- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
Arkadaslar banada videolarin linkini atabilirmisiniz rica etsem biriniz....Bende denemek istiyorum...
kitabına hiç bakmamıştım..ilk defa dün akşam baktım..baya bişeyler açıklamış..ben bugün tekrar başlıyorum umarım üşenip bırakmam yinemirmirmirmir
ben de öle düşünüyorum..ama ilkten herkes tmm diyo sonra yokolunuveriliyokaydirigubbakcemile3 ben varım valla :lepi:aslında şöyle birlik olsak felan ölçüleri yazsak gaza getirsek birbirimiz güzel olur diye düşünüyorum ben mirmirmirmir
meraba kızlar ben videoları indirdim fakat alt yazıyı bi türlü içine atamıyorum siz hangi programda açtınız bana yardımcı olabilirmisiniz CADIARZU bide kitabı nerden bulabilirm :bbo:
ben de öle düşünüyorum..ama ilkten herkes tmm diyo sonra yokolunuveriliyokaydirigubbakcemile3 ben varım valla :lepi:
meraba kızlar ben videoları indirdim fakat alt yazıyı bi türlü içine atamıyorum siz hangi programda açtınız bana yardımcı olabilirmisiniz bide kitabı nerden bulabilirm
ikimiz başlıyalım o zaman nasılsa bizi gören bize katılır kaydirigubbakcemile5
ne diyo callan teyze
'yürüken sallanan bacakları düşünün , sıkın sıkın !!! ' :sm_cool:
4/21
bende istiyorum kızlar nerden indirecez yardımcı olurmusunuz
pearl_pearl kitabın linki için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
meraba ben de denemek istiyorum ama 10 saatlik olan egzersiz proğramını buldum, onu 21 gün boyunca yapsam olurmu,yoksa 21 günlük olanımı yapmak lasım önce, yardımcı olursanız çok sevinirim..
selam kızlar..
ben bi süre diyet yaptım ama verdiğim kiloları ramazanda geri aldım çok da iştahım var
popo-basen -üst bacak kısmımın derha erimesi lazım
bu egzersizler buraları eritiyor mu eritiyorsa bana da linki atarmısınız? ben googldan bakacam ama sizinkini bulamayabilirim..
bir de 1 saat mi sürüyor? çocuğumla bir saat kendime ayırmam çok zor olacak ama