iyi akşamlar kızlar bende bugün başladım 1. günü bitirdim biraz zorlandım ama devam edeceğim inş. :))
ne kadar sürede etkisi olur callaneticsin canım
ne kadar sürede etkisi olur callaneticsin canım
ekibe hoşgeldin canımdurmak yok,yola devam
selülitlerin hiç gitmeyeceğini düşündüğüm için dikkat etmemiştim bi baktım gidivermişler:)) yazmıştım burda ama hatırlamıyorum zamanını...
burdaki bir arkadaş yanılmıyorsam 10. günündeyken ciddi azaldığını söylemişti, bende ozaman bakmıştım kendime:))
21 gün yapan bazı arkadaşlar çok azaldığını yazmıştı tamamen yok oldunu söyleyenler de oldu, hatta başka bir topicte tanışıp call tavsiye ettiğim bir arkadaş eşinin bana teşekkür mesajını yollamıştı:)))
iyi akşamlar kızlar bende bugün başladım 1. günü bitirdim biraz zorlandım ama devam edeceğim inş. :))
Eki Görüntüle 383739 Eki Görüntüle 383740 işte bunlar da fotoğraflarım :) bence 14 saat için harika sonuç
Bende dun başladım bakalım sonucları takıp edecegım 6.gunde ölçu alacagım tekrar.Beraber gıdecegız bakalım nekadar toparlanma gösterıcez
kızlar şu sonuca bakın da hevesiniz artsın
ya vallla bu gerçek mi canım
Şaka değilse mucize diye buna derim 14 gunde.sanırım aranızda en göbeklı benım dıye dusunuyorum 6.gun sonunda fotograf cekeceğim olumsuzda olsa değerlendiririz bakalım.kızlar şu sonuca bakın da hevesiniz artsın
hadi bakalım birlikte gidelim canım inş. faydasını görürüz:)))
Şaka değilse mucize diye buna derim 14 gunde.sanırım aranızda en göbeklı benım dıye dusunuyorum 6.gun sonunda fotograf cekeceğim olumsuzda olsa değerlendiririz bakalım.
Görürüz gibi gelıyor heryanım et kesigi cızlıyor resmen simit bölgem =)
Bugün 6.günüm birazdan kalkıp sporumu yapacağım.Ablamla ölçülerimizi aldık
Bel 70
Kalça 99
Bir hafta sonra tekrar ölçü alacağım bakalım neler olacak. Bu sefer bırakmayacağımmmmmm....
ben de önce yemek yiycem sonra yapıcam call. 11-12yi bSaulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?