Callanetics Egzersizleri

Arkadaslar banada videolarin linkini atabilirmisiniz rica etsem biriniz....Bende denemek istiyorum...

gönderdim canım özeline
ilk baş zor gelebillir 4 günden sonra sorun kalmıyo
bazı hareketler mesela karın egzersizleri ben bile zorlanıyorum o yüzden pes etme
ayrıca kitabına mutlaka göz at

kızlar kitabına mutlaka bakın
karın hareketleri gerçekten zor ama yapabildiğiniz kadar yapmaya çalışın , ben mesela iki ayak havada olanı 50 50 iki set yapıyorum birden yüklenemiyorum
birde popo için olan hareketlerde maksat ayak kaldırmak değil, maksat popoyu çevirebildiğin kadar öne çevirmek

ben sanırım dün popo hareketlerini fazla zorladım , bugun popomun üstene oturamıyom :kedi:

3/21

kitabına hiç bakmamıştım..ilk defa dün akşam baktım..baya bişeyler açıklamış..ben bugün tekrar başlıyorum umarım üşenip bırakmam yinemirmirmirmir

kitabına hiç bakmamıştım..ilk defa dün akşam baktım..baya bişeyler açıklamış..ben bugün tekrar başlıyorum umarım üşenip bırakmam yinemirmirmirmir

aslında şöyle birlik olsak felan ölçüleri yazsak gaza getirsek birbirimiz güzel olur diye düşünüyorum ben mirmirmirmir

meraba kızlar ben videoları indirdim fakat alt yazıyı bi türlü içine atamıyorum siz hangi programda açtınız bana yardımcı olabilirmisiniz CADIARZU bide kitabı nerden bulabilirm :bbo:

aslında şöyle birlik olsak felan ölçüleri yazsak gaza getirsek birbirimiz güzel olur diye düşünüyorum ben mirmirmirmir
ben de öle düşünüyorum..ama ilkten herkes tmm diyo sonra yokolunuveriliyokaydirigubbakcemile3 ben varım valla :lepi:

meraba kızlar ben videoları indirdim fakat alt yazıyı bi türlü içine atamıyorum siz hangi programda açtınız bana yardımcı olabilirmisiniz CADIARZU bide kitabı nerden bulabilirm :bbo:

walla aslında diyolarki video ile alt yazıyı aynı dosya içine koyunca birlikte çalışıyomuş ama ben öle beceremedigim için video oynarken alt yazı dosyasını videonun üstüne sürükleyip bırakıyorum alt yazı çıkmaya başlıyo..hangisi kolayına gelirse.. ben videoyu gom playerda açıyorum..kitabın linki de indirdiğin yerde olması gerekiyo.bulamazsan yardımcı olurum

ben de öle düşünüyorum..ama ilkten herkes tmm diyo sonra yokolunuveriliyokaydirigubbakcemile3 ben varım valla :lepi:

ikimiz başlıyalım o zaman nasılsa bizi gören bize katılır kaydirigubbakcemile5

ne diyo callan teyze
'yürüken sallanan bacakları düşünün , sıkın sıkın !!! ' :sm_cool:

4/21

meraba kızlar ben videoları indirdim fakat alt yazıyı bi türlü içine atamıyorum siz hangi programda açtınız bana yardımcı olabilirmisiniz bide kitabı nerden bulabilirm

ilk once video ve alt yazının adlarını aynı yaz
örn: callan.mp4 (video)
callan.srt (altyazı)

ondan sonrada ya gom player la yada vlc player (şiddetle tavsiyemdir) kullanarak aç

ikimiz başlıyalım o zaman nasılsa bizi gören bize katılır kaydirigubbakcemile5

ne diyo callan teyze
'yürüken sallanan bacakları düşünün , sıkın sıkın !!! ' :sm_cool:

4/21

olur valla kaydirigubbakcemile5 benimde bugün 2/21 ..en kısa zamanda ölçüde yazarım ..heveslendirrisek pes etme şansımız daha az olur kaydirigubbakcemile3

bende istiyorum kızlar nerden indirecez yardımcı olurmusunuz

cnm özel mesajını açarsan özelden atabilirim linkini...özel mesaj bölümün kapalı..

kızlar aradım birşeyler buldum biryerlerden o da eror veriyo bana özelden msj atsanıza nerden nasıl indiriyoruz ben plates yaptım pek faydasını göremedim bunu deneyeceğim eğer yardımcı olursanız

meraba arkadaşlar alt yazı sorununu çözdüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim a.s. ama kitabı bulamadım onun linkinide atabilirseniz çok sevinirim opuyorumnanaktan

pearl_pearl kitabın linki için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

rica ederim canım
hadi başlayın melekimsi ile beraber bize eşlik edin

ben bugun 5/21 im
eşim 5 gün yoktu iş dolayısıyla dün geldi ve ilk tepkisi süper gözüküyosun oldu :) tabi benim ilk 5 saatim değil bunu 3 günlük ara verdiğimden en baştan almak zorunda kaldım 4 eylül den itibaren başladışığımı sayarsak 16 saat oluyo...hihoyyyt
ölçüleri yazıcaktım bu gün ama defterimi unutmuşum kızlar evde
yarın kesin yazıcam
hadi hep beraber....hihoyyyt zemuszemus

2 gündür yapamadım maalesef işlerim vardı..oyüzden bugün baştan almak zorunda kalıcam tekrar 1 den..mümkünse bundan sonra bırakmamaya çalışıcam baştan almak insanı geriyo çünkükaydirigubbakcemile3
pearl_pearl ben ölçülerimi yazayım madem..sen de elinde olunca yazarsın ..buarada ölçülerim az gelebilir ama deil emin olun boyum kısa çünkü kendini çok belli ediyo vücudumda..en azından herkesten fazla kilo almışsın die yorum alıyorum..

• Bel: 67
• Göbek: 81
• Kalça: 91
• Basen: 54

hele kalça ve göbek maşallahkaydirigubbakcemile3 pearl toplam düşününce 16 saatte gözle görülür bi farkedilme var he iyimiş:1rolleyes: aslında fazla deil 2 hafta düzenli bırakmadan yapsak sonuç alıcaz ama ne tembel üşengeç hatunlarız anlamıyorum ki:roflol:

meraba ben de denemek istiyorum ama 10 saatlik olan egzersiz proğramını buldum, onu 21 gün boyunca yapsam olurmu,yoksa 21 günlük olanımı yapmak lasım önce, yardımcı olursanız çok sevinirim..

meraba ben de denemek istiyorum ama 10 saatlik olan egzersiz proğramını buldum, onu 21 gün boyunca yapsam olurmu,yoksa 21 günlük olanımı yapmak lasım önce, yardımcı olursanız çok sevinirim..

biz zaten 10 saatlik programı 21 gün yapıyoruz canım

laelaelaelaelae ben yine unuttum ölçüleri yanıma almayı :kedi:

dün tatil günümdü 6/21 oldu ve ben yine sanırım tamamlayamıycam perşembe günü şehir dışına gidicem belki orda devam edebillirim ama şimdilik bilmiyorum...

selam kızlar..

ben bi süre diyet yaptım ama verdiğim kiloları ramazanda geri aldım çok da iştahım var

popo-basen -üst bacak kısmımın derha erimesi lazım

bu egzersizler buraları eritiyor mu eritiyorsa bana da linki atarmısınız? ben googldan bakacam ama sizinkini bulamayabilirim..

bir de 1 saat mi sürüyor? çocuğumla bir saat kendime ayırmam çok zor olacak ama

evetcanım tam br saat sürüyor Bende zaman ayıramam diyordum ama zorlayınca oluyr
link ben sana özelden atayım canım

bu sabah itibariyle 1\21 başlamıştır ramazanın içnde yaptım 5 saat ama geceleri zaman buldugum için zor oluyordu kızımı okulabıraktım küçüklerde uyurken 1 saat çalıştımm

ya buna başlarsam belki diyete de başlarım emeklerim boşa çıkmasın diye..

bir saat gerçekten çalışan ve çocuklu bir bayan için fazla bi zaman ama hareketleri ezberlersem daha kolay olur sanırım..

link rapidden mi iniyor? o zaman evden indirmem gerekecek.. bir de ben google da buldum bikaç video birinde kırmızı bady giyen bir bayan 4 kişiye yaptırıyor..

linki alırsam memnun olurum..

bu arada bacak-basen popo-eriyor mu bu hareketlerle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…