Callanetics Egzersizleri

ramazanda yapmak zor oluyo ya. gündüz yapamıyorum.. aç karına ii deilmiş aç oldugumuz için protein kaybına neden olmuş .ee gecede iftardan sora bende hayır kalmıyo zaten kafamçokkarıştı ramazandan sora başlıcam tekrar

meraba arkladaşlar vieoların linki varsa özelden atabilirmisiniz, benim bacaklarımın acil sıkılaşması lazım delikafadulden

arkadaşlar burdan site ismi yada link vermemiz yasak.önceki sayfalarda nasıl nerden buluncağını defalarca anlattık.bakarsanız görebilirsiniz.sevgiler

arkadaşlar burdan site ismi yada link vermemiz yasak.önceki sayfalarda nasıl nerden buluncağını defalarca anlattık.bakarsanız görebilirsiniz.sevgiler

32 sayfayı tek tek aramak
hem zahmetli
hem yorucu -tatlicadiarzu-
göz bozucuu kafamçokkarıştı
varsaabi link atmak özelden zormuu :içelim:​

kızlar bende başlamak istiorum kalçamda bi sorun yok dümdüz 1göbek we yanlarımın gtsin istiorum sadece yanlar we göbek için faydalımı ????????? bende bugün başlıcam

kızlar bende başlamak istiorum kalçamda bi sorun yok dümdüz 1göbek we yanlarımın gtsin istiorum sadece yanlar we göbek için faydalımı ????????? bende bugün başlıcam

bence faydalıdır..çünkü direkt oraya hitap eden hareketler var. zaten hareketi yaparken nereleri çalıştırdığını da sölüyor

ni hayet bu gün başladım yapmaya yahuu ne uzuuuuuuun bir saatti öle sölenilen gibi oturamıyorum bacagımı uzatamıyorumm yaa durdur baştan al bidaha delii oldumm heralde bii ik saate yakın bii zamanda bitirebildim tabee kii hiçbirinde 100 sayamadımm

ilk yapışta öle oluyo..ama 3-4 ten sora rahat yapmaya başlıyorsun..vücut uyum sağlamaya başlıyoryerimseniben

Merhaba bayanlar a.s.
10/21 oldu benim
7. günde ölçülerime baktım 1-2 cm gitmişti :)
yanlız az once bir şey okudum dikkatimi çekti
bir kaç kişi 10 saati tamamladıktan sonra supere geçmiş
aranızda boyle yapan var mı?
açıkçası ben hiç 21 tamamlamadım, 2 defa 10 tamamladım ama bu sefer tamamlamak için uğraşıyorum
birde kilo kaybı var mı sizde?
ben diyet yapmama rağmen dikkat etmeye çalıştım sadece yemek saatlerine ve porsiyonlara buna rağmen başlangıçtan gününden itibaren 1 kilo gitti...

Ben de başladım bugün 2. günüm. Ben de biraz kilo da var yani kilo vermem de gerekiyor demek istediğim bu sadece sıkılaştırıyor mu yoksa kilo da verebilir miyiz bunu yaparak?

Ben de başladım bugün 2. günüm. Ben de biraz kilo da var yani kilo vermem de gerekiyor demek istediğim bu sadece sıkılaştırıyor mu yoksa kilo da verebilir miyiz bunu yaparak?

incelebilirsin yerimsenibenyerimseniben kilo da gider yani sırnaşık şey

merhaba bayanlar
ben yine 21 tamamlayamadan 3 gün üst üste yapamadım
geçen perşembe mola günümdü yapmadım
cuma gunu okuldan sonra tekrar işe gelip iş yerinde sabahlamak zorunda kaldım cumartesi ise de işteydim akşamı eve gittiğimde çok geçti ve üstümden tır geçmiş gibiydi
pazar gunu yapabildim ancak
dünde zaten diyete başladım
al başa tekrar sayıyorum
2/21

Arkadaslar banada videolarin linkini atabilirmisiniz rica etsem biriniz....Bende denemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…