Callanetics tüm programlar ve kitabı
burdan indirebilirsin canım ama biraz uzun sürüyo.35-40 dk.da anca iniyo...
çok çok teşekkür ederim canım, şimdi indiriyorum inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Callanetics tüm programlar ve kitabı
burdan indirebilirsin canım ama biraz uzun sürüyo.35-40 dk.da anca iniyo...
yelser zaten senden gaz alıyorum call konusunda esneğim ya esnek değildim hic ortaokulda bir arkadasıma cok özenirdim bacaklarını açardı falan simdi tam acamasamda esneğim yaniiii...
whisperr göbeğim önden bakınca fazla yok ama benimde can simitlerim var kilo alınca onlarda pörtledi yandan cıkıntılı yani ve su icince yemek yiyince sisiyor 1-2 cm oynuyor ölcünce...
maritsa sende tam gaz devam valla böyle yorumlar alınca hosuma gitti dahada gaza geldim
ben fotoda göbek falan görmedim gibii boyun ve kilonun orantısı çok güzel fotoğraftada öyle görünüyor gibi ama sen var diyosan doğrudur.. benimde göbek ve şu karın yanları varya hani simit deniyor en çok o bölgemden rahatsızım..
anladım canım sen 50'yi geçtin çok büyük bir fark vardır.. bende 63'e tamamlamayı düşünüyorum ama süper cal'de aklımdan geçiyor sen geçmemişsin bende normal call'a devam ederim galiba :)
önemli değil canım işine yarasında....çok çok teşekkür ederim canım, şimdi indiriyorum inşallah :))
aynen bende öyle. gitsinler istiyorum o çıkıntılar ((((bende hala hafif bir çıkıntı var yani kalçama göre basenim hala büyük geliyor gözüme çünkü iç çamaşırı cıkarınca basende bir cıkıntı oldugunu görüyorum üst giyinikken fazla farketmiyorum :S
kızlar :s sizi çoook uzun zamandır okuyorum hattaa tüm sayfaları okudum diyebilirm.. 3 hafta kadr önce callaneticse başlamş 6 gün sonra bırakkmıştım.s pazar günü yeniden başlamştm yani dün 2. idi. ama bugn dönüp aynaya bir baktm kiii iç bacaklarım incelmeye birbirinden ayrılmaya başlamış. şok oldum resmen sizinle paylaşayım dedim. ama şunu söylemeliyim ki bu farkı pelvis hareketleri ile yakaladığımı düşünyrm. çnkü en çok onu yaparken zorlanıyor işe yaradğını hissediyorum.zaten o hareketleri yaparken bacağnıza bir bakın gerçekten de iç bölgeler yaparken dahi birbirinden ayrılıyor. neyse bugn 3.yü yapacağım :) hepimize kolay gelsiiinn :))
izlemedim youtubeda varmı videosu? ben kol hareketleri olarak eskiden beden dersinde gördüğüm şeyleri yapıyorum esneme hareketlerini
mesela kollarımı öne uzatıyorum mıncıklama hareketi gibi aynı hareketi arkaya doğru yanlara doğru yapıyorum
yukarda elma toplama hareketi falan birde oryantal aerobik yaptığım için kolları calıstırıyor omuzla beraber hatta ben ilk kilo verirken kollarımdan ve boynumdan vermiştim
aynı böyleydi
eski hali haziran 2011
yeni hali haziran 2012
1 senede ulasmadım tabiikide bu kollara spora 2011 temmuzda baslamıstım eylül basından beri böyle kollarım..
Eki Görüntüle 489418
Canım, şahane görünüyor kolların/omzun... Galiba epey de geniş omuzlusun, çok hoş durmuş...
7/21 olacak bugün ama bende baya fark var. eşim bile söyledi dün popom kalkmış baya farkediyo dedi
bi de bacaklarımın iç kısmı baya sıkılaştı yanı bir ay falan yapsam ayrı duracaklar o kadar toparlanıyo bu arada 2 kilo da vermişim