çok yüksek değil benim tutuğnduğum yer.doğru da yaptığıma eminim o hareketi.
ama şöle bi durumum var.ayağı geriye atıp 100 sayıyoz ya onu tamamlıom.
sonra yana aldığımda 70 e zor geliom.bacağım yere zımklanıo kalkmıo 70 ten sora:)
o harekette ben de zorlanıyorum dediğiniz gibi ama ben hayra yoruyorum oh oh etkili oluyo demek diyorum :roflol: hani ağrıdıgını hissedince falan..nekadar iyimserim bak yaasırnaşık şey
bencede hemen yemek sonrası yapmak iyi olmaz arada zaman olsa daha iyi olur
Kızlar 4/21 oldu bugün ama çok yoruldum.Bide hastaydım ya.Ama ne yapayım başlamışken devam etmek gerekir demi?Bide üstüne 50 mekik,20 şerden yan tekme,geri tekme,Hayalet oturma 20 kere....Öldüm kızlar.Şu göbeketn vereyimde bişey istemiyorum başka.Oturdum mu kat kat çıkıyor.
bu aksam baslıcam indirdim ben de :) şöyle bi baktım da o sopaya tutundugu hareketleri filan bida ayagını kaldırıp koyuyo ya nerde yapıonuz anacım siz onları . benim evde mutfak masasından baska masa da yok :)
kıslar nasıl gidiyoo
benim dün 8 oldu , artık çok zorlanmıyorum , sizin dediğiniz bacak hareketlerinde ben de çok zorlanıyodum hepsini yapamıyordum bile artık çok kolay geliyoo,bi de dün dayanamadım ölçülerime baktım :kedi: belden 2 cm, göbekten 4,kalçadan 1 cm incelmişim :lepi: bakalım 21 in sonunda nolaceeekk ,