Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR az önce bitirdim ama hakkıyla yapamadım, odun gibi olmuşum hiç esnemiyorum

Merhaba rica etsem bana da gönderir mısınız
gönderdım cnm
CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR az önce bitirdim ama hakkıyla yapamadım, odun gibi olmuşum hiç esnemiyorum
Bende aynı zar zor bıtırdım. Zamanla daha ıyı olacağız mutlaka :)

Bende yaptım güzeldi özellikle göbek bölgesini muhteşem çalıştırdı inşallah işe yarar
Ilk günler zor olabılıyor cnm. Devam edersen mutlaka işe yarar :)

Ilk günüm bıttı kızlar. Tam hakkıyla yapamadım fakat pes etmeden devam edecegim

Gün boyu gayet iyiydim, hiç ağrım yok ne güzel dedim. Sabah uyanınca sırt-boyun-omuz kısımlarında muthiş bir ağrı vardı. Diğer yerlerdeki ağrı yine dayanılır seviyede

Kızlar tartıda 2 kilo fazla çıkıyor 3 günde kas olmazki nedendir acaba o kadar pilates zumba yaptım şu 3 gündür callanetics yapıyorum bacaklarım fena agrıyor sizde durumlar nasıl

Ben dün yapamadım, bugün sabah yaptım yaparken çok büyük ağrı hissetmiyorum ama esnedikçe hareketleri tam yaptıkça hissederim belki.
Bende tartıda bir değişiklik yok, sabah uyanınca ağrılarım oluyor o kadar.

Kızlar super callanetics videosu elinde olan var mı? Nereden bulacağız?

5.günümde bitti kızlar şükürler olsun göbek bölgemde gözle görülür fark var fakat yan simitlerim çıkmaya başladı neden olabilir umarım cvb verirsiniz

Kızlar tartıda 2 kilo fazla çıkıyor 3 günde kas olmazki nedendir acaba o kadar pilates zumba yaptım şu 3 gündür callanetics yapıyorum bacaklarım fena agrıyor sizde durumlar nasıl

Regl donemindeysen bu normal. Tartı da böyle şaşmalar olabiliyor.

5.günümde bitti kızlar şükürler olsun göbek bölgemde gözle görülür fark var fakat yan simitlerim çıkmaya başladı neden olabilir umarım cvb verirsiniz

Gobekteki farktan dolayı simitler göze çarpıyor olabilir. Ben bel ve gobekte büyük değişim yaşamıştım. Simitler olduğu gibi kalabiliyor ne yazik ki...:/

Merhaba, ben bir aydan beri leslie yapıyorum. 1 hafta 1 mile yaptım. 2 hafta 3 mile, şu anda da ayaklarıma ağırlık takarak devam ediyorum. Callanetics egzersizleri daha mı zor ve tempolu acaba? Bi de youtube'da baktım ama bulamadım pek video, genelde 1-2dk süren videolar var yeni link varsa acaba hangi sayfada olduğunu söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…