- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
önemli değil kittiaracım.emin ol başarıcaksın.akşam bebişi uyutunca başla.ölçüleerini bildirmeyi unutma.
womancım sendende bekliom.
Selam herkese bende leslieyi yapmaya karar verip indirdim bir kere yaptım ama düzenli devam edemedim bu ara bişi yapmıyorum ama bi siteden buldum indiriyorum çok merak ettim inanılmaz fark var bir kaç resim buldum bugün indirebilirsem bende bu akşam denemeyi düşünüyorum :)
psıqo yapmıs ve bende ona sormustum kac kılo verdın dıye cevabı aynen aşağıda
ben daha önce yaptım call teyzeylen.64 ten kilodan 55 e düştüm.ama pat die olmadı bu kilo kaybı.
ama 21 günde bir beden inceldim.ciddi bi sıkılaşma sağlıo.ve bak 3 aydır sınırsız yiyiom anca 3 kilosunu geri almışım.iyi bi sonuç benim için.
google yaz egsersizin ismini.orda bi site çıkıyor.oraya gir üye ol.ordan indircen.
Link var mı canım snde atar mısın bana?İyi bir sistem o zaman bende göbek ve basenden kurtulmak istiyorum fit olarak.
var cnm atıyım ben sana ozelden burdan yasak bıldıgım kadar ıle :hulya: kaydirigubbakcemile2
Sende bugün mü başladın diyete?Benim annem 100 kilo annem evde spor yapmayı çok seviyor onada önercem hareketleri işe yararsa onda kesin yarar.Çünkü o ne yaptıysa zayıflayamadı hareket anlamında.
bende dun basladım dıyete bu programada bugun baslıcam kısmetse bu arada attım msj kaydirigubbakcemile2
meleğim yazmazmıyım yazarım.
Kaçıncı günün bugün bide ölçülerini ve kilonu bildirirmisin.
Buarada sizi gaza getirirken sizde beni zorlayın kalkimde yapim bari
1 saat sora görüşürüz:)
meleğim yazmazmıyım yazarım.
kaçıncı günün bugün bide ölçülerini ve kilonu bildirirmisin.
buarada sizi gaza getirirken sizde beni zorlayın kalkimde yapim bari
1 saat sora görüşürüz:)