ya buna başlarsam belki diyete de başlarım emeklerim boşa çıkmasın diye..
bir saat gerçekten çalışan ve çocuklu bir bayan için fazla bi zaman ama hareketleri ezberlersem daha kolay olur sanırım..
link rapidden mi iniyor? o zaman evden indirmem gerekecek.. bir de ben google da buldum bikaç video birinde kırmızı bady giyen bir bayan 4 kişiye yaptırıyor..
linki alırsam memnun olurum..
bu arada bacak-basen popo-eriyor mu bu hareketlerle :)
biz zaten 10 saatlik programı 21 gün yapıyoruz canım
laelaelaelaelae ben yine unuttum ölçüleri yanıma almayı :kedi:
dün tatil günümdü 6/21 oldu ve ben yine sanırım tamamlayamıycam perşembe günü şehir dışına gidicem belki orda devam edebillirim ama şimdilik bilmiyorum...
olur valla kaydirigubbakcemile5 benimde bugün 2/21 ..en kısa zamanda ölçüde yazarım ..heveslendirrisek pes etme şansımız daha az olur kaydirigubbakcemile3
cnm özel mesajını açarsan özelden atabilirim linkini...özel mesaj bölümün kapalı..
biz zaten 10 saatlik programı 21 gün yapıyoruz canım
laelaelaelaelae ben yine unuttum ölçüleri yanıma almayı :kedi:
dün tatil günümdü 6/21 oldu ve ben yine sanırım tamamlayamıycam perşembe günü şehir dışına gidicem belki orda devam edebillirim ama şimdilik bilmiyorum...
merhaba kızlar dün ilk videoyu pc ye indirdim şöle birr baktım baya yavaş ilerleyen bişey gibi geldi..
akşamları eşim pc başında o yuzden vcd için olanı da almalıyım :)
her akşam bir saat ayırabilirmiyim bilmiyorum ama başlarsam yazacağım buraya..
pearl, ölçülerin süper ya bir aydan az bi zamanda bu kadar incelmişsin üstelik diyet de pek yapmamışsın.. peki bundan başka yuruyuş filan yaptın mı ki?
canım inan öğrendikten sonra hareketleri 1 saat bile sürmüyo yapması ayrıca videoyu izlemeyede gerek kalmıyo...
bana gelince callanetics ten başka 2 akşamda bir tempolu 6 km yürüyüş yapıyoruz eşimle , okuldan eve gelirkende tempolu yürümeye çalışıyorum fakat iş yerinde işim dolayısıyla 9 saat sandalyeden kalkmıyorum mafoldumben
leslie yapmıştım bir aralar şimdi sıcaklarda terlemek hiç istemiyorum diye yapmıyorum...
+
birde bir arkadaşımız Tibet'in Gençlik Pınarı 5 hareketinden bahsetmişti bugun araştırdım benim regli sorunlarım var, o yüzden pazartesi bunada başlamak istiyorum...
ve ölçüler :)
04.09.2009 tarihinde aldığım başlangıç ölçüleri
bel:73
göbek:87
kalça:94
29.09.2009 tarihi son ölçüler
bel:69
göbek:81
kalça:89.5
04.09.2009 tarihi itibariyle
bu ölçülerde sadece 1 hafta diyet ve 3 günlük fazlada bir ara var
toplamda 20 saat
aradan sonra başlangıç sayılırsa 7/21
evet annem hala tıbetın genclık pınarını yapıyor ve gorsenız sıfır selulıt :) sıkı vucut... :)kesınlıkle tavsıye ederım ılk basta tuhaf gozuksede tüm cakraları calıştırıyor mukemmel :)
günaydın bayanlar bu gün 3\21 oldu deavm edicem bakalımm
hanımlar ben sabah ve akşam günde 2 defa yapsam bu hareketleri bi zararı olurmu kii
Amanın bide Tibet mii varmışş du bide ona bakimm ben
Merhabalar,bu akşam ben de başlıyacağım ,umarım faydası olur.
Herkese iyi kilo vermeler,incelmeler diliyorum.hihoyyyt
evet annem hala tıbetın genclık pınarını yapıyor ve gorsenız sıfır selulıt :) sıkı vucut... :)kesınlıkle tavsıye ederım ılk basta tuhaf gozuksede tüm cakraları calıştırıyor mukemmel :)
kızlar bende buldum az önce deneme yapayım dedim gerçekten kaslarınızın çalıştıgını hissediyorsunuz
ama ben zorlandım yaparken onlar 100 yapıyorsa ben 50ye kadar ancak dayandm
bünyem alışır belki yapa yapa
kolay gelsin canım ama günde 2 defa yapma bence çok zorlarsın vücudu
tibet hareketleride çok kolay gözüküyo başlamadan bişey diyemiycem
inan doğru yapınca çok faydası var
yapmadığım zamanlar sanki bütün vucudum kilitleniyo benim
sanada kolay gelsin canım
gelişmeleri paylaşın lütfen arkadaşlar