- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
Eğer video 80lerden kalmaysa kesinlikle klasik olan :) Ve hemen yapmaya başlamanı tavsiye ederim, yaza az kaldı :)
Callanetics.com sitesinde eğer 6 kilodan fazlanız varsa ve bir an önce şekle girmek istiyorsanız, kilo verdiren şu program tavsiye edilmiş:
Haftanın 3 günü cardio callanetics, örneğin pazartesi, çarşamba ve cuma günleri.. Diğer 3 gün de evolution versiyonu, yani Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri...
Yanlız hatırlatmam gerekli ki bu videolar sadece ingilizce ve öncesinde mutlaka nnnyyy'nin de dediği gibi 10 hour'u yapıp callanetics'in yapısına alışmak gerekiyor... Sonrasındaysa başarı garanti :)
Cardio callanetics'in bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum bu arada :)
50ye indim canım ben, bayağı bir verdim :)
cardio callanetics nasıl ki:26numu yapsam şimdide daha çok kalori yakıyosa ona geçebilirim rejimde yapmaya çalışıyorum benimde 6-7 kilo fazlam var benim yaptığım video türkçe alt yazılı ve seslendirilmiş olan yada ben eskisine devam edeyim bu hareketler biraz platesede benziyo
Şöyle bir bakmıştım evolutiondan çok farklı gelmediydi bana.. 6 kilo fazlan ve vermek için vaktin varsa kendi bildiğine devam et derim ben :)
callanı en son yapalı 2 sene oldu doğum yaptım tekrar yapacağım ama nedense callanı indiremiyorum ezberlemiştim bazı hareketleri unuttum lütfen callanı ezbere bilen arkadaslar fazla detaya girmeden sırasıyla hareketleri ve hangi bölgeyi calıstırdığını yazabilirse hatırlarım
ben de bu sporu yapmayı planlıyorum çok etkili gözüküyor ama biraz yabancıyım inşallah yanlış yapmam diyete başladım spor ve egzersi de yapıyorum ama daha etkili birşeye ihtiyacım var boyuna göre kilon çok iyiduygucum ben de senin gibi olmak istiyorum boyum 1 70 kilom 66 da kaldı adet dönemim sanırım ondan 52 ye düşmek için uğraşıyorum internetten bi video indirdim ısınma hareketleri ile başlıyo sonra sıra ile bölgesel hareketler var kitabının da resimleri var sayfa sayfa acaba bahsettiğiniz klasik olan mıdır yoksa diğeri midir yardımcı olursanız minnettar kalacağım şimdiden teşekkürler
Callanetics.com sitesinde eğer 6 kilodan fazlanız varsa ve bir an önce şekle girmek istiyorsanız, kilo verdiren şu program tavsiye edilmiş:
Haftanın 3 günü cardio callanetics, örneğin pazartesi, çarşamba ve cuma günleri.. Diğer 3 gün de evolution versiyonu, yani Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri...
Yanlız hatırlatmam gerekli ki bu videolar sadece ingilizce ve öncesinde mutlaka nnnyyy'nin de dediği gibi 10 hour'u yapıp callanetics'in yapısına alışmak gerekiyor... Sonrasındaysa başarı garanti :)
Cardio callanetics'in bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum bu arada :)
soruma cevap veren yok mu callan yapan arkadaslar lütfen
hoşgeldin canım. klasik olanda orta yaşlı bir hanım ve bir sınıf mayolu öğrencisi var herşey eski moda 80lerden:)) evolotionda 4 kişi var uzun siyah alt ve mavili üstleri var...
kitabıyla indirdiğine göre senideki klasik callanetiksdir umarım türkçe dublajlısını indirmişsindir.... onunla başla sonra diğerine geçersin...
evet söylememişmiyim ben bunu...
cardio callda ilk 30dkda bale benzeri hafif bir dans yapılıyor çok fazla yorucu değil leslie 3 mil kadar falan yoruyor.. ama güzel ve kilo vermek için yeterli, bir bale sever olarak bence eğlenceli bir dans ama tabii zevk meselesi.. 2. 30dksı bildiğimiz evolotion videosundan bazı hareketlerin çıkartılmış hali...
Hatırlamıyorum söylediysen de :) Dans kısmı beni bozuyor, komple vazgeçtim, belki doğurduktan sonra olabilir :)
canım bence sen kitabı da edin... türkçe videodan yapıyorsun di mi?
hala ağrın yok mu? yaparken sıktığın yerde yanma zorlanma olmuyor mu?
3. bacak egzersizi dediğin, bacağı bara koyarak yapılan ilk hareketse onda, yerdeki bacağın rahat konumlanmış olmalı, gerilecek olan yukardaki bacak, sırtını bacağa doğru 1-2 cm esnetiyorsun.
evet sonrakinde de bacağı aşağı doğru esnetiyorsun.
bitince bacakların titriyor:) tüm bacak kalçaya kadar esnemiş oluyor. ilk yaptığın bacağı bitirince şöyle bir yere oturup iki bacağını karşılaştır esnettiğin bacak diğerinden 1-1,5cm daha uzun oluyor...
klasik videonun(10 years younger in 10 hours) ileri seviyesi, süper callanetics videosu. evolotion hareketlerin güncel versiyonu, 3 ayrı seviye için 3 ayrı bayan hareketleri yaptırıyor, seviyene uygun olanı takip ediyorsun.
evolotion ingilizce olduğu için hareketlerin nasıl yapılacağını anlamak zor olabilir, bu nedenle callaneticsin genel mantığını öğrenmek açısından bir süre türkçe dublajlı olan klasik videoyu yapıp sonra evolotiona geçersen doğru yapmayı garantilemiş olursun. tabii kitabı okumaktada fayda var..
yazarken aklıma geldi, duygu seni bozmaz bu dans fazla kıvırtmalı değil yazacaktım ama arada kaynamış:))))
bende hiç kıvrak değildim ama callan teyzem sağ olsun yada toprağı bol olsun mu demeli... geçen gece alkolünde etkisiyle bir kıvırmışım:))) bi ara programını bitiren dansöz normal kıyafetle aramızda oynamış, eşim "dansöz karşında duramadı kaçtı hatırlamıyor musun" diyordu şaka yapıyor sanmıştım, resimlere bakınca inanamadım kendime, özgüvene bak yaa resmen dansözle oynamışım:))
bende 22.kez yaptım üstüne bide leslie 3mil yaptım
çok teşekkürler arkadaşımuzun uzun açıklamışsın üşenmeden.
Ben sanırım Callan vücudunuzu zorlamayın diye uyardığı için hafif yapıyorum egzersizleri. Esnetme hareketlerinde falan fazla bastırmıyorum. Hele bacak hareketlerinde hiçbir şekilde titreme vs olmuyorBirtek en son sandalye sıkmada hafifçe sızlıyor bacağım o da 1 dakika falan sürüyor. O halde kesin yanlış yapıyorum ben. Moralim bozuldu şimdi.
Hareketleri ezberledim gibi ama, yine de bisüre klasikten yapıp daha sonra evolution'un basit seviyesine geçeyim. Çok hızlı konuşmuyorsa ingilizcesi sorun olmaz sanırım.
Teşekkürler ilgin için..
month, nasıl bir ilerleme kaydettin paylaşır mısın? kaç cm inceldin totalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?