Callanetics Egzersizleri

önemli değil kittiaracım.emin ol başarıcaksın.akşam bebişi uyutunca başla.ölçüleerini bildirmeyi unutma.
womancım sendende bekliom.

Tamam cicim akşam olcerım tabı daisyden herseyı sakladım odamdan olcu almak ıcın bıseyler bulursam 3 aylık goldenım war cok yaramaz hatta dun pılates yaparken yattım sırt ustu oda yattı ellerımı hareket etttırıyorum oda yapıyor kızımla beraber zayıflıcaz anlaşılan call teyzeye daisyde başlıo süprizzzzz

ben ındırıyorum su an buldum bı forum sıtesınde orda bı avı war onu ındııryorum su an ondan sonrada sole bısey yazmıslar sen bunu uyguladınmı psiqo
süper callanetics:
buda callanetics 10/10un en ileri aşaması. normal vcddeki hareketleri hiç zorlanmadan yapmaya başlayınca buna geçebiliriz

Selam herkese bende leslieyi yapmaya karar verip indirdim bir kere yaptım ama düzenli devam edemedim bu ara bişi yapmıyorum ama bi siteden buldum indiriyorum çok merak ettim inanılmaz fark var bir kaç resim buldum bugün indirebilirsem bende bu akşam denemeyi düşünüyorum :)

sende bıze katıl call ile zayıflayalım :) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar bi yardım edin bana.....İşe yaradı mı callenetics ve yürüyüş programınız.Kilo verdiniz mi?

psıqo yapmıs ve bende ona sormustum kac kılo verdın dıye cevabı aynen aşağıda

ben daha önce yaptım call teyzeylen.64 ten kilodan 55 e düştüm.ama pat die olmadı bu kilo kaybı.
ama 21 günde bir beden inceldim.ciddi bi sıkılaşma sağlıo.ve bak 3 aydır sınırsız yiyiom anca 3 kilosunu geri almışım.iyi bi sonuç benim için.
google yaz egsersizin ismini.orda bi site çıkıyor.oraya gir üye ol.ordan indircen.

Link var mı canım snde atar mısın bana?İyi bir sistem o zaman bende göbek ve basenden kurtulmak istiyorum fit olarak.

var cnm atıyım ben sana ozelden burdan yasak bıldıgım kadar ıle :hulya: kaydirigubbakcemile2

Sende bugün mü başladın diyete?Benim annem 100 kilo annem evde spor yapmayı çok seviyor onada önercem hareketleri işe yararsa onda kesin yarar.Çünkü o ne yaptıysa zayıflayamadı hareket anlamında.

Sende bugün mü başladın diyete?Benim annem 100 kilo annem evde spor yapmayı çok seviyor onada önercem hareketleri işe yararsa onda kesin yarar.Çünkü o ne yaptıysa zayıflayamadı hareket anlamında.

bende dun basladım dıyete bu programada bugun baslıcam kısmetse bu arada attım msj kaydirigubbakcemile2

İndirdiğin yerdeki site paralı mı canım.İndirince ücret ödeniyor mu?Bu arada özel msj bölümüne bakar mısın.

bende varıımm beni unutmayın..psiqo kaydirigubbakcemile3 bugün yaptım callımı yazabilirsinizzemuszemus

Arkadaşımızın birine burdan.............Demek istiyorum o anlamıştır kendini.Birbirimize yardımcı olmak için buradayız.Bilgisayarlara zarar vermek için değil.kötükedihüso

meleğim yazmazmıyım yazarım.
kaçıncı günün bugün bide ölçülerini ve kilonu bildirirmisin.
buarada sizi gaza getirirken sizde beni zorlayın kalkimde yapim bari
1 saat sora görüşürüz:)

Kaçıncı günün bugün bide ölçülerini ve kilonu bildirirmisin.
Buarada sizi gaza getirirken sizde beni zorlayın kalkimde yapim bari

bende ıstıyorum.

kaçıncı günün bugün bide ölçülerini ve kilonu bildirirmisin.
buarada sizi gaza getirirken sizde beni zorlayın kalkimde yapim bari

cıcım ya ben bugun degıl yarın yapabılıcem ınternet sınırlı ofısden ındırdım kayıt ettım ama ofısde unuttum üff ya olmadı ınternet cafeden ındırıyım ne guzel baslıcaktım ya uf :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…