- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- 398
bugün 24/42 insallah
şuanda gerçekleştiriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 24/42 insallah
sizce bu spor bele zarar verirmi
kızlar diz kapağım kırık şuan 2 3 hafta sonra dizliği çıkaracağım. iyileştikten dizliği çıkardıktan sonra ne zaman başlayabilirim callaneticse ? ilk kez yapacağım.? birde ben bilgisayara indiremedim. internetten 58 dklık buldum bi video onu yapsam olur mu ?? cevap lütfen ikisinedee ???
sizce bu spor bele zarar verirmi
ya kızlar ben bugün callan başladım..
ama ben esneyemiyorum ya mesela hali bacağını sopaya koyuyo üzerine eğiliyo ya ben eğilemiyorum..
hiç esnek değilim ben bide uzunsüredir de pilates vs yaptığım halde böyle
napıcam ben yaa neden esneyemiyo benim vücudum
ben pelvis hareketlerinden 1.'yi doğru yapamıyorum bir türlü o hareket çok zor call teyze bile zorlanıyor
Hiç üzülme çünkü bende resmen kalas gibiydim bacağımı bara uzatıp esnediğimiz harekette sadece boynumu eğebilmiştim.. Ama şimdi dizlerime değiyor başım... Kendi kulvarınızda heraketleri yapın diyor callan acelemiz yok.Sakın sıkılıp moralini bozma,sonunda çok mutlu olacaksın...
ona gecmedimde gecmek isterim linki lazım ilk önce ve merak ettiğim bir şey var callan yapan bu kadar az kişimiyiz kimse gelişme yazmıyor :S