Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

offf yaa olmıyorr.. eşimede dedim indir die oda beceremedi :)) üyelik falan istiyo dedi valla napcam bilemedim yaa off nezaman zayıflamak istesem hep aksilikler çıkıyor..

merhaba ben de geldimmmm bana birisi çalışan bi link verebilir mi şu 10 yaş gençleştiren program için... ilk sayfadakini denedim de açılmıyor..
Canım günlük 1gb indirilme kotası var hesabımın o yüzden bir sonraki gün denemenizde fayda var.gece 12 de yenileniyor kota.ama sizin için o siteye ödeme yapıp bu kota işini ortadan kaldırıcam pzt günü

bende sonuçlarını bekliyorum canım.. o call teyze var ya o yere bakan yürek yakan hiç etki olmucakmıs gibi geliyor ama öyle değil
Aynen donuk pudracım hiç işe yaramiycak gibi duruyo fakat çok etkili

anam ben bu videoya baktım ama çok bayık yaaa :44: hareketin ortasında uyuya kalcam gibi bir de hareketi gösteriyor ama kaç tekrar hiç söylemiyo gösterip geçiyo yanlış videoyu mu indirdim acaba :44:
Canım superi indirdin galiba.önce hareket nasıl yapılıyor anlatıyor tek tek.anlatım bitince hareketleri bizzat sayısı kadar yapıyorlar

offf yaa olmıyorr.. eşimede dedim indir die oda beceremedi :)) üyelik falan istiyo dedi valla napcam bilemedim yaa off nezaman zayıflamak istesem hep aksilikler çıkıyor..
Üyelik falan istemiyor canım mesajımın başında yazdım sebebi ama çözücem merak etmeyin.

çooook tşkler canımm yaaa valla çok uğraşıyon sen bizim için allah razı olsun muckk :)))

istee 20 saat normal callan ve 10 saat süperin ardindan ölçüleriiimm :))
yanliz bu son 10 saati çok düzenli yapamadim haftada 2 gün fln dinlenme günü oldu bazen bastan savma yaptim egzersizleri ama sonuçlar sasirticii :))

baslangicta:

gögüs: 90 ---------90
Bel :78 ---------69
Kalça: 93----------90

ekstra bi diyet uygulamadan bu sonuçlari elde etmek harika bi duyguuu. pes etmek yok kizlarr biz bu isi basaricazz

Son düzenleme:
çooook tşkler canımm yaaa valla çok uğraşıyon sen bizim için allah razı olsun muckk :)))
Emeğin kıymetini bilmeniz bana yetiyo canım ben tşk ederim...
Ölçülerin süper canım bel açık ara önde.çok güzel sonuçlar almışsın tebrik eder azminin devamını dilerim

canım çok güzel sonuçların.ben de 16 tane yaptım normal callan.benim de göğüslerim 85.....88 , belim 71.....69 , basen 101.....99 ben tam armutum ya göğüslerimin büyümesini istemiyorum ama neden böyle oldu anlayamadım,çok canım sıkıldı bu duruma,kara kara düşünüyorum

Emeğin kıymetini bilmeniz bana yetiyo canım ben tşk ederim...

Ölçülerin süper canım bel açık ara önde.çok güzel sonuçlar almışsın tebrik eder azminin devamını dilerim

cok tesekkür ederim lotuscum senin emeklerini de göz ardi etmemek lazim sen eklemesen linkleri bizden nerden bulup yapardik

cok sagol canim benim :)) gögüsler diklesmis iste canim daha ne istiyosuunn büyümemistir diklesmistir sadece :))
devam et canim eminim istedigin ölçülere ulasacaksin, zaman gectikce hareketleri daha iyi kavriyoruz daha dogru yapiyouz dolayisiyladaa daha cabuk etki ediyorlar.
senin ölçülerde de güzel gelisme var masallahhh

gerçekten iyi bir gelişmemi?ben göğüslerim hep küçük olmasına alışmışım hep 80 cm di 20 li yaşlarda,evlendiğimde 82 cm di derken ne haldeyim şimdi( çok tembellik yaptım çok ,elimi ağzıma götürmekten başka hareket yapmadım sigarayı da bırakınca hep boğaz oldum:// basen bölgem ve bacaklarıma gelince kalıtsal artık kabul ettim ama yok bu yenilgiyi kabul etmeyecem sizlerinde desteğiyle ben de callana başladığımdan bu yana diyet yapmadım sadece sabah yediğim fındık ezmesini bıraktım ama çikolata yiyorum tabi ama eskisi kadar abartmıyorum bazı dönemler hariç sabah tartıldığımda artık 58.300 çıkmaya başladım,60 hatta 61 kilolardan sonra.bu iyi bir gelişme ama yeterli değil... boy 1.64 yaş 31, metabolizma yavaşlıyor sanırım inşallah emeklerimiz boşuna çıkmaz...

yaaaa ben çok sabırsızlanıyorumm yaaa daha 2. gün ama biran evvel 20. yi yapmak istiyorumm..bende incelmek istiyorum.. sabırla yapmaya devam bakalım incelme olcakmı.. bel hareketleri çok etkileyici o yüzden bel çok inceliyo ama benm bel zaten ince ben basenlerimi götürmek istiyorum gidermi acaba yaa...

canım gider niye gitmesin basenler, benim de basenim sorunlu,biz Türk hatunlarının yediği basene gidiyor herhalde yalnız şunu söyleyeyim kişiden kişiye etkisi değişiyor bazılarında hemen fark omaya başlarken bazı arkadaşlarda da 16,17 den sonra etk, etmeye başlıyor.ben belli bir süre ölçü almadım ama 4.gün göğsümün alt kısmının uzamaya başladığını fark ettim. benim 16 da belimde ve basenimde 2 cm incelme oldu ve göğüslerimde 3 cm büyüme oldu ben ilk defa bu kadar düzenli yapıyorum normalde hep başlayıp bırakıyordum.biraz tez canlı olduğum için bir an önce fark olsun istiyordum ve yavaş geliyordu ama dizimdeki rahatsızlık ortaya çıkınca yavaş bir şeyler yapmam gerektiği için callanı tercih ettim.sabır gerekiyor canım,sabrın sonu selamet olduktan sonra niye sabretmeyelim ki

evet canım haklısın sen maşallah baya incelmişsin ne güzel.. bende biran önce incelmek için sabırsızlanıyorum. benim sadece basen var yaa boy 1.72 kilom 58 ama basen olunca kilolu duruyorum sevmiyorum inşallah call yapmaya devam edim olcak bu iş pes etmek yoookkk devamm (

cok tesekkür ederim lotuscum senin emeklerini de göz ardi etmemek lazim sen eklemesen linkleri bizden nerden bulup yapardik

Ben tşk ederim farkındalığınız için.hepimiz fit olup mutlu olalım dışarda yada spor salonunda spor yapma fırsatı olmayanlar için çok iyi bir fırsat bu.dolaylı yoldan sevaba girmiş oluyorum bende mutlu oluyorum.

tabiki süper bi gelisme bence. gögüslerin büyüklügü kac olursa olsun önemli olan dik ve diri durmalari :)
kilo acisindanda tebrik ederim :)) bende gecen sene 63 e kadar cikmistim o gunleri dusununce cok kiziyorum kendime
ama simdi 56 oldum :) callana basladigimdada 56 dim hala kilom ayni fakat incelme ve vucutta bicimlenme var :))
bundan sonraki planim : süper callani da 21 e tamamlamak sonra bir süre cardio ve callanin 15 dk kalik koruma programini yapmak sadece.. bikac kilo daha veriipp sonra callana devamm. gidisata göre de bakariz ne yapacagima ondan sonra karar veririm

sağol canım ben daha normal callandayım ama 20 yi bulmadan süpere geçmem 15 dakikalık koruma prıgramını duymuştum,sen bulabildin mi peki?
canım yediklerimizi daha aza indirerek ve daha toktutucu şeyler yiyerek kilo verebiliriz ben bu yaşıma kadar belli bir diyet yapmadım,hareketim çoktu hep ama şimdi çalışmadığım için evdeyim,ev hanımı olmak çok zormuş.ev hanımı olan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum...hele bi de benim eşim gibi yemek seçen eşler varsa anamm ben ne pişireyim görüşürüz canım

Bende bu programa başlamak istiyoruuuum :) videoları nereden bulabilirim lütfen yardım eder misiniz
İlk sayfamızda linkler mevcut.ihtiyacınıza cevap verecek olan programı açıklamaları okuyarak seçip indirebilirsiniz.yalnız şimdilik günlük indirilme kotası olan rapidshare sitesinde yüklü oldukları için kota dolduysa error yani hata verebilir.böyle bir uyarı ile karşılaştığınız takdirde yarın tekrar deneyip videolara ulaşabilirsiniz

yok bulamadim canim ama diger konuda hlymmm vardi o bahsetmisti bu koruma programindan belki o biliyodur
evli degilim ben bile yapmaya useniyorum bazen, siz ev hanimlari hele birde anne olanlar o kadar isin arasinda spor yapiyosunuz ya asil sizleri tebrik etmek lazim :)

Kızlar ilk sayfada linklerde 10 saatte 10 yaş gençleş kitabı var.onda koruma programı var.ama yinede vaktim olursa onu bizzat yazıp ilk sayfaya eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…