1hareketi başlarda hemen doğru yapan varmıdır bilemiyorum... İlk zamanlar parça parça yapabildim... Ama şimdi tam oluyor özellikle bazı hareketleri yaparken aynada kendinizi izlemenizi tavsiye ederim...Yanlışlarınızı daha net görebiliyorsunuz...
bacakları açıp başı öne eğme hareketinde asla yere kadar yapamam diyodun şimdi 4 parmak kaldı. yerle aramdaki tek engel koca göbeğim. eğilince engel oluyor.
ve bugünn 21. gün yani 1. seans bitti sıra 2. seans 21/42'de :)
ctesi sabahı oruçlu olmadığım için başlayayım bari dedim
anacım onlar nasıl birşeymiş öyle.
keşke dinleseydim de 90 yerine 50 yapaydım.
hareketler çok da zorlu değiller, amaaa sonraki kas ağrılarım neden onu anlamadım. sanki bacak kaslarımı biri yukarıdan aşağıya doğru kestiler
göbeğimde sızı falan yok ama bacaklarım felaket. bir aydır ne yürüyüş yapıyordum ne de başka bir şey, hamlamışım demek ki
neyse 1 gün bitti. bugün hala ağrım çok olduğu için hareket edemicem, anca yarına
:)) Valla benim de ilk sefer aynen dediğin gibi olmuştu, izinliydim evdeyken yaptım, sonra oğlanın okuluna gitmem gerekti 50 mt yolu yürürken tir tir titredim. Bacaklarım sanki benim değildi :)) Ama geçiyor hemen, devam et.
fotoğraf isteyen arkadaş çokbenim karnımda fazla etki etmedi bacaklarımda etki ettiğini söylemiştim son 1 aydır düzenli spor yapıyorum ben yani temmuz başlarından beri hatta 18 temmuz desek yeridir...ortası hatta ya baslamadan böyleydi haziranda cekilen fotoğraf basenlerimde değişiklik var biraz tabii callanetics yanında mari winsor yapıyorum onunda etkisi büyüktür herhalde sırf basen çalıstırıyor cünkü sizce değişim varmı ?
Eki Görüntüle 487930
canım birazmı? bence büyük değişim var. Ben basenlerinden bıkmış bi insan olarak basenin o en sevmediğim kıvrımı sende erimiş oranın erimesi için şuan herşeyi yapabilirim
Peki basenlerin başladığın tarih yani 18 temmuzdadamı hazirandaki gibiydi yoksa hazirandan temmuza bi ilerleme kaydetmişmiydin :44:
spora tam 18 temmuzda basladım ondan önce 5 gün yürümüstüm yarım saat o kadarama 5 günlük yürüme bu kadar etki ettirdimi bilemicem :S
cevap için çok teşekkürler. Ozaman hemen call ve mari winsora başlıyorumm 20 gün sonra sevgilimin yemin töreni var onu şaşırtmak istiyorum inşallah o tarihe kadar bi gelişme olur basenlerimde
fotoğraf isteyen arkadaş çokbenim karnımda fazla etki etmedi bacaklarımda etki ettiğini söylemiştim son 1 aydır düzenli spor yapıyorum ben yani temmuz başlarından beri hatta 18 temmuz desek yeridir...ortası hatta ya baslamadan böyleydi haziranda cekilen fotoğraf basenlerimde değişiklik var biraz tabii callanetics yanında mari winsor yapıyorum onunda etkisi büyüktür herhalde sırf basen çalıstırıyor cünkü sizce değişim varmı ?
Eki Görüntüle 487930
olsun içinde istek varsa yasın kac olursa olsun yaparsın örnek ajdakadın resmen tüm cinslerine hava atıyo vücuduyla
bencede baslamalısın :)) haklısın yüzü geçtim bacaklarda karında gerdirme muhakkak vardır...
hastanekorkagi nerelerdesin sen yaaaahatırlıyorum beraber baslamıstık. nasılsın devam ediyor musun ?
----------
bskn cim bu arada senin iletini de gördüm yazcaktım .. ilk seferler cok zorlama yapabildigin kadar yaphayırlısı olsun devamını getirirsin insallah. fit gelin olmaya tamm gaz
bende geldimmmm=)))
sen demiştin de ben seni dinlemedim
halbuki çok rahat yapıyordum :)))
neyse ben fit gelin olma adayıyım o yüzden zorlamam normal
buarada kaç gün yapıcaz bu işi? geriye doğru sayanlar vardı.
bir de neden göbeğimde ağrı yok
ya bir de söylemeden geçemeyeceğim, kadın çok anti patik geliyor bana..
çok iyi vücuda sahip olduğu için mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?