peki sonuçlar nasıl canım?
21 günün sonunda Karından 2cm kalçadan da 2cm gitti.. Hiç zannetmiyodum inceliceğimi çünkü epe pilates yapmıştım bundan önce çok zor incelirim diye düşünüyodum ama 2cm'i görünce çook sevindim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki sonuçlar nasıl canım?
bravo bravo tebrikler21 günün sonunda Karından 2cm kalçadan da 2cm gitti.. Hiç zannetmiyodum inceliceğimi çünkü epe pilates yapmıştım bundan önce çok zor incelirim diye düşünüyodum ama 2cm'i görünce çook sevindim :))
Ay ben bugün super callan yaptım ama hareketler çok zormuş gerçekten yaa canım çıktı.. Bunu hergün nasıl yapıcam bilmiorum valla.. Bide vidyoda sanki haftada 2 kez yapın mı diyo yoksa ben yanlış mı anladım?
Ay ben bugün super callan yaptım ama hareketler çok zormuş gerçekten yaa canım çıktı.. Bunu hergün nasıl yapıcam bilmiorum valla.. Bide vidyoda sanki haftada 2 kez yapın mı diyo yoksa ben yanlış mı anladım?
ben bir kere yarım yaptım 3 gündür pestil gibiyim hala
Yok canım yaa haftada 2 gün çok az olur. Her gün yapılabilir düzeyde bana göre.
Siz vücudunuzu hareketlere tam alıştırmadan süper yaptığınız için zorlanıyorsunuz.
Ben normali 28 gün yaptım. 21den sonrakilerde tamamen hakkıyla yaptım diyebilirim.
Bence 28e ulaşmadan geçmeyin süpere.
evet haklısın. diger sporlarla yapınca ben dayanamadım artık. tabii bir de grip oldum o da ayrı yataktan cıkmak isemiyorum
Geçmiş olsun canım. Toparlanınca devam. Unutmayalım spor vücut direncini artırır :)
tesekkür ederim busean evet bu aksam devam. kendimi yapmayınca kötü hissediyorum ve vicdan yapıyorum bunu.alkali sayfasına gelmiyorsun ama başarırdık beraber.
evet haklısın. diger sporlarla yapınca ben dayanamadım artık. tabii bir de grip oldum o da ayrı yataktan cıkmak isemiyorum
geçmiş olsun canım...
Cardio bootcamp,
8 min yerine bugün 5 Minute Hip Workout with Denise Austin - YouTube bunu yaptım. Sona doğru biraz yanma hissettim.
kol hareketleri ve 36. saat süper
Bugün de tamam kızlar. Bittim ama :)
az önce bi komşuma gittim bir aydır görüşmüyoduk nerdeyse. daha içeri girdim kız ne güzel zayıflamışsın dedi nasıl mutlu oldum bilemezsin.
bende kardioda kalp atsi belli bir seviyeyi gecerde yükselirse vucut yagi degil kasi yakmaya basliyor duye duydum..gecen yil gittim sporsalonunda calisan biri söylemisti..kalp atis seviyemin 140 i gecmemesi konusunda uyarmisti(140 konusunda emin degilim,.,taam hatirlamiyorum aslinda sayiyi ama tahminim 14o di)Jillian erkek gibi kadın demişsin ya gerçektende erkekten dönüp kadın olan biri o :))))
Haklısın kardiyo egzersizi ne kadar hızlı olursa yani kalp atışını ne kadar yükseltirse o kadar çok yağ yakar.ama tercih meselesi herkes kendine uygun olanını deneyerek buluyor zamanla
Sıkılaşırsın canım daha önceki paylaşım sayfamızda vardı öyle çok kilo verip callan ile sıkılaşan.kilo verirken callan yapsaydın yumuşama bu kadar olmazdı.ama şimdi yaptığın egzersizlerde etki gösterir mutlaka.önce bi toparlanırsın sonrada sıkılaşmaya başlarsın bence.kilo verip de sonra callan yapmış olan arkadaşlar varsa onlarda deneyimlerini paylaşırlarsa daha iyi fikir sahibi olabiliriz.
gögüste diklesmemi? kalcada yuvarlaklasmami benim hayallerimden bahsediyorsun senCanım merhaba. Ben de sporsuz 20 kilo verip, daha sonra callana başlayan biri olarak cevap vereyim dedim. Callana başlayalı 4 aya yaklaştı, ancak vücudumdaki sarkmalardan dolayı hemen sıkılaşma başlamadı, önce sarkmalar toparlandı, daha sonra sıkılaşmaya başlıyor, bu da uzun bir zaman sonunda oluyor, benim vücudum henüz taş gibi olmadı, callanetics kollarımı toparladı,kalçam yuvarlaklaştı ve kalktı,göğüslerde dikleşme oldu,bel bölgem inceldi,karın bölgem sarkmış olduğu için sarkmalar toparlandı, basen ve bacak bölgesinde diğer yerlere oranlara daha az bir incelme oldu, her bünyenin değişimi farklı oluyor, ama yaza kadar daha önümüzde bir sürü zamanımız var, bence egzersizleri yapmaya devam, pes etmek yok..
gögüste diklesmemi? kalcada yuvarlaklasmami benim hayallerimden bahsediyorsun sen
Yok canım yaa haftada 2 gün çok az olur. Her gün yapılabilir düzeyde bana göre.
Siz vücudunuzu hareketlere tam alıştırmadan süper yaptığınız için zorlanıyorsunuz.
Ben normali 28 gün yaptım. 21den sonrakilerde tamamen hakkıyla yaptım diyebilirim.
Bence 28e ulaşmadan geçmeyin süpere.