dimi call teyze tas masallah .
göbeğinde ağrı zamanla olcak .mesela bacaklarında olmuş ilk gün. zamanla hareketler daha da doğru yapılmaya baslanınca sen de fark edersin.
normalde bu forumdaki arkadaşlar 21 gün yapıyor. 6 gün call 1 gün mola şeklinde.
bunu 2 sete gönüştüren arkadaşlar da var 21 + 21 şeklinde. sonra süper call a gecersin ya da koruma programını uygularsın. vücudunda istediğin görüntüyü elde ettiğin süre önemli.
Canım, sen çoook fazla yaptın valla maşallah. Popon küçüldü mü havaya mı kalktı, ben dümdüz olsun istemiyorum. Zaten 15 kg verince bişey kalmadı yukarıya toplansın istiyorum, basenler daralıp popo yukarı kalksın, olur mu öyle, çok şey mi istiyorum :)))
Canım popom kalktı,bacaklarım inceldi göbeğim yok :))) tek problem arka kol demiştim daha önce onun içinde ek hareket yapıyorum... ben çok memnunum popo dümdüz değil gerçekten yuvarlandı ... hala devam ediyorum. Bırakmayacağım call artık. Boyum 1.65, kilom 53 oldu şu an dukan güçlendirmedeyim...yapıp sonuçları görünce insan bırakmak istemiyor...
anladım. o zaman benim yaptığım çöpe mi gidiyor =)
dün yapmadım
bugünde yapmam zor.
anca yarınaneyse olmadı o günden başlarım
sen hangi aşamadasın?
başlamadan önce ölçülerini yazdın mı ? benim 2011 den beri ölçülerimi yazdığım bir kağıdım var. insanı çok motive ediyor.
ey gidi neydim ne oldum dedirtiyor
tienen fark gerçekten çok belli basen erimiş bacakların dümdüz olmuşş tebrik ederiim :)))
benimde dün 18/21 oldu bugün dinlenme günüm :) yelser seni tebrik ederiiim keşke bizimle fotoğrafınıda paylaşsanda hepimize motivasyon olsaa :))
benimde fotoğraf koymak aklımda yoktu ama o bikinili fotoğrafımı görünce o ne be öyle dedim kendi kendimehemen bugün yeni cektim koydum bence 13.call sonrası fotonla bugünlerde cekileceğin bir fotoğrafı karsılastır eminim yine fark vardır
Fark çok fazla ben 50.call geçtim çünkü :)))) ama o fotoları kesmeden koyamamdevam edince sende gelişmeleri çok çok farkedeceksin kolay gelsin devam et mutlaka....
tesekkur ederim ay birde alt midem eriseeegöbek sorunuda kalkacak...
Canım fotoğraf eklemeyi bende istiyorum ama bir problem var onu halletmem lazım,fotoğrafları yayınlayacağımı düşünmediğim için çok dikkatli çekmedim onları kesmem lazım ama bir türlü beceremedim. Tam başında çeksem iyi olurdu ama ben çok çok sonra çektim yani 7.8kilo verdikten ve 13gün call yaptıktan sonra çekmek aklıma geldi sadece kendim için karşılaştırmak amaçlı...Fakat ozaman bile farketmişti düşünün... Ayarlayamadığım çok uğraştım yapamadım işte onun için fotoda koyamadım...
arkadaşlar merhaba :))
ben bu egzersizleri yapmak istiyorum ama indiremedim bir türlü, yardımcı olur musunuz?
26/42 bitti bugün
ben de bastan baslayacağım maalesefara verdim ramazanda yapamadım oruc vs zorlanıyorum diye. bayramdan sonra bastan baslayacagım canım..
baslamadan önce ölcüleri yazdım benimde var öyle listem gecen yıl diyette yapmıstım. nerden nereye inmişim..ve bu yıl ne kadar şişmişim
ama artık kesin baslıcam kac ayım kaldı gelinlikte mis gibi durmam lazım
bayram sonrasında birlikte başlayalım o zman =)) benim oruça verdiğim ara kısa sürdü ne yazıkki (çarpılıcam şimdi) oruca devam
spora ara
maritsa sende tam gaz devam valla böyle yorumlar alınca hosuma gitti dahada gaza geldim
çok güzel yabende bugün 6/21 yaptım henüz. ama çok sevdim callanetics'i.bu arada topiğinde resimlerine baktım aynı çıkıntıdan bende de var
çok güzel olmuş gidince.ben 48 kiloyken 4 yıl önce yani o zaman bile azıcık tümsek vardı hep.ama ne spor yapıyodum ne bişey.kilo sıkıntım yoktu.şimdi 52 oluncaya dek devam callan'a kilo verirken sıkılaşırsam o çıkıntıyı da yok ederim umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?