dün de gece 3-4 gibi yapmıştımolmazsa şimdi biraz uzanayım,kalkınca yapayım
Dun mola gunumdu birazdan 7. Gunumu yapicam 10 gunden sonransupere geciyorummmm
arkadaşlar bende sizleri okuyarak çok merak ettim doğrusu bukadar işe yarıyosa bende başlamak istiyorum lütfen banada linkini özelden yollarmısınız bi 21 günlük birde süper var sanırım şimdiden teşekkür ler
Dün yani 9. gün ölçülerime baktım. İnceleceğine (9 günde olmazda neyse) ters etki yapmış bel ölçüm. Hareketleri hakkıyla da yapıyorum oysa ki. o moral bozukluğuyla 9. günü yarım yamalak yapmıştım. Bugün 10. günümdü devam edermiyim bilemiyorum ooof of!
Bence diyetle desteklemek lazım .
Benimde 7. günüm incelme olmadıYarından itibaren diyete başlıyorum belki o zaman etkilerini gösterir.
Başladığın işi yarıda bırakma bence.
bide linkim olsada deneyebilsem
Bugün "5günde 5kilo" saçmalığıyla denedim. Baş dönmesi ve mide bulantısı olunca bıraktım. O ağır geldi. Evet, yanında diyet şart gibi... Yarın adam akıllı bişeylerle devam edicem sanırım. Bakalım... :/
Dokunması kötü olmuş .5 değil de garanti 2 kilo verdiren bir diyet bence.
Ben biraz kez denedim ama o kadar ağır değil ,kendimce listeyi biraz değiştirmiştim .
Şimdi tekrardan ona başlayacağım.
Yani ağır derken... :) Ben bu tatsız tuzsuzluk olayını sevmiyorum. Midem almıyor. Yani aç kalıyorum ve yorgun hissediyorum. :/ Egzersiz de eklenince fena halde baş dönmesi ve mide bulantısı oldu.
canım geçen yılı o kadar hatırlamıyorum ama önceki mesajda yazdım dikkat etmediğim halde öyle olmuştu. bu defa dikkatte ediyorum. ama çok spor denedim çoğunun sonunu getiremedim call etkisini çabuk gösterdiği için devam etmen zor olmuyr isteyerek devm ediyosn :)
Yani ağır derken... :) Ben bu tatsız tuzsuzluk olayını sevmiyorum. Midem almıyor. Yani aç kalıyorum ve yorgun hissediyorum. :/ Egzersiz de eklenince fena halde baş dönmesi ve mide bulantısı oldu.
tesekkür ederim canımmmmmm sagolasın
dügünüm 2013 nisan gözüküyor simdilik Allah nasip ederse. temmuzda nisanım var önümde 5 hafta gibi süre var.Nisan kıyafetimde fit durmak istiyorumsuan 42 bedenim 40 a insem nisana kadar sükür. gögüslerde cup farkı oluyormus onu da ögrendim. o da o kadar sorun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?