Callanetics Egzersizleri

psiqocum ozel dıyet uyguladınmı bu sporu yaparken
Şu an nişanlım yanımda patates yıyor ama dırenıyorum oda sureklı yemıyormusun dıo yemıycem yemıycem yemıycem :) alkolle yetınıyorum

canım çok ciddi bi diyet yapmamıştım.ama dikkat etmiştim tabi.
bide nişanım vardı o beni gaza getirmişti.
bugün erken yapcam 2.callı
birazdan başlıyorum

canım çok ciddi bi diyet yapmamıştım.ama dikkat etmiştim tabi.
bide nişanım vardı o beni gaza getirmişti.
bugün erken yapcam 2.callı
birazdan başlıyorum

bende nişan kıyafetımı almıştım temmuzdaydı benımkıde kıyafetımı aldım dıye dıyetısyenede gıttım dıye yapmadım zayıflamıyım sımdı bı daha kıyafetı ayarlamakla ugrasamam dıye kaydirigubbakcemile2 ben işteyım cıcım eve gıder gıtmez yapıcam gunde bı kez yapıcaz ? sositososito

sende bıze katıl call ile zayıflayalım :) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

merhabalar dün indirdiğim cdyi işyerinde unutunca benim deneme yalan oldu malesef bugün inşallah başlıcam yalnız indirdiğim yerde 10 günlük diyordu sonra süpere geçiliomuş banada linki atarmısınız sizdeki nasılmış bide altyazısı varsa süper olur anlamadan yapmayalım bari indirdiğim yerde altyazıyı indiremedim :)

benımde aynı oldu ofıste unuttum ama youtubedede var vıdeo bende ordan yaptım 10 dkydı gercı

ya cıcım sana ozelden yazdım bı daha yazmam ıcın 600 sanıye war dıe burdan yazızyım :) lınk yollayınca neden vırusvırus dıe cıkıo sıteden lınk yollamaktamı yasak ayrıca ben ordan ındırdım sende zayıflanın sıtesınden ama vırus falan yok anlamadım

canım yeni başlayanlar için 10 günlük olan ideal.süperin hareketleri biraz daha zorluyor.
21 gün bunu yapalım.sonra süpere geçeriz hepberaber.
bir de ben altyazılı yapmıom.ilk başladığımda çok sıkı takip ettim nasıl yaptıklarını
şimdi ezberledim bakmadan yapabiliom

kızlar 2. call da bitti benim:)
bugün dışarda olcam o yüzden erkenden yaptım attım yükümü:)

başlama tarihi:9 ekim 2009 cuma
bitiş tarihi:1 kasım 2009 pazar (6 gün yapıp 1 gün ara vericez.toplamda 21 gün yapıcaz)

psiqo...........................kilo=58
göbek=85
kalça=96
gögüs=89
kol=28

kittiara...................(henüz belli değil)

plasticwoman...........kilo=75
Göğüs - 100
Bel - 90
Göbek- 102
Basen - 100
Bacak- 60
Kol - 29

melekimsi...............kilo=50
Bel: 66
Göbek: 81
Kalça: 91
Basen: 54

dilekrüzgar................kilo= 74
bel 80
göbek 98
kalça 106
bacak 61

CALL 21/2

Bende anlamadım neden öyle geldiğini açıkçası korktum açmaya

okudum canım ben bütün yazılanları sen süper yapmışsın valla bende ilk bu 21 günlük olanı yapayım diorum süper kısmına sonra bi bunu yaptıkta süperi kaldı :)))) 10 günden sonra onlar süpere geçiolarmış öle yazıodu aynısımı acaba video ben henüz izleyemedim mediaplayerda açmıo evde başka program var lesliyide onda açmıştı bunuda açar die denemedim burda

ben sımdı avı formatlı bı tane ındırdım sende zayıfladan aynı programı yapıcam dımı 21 gun yazını okuyınca yıne karıstım :)

bende şu an superı ındırıyorum psiqo burdan ozelden lınk yolluyorum nerden ındırdıgımı lınk yerıne vırusvırus yazıo nedendır ? ben ındırıyorum vırus falan yok bu sıtemı yasaklıo acaba ?

KIZLAR yaptım dediklerinizi verdiğiniz linkleri indirdim masa üstüme ama açmıyor.Pcde program mı eksik acaba onu açmak için.

cnm bu videoyu media player falan açmıyo..açması için GOM PLAYER die bi program var onu indirip açabilirsin..zor bişey değil.

Aman ya ne hareket bunlar indirmesi bir dert,yapması işe yaraması ne yapcağımı şaşırdım valla.Şunlar bi inse yapcam bişeyler ama...

wayyy psiqo gelmiş , katılım artmış

bekleyin benide kızlar pazartesi bende katılıyorum size :)

selam arkadaşlar bende indirmek istiyorum ve bir an önce başlamak istiyorum bana link gönderirmisinizz lütfenn kilo takıldııı gitmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…