psiqocum ozel dıyet uyguladınmı bu sporu yaparken
Şu an nişanlım yanımda patates yıyor ama dırenıyorum oda sureklı yemıyormusun dıo yemıycem yemıycem yemıycem :) alkolle yetınıyorum
canım çok ciddi bi diyet yapmamıştım.ama dikkat etmiştim tabi.
bide nişanım vardı o beni gaza getirmişti.
bugün erken yapcam 2.callı
birazdan başlıyorum
sende bıze katıl call ile zayıflayalım :) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
merhabalar dün indirdiğim cdyi işyerinde unutunca benim deneme yalan oldu malesef bugün inşallah başlıcam yalnız indirdiğim yerde 10 günlük diyordu sonra süpere geçiliomuş banada linki atarmısınız sizdeki nasılmış bide altyazısı varsa süper olur anlamadan yapmayalım bari indirdiğim yerde altyazıyı indiremedim :)
merhabalar dün indirdiğim cdyi işyerinde unutunca benim deneme yalan oldu malesef bugün inşallah başlıcam yalnız indirdiğim yerde 10 günlük diyordu sonra süpere geçiliomuş banada linki atarmısınız sizdeki nasılmış bide altyazısı varsa süper olur anlamadan yapmayalım bari indirdiğim yerde altyazıyı indiremedim :)
Bende anlamadım neden öyle geldiğini açıkçası korktum açmayaya cıcım sana ozelden yazdım bı daha yazmam ıcın 600 sanıye war dıe burdan yazızyım :) lınk yollayınca neden vırusvırus dıe cıkıo sıteden lınk yollamaktamı yasakayrıca ben ordan ındırdım sende zayıflanın sıtesınden ama vırus falan yok anlamadım
canım yeni başlayanlar için 10 günlük olan ideal.süperin hareketleri biraz daha zorluyor.
21 gün bunu yapalım.sonra süpere geçeriz hepberaber.
bir de ben altyazılı yapmıom.ilk başladığımda çok sıkı takip ettim nasıl yaptıklarını
şimdi ezberledim bakmadan yapabiliom
KIZLAR yaptım dediklerinizi verdiğiniz linkleri indirdim masa üstüme ama açmıyor.Pcde program mı eksik acaba onu açmak için.
veya vlc playerde acıyor
ben vlcden açtım lesliyi evde bi daha araştırma yapıcam sende zayıflada 3 bölümlü bşi var onumu indirisunuz
wayyy psiqo gelmiş , katılım artmış
bekleyin benide kızlar pazartesi bende katılıyorum size :)