞEMİ YAPSAM?

bikaç gün aksatabilirm kızlar ben de..çünkü mutsuzum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor..bunalımdayımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama beni bi süre hoşgörün sonra aranıza katılmak için geri gelicem ama şu sıra inanın yapcak arzu yok bende..sizleri takip etmeye gelirim belki:gitme::gitme:

cnm neyse canını sıkan bir an önce hallet
hayatta hiçbirşey sendn önemli değill

X