Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhaba kızlar Bendeki vıdeo 10 günde 10 YAŞ vıdeosu ve Rusça. Sanıyelere ve hareketlere bakıp Yaparım dıyorsanız özelden yazın lınk vereyım. Burdan yapmak isteyenlerde lütfen yazsın destek olalım bırbırımıze.

Kızlar ben de arada bazı günler yapamamama karşın bu egzersizleri 1 aydır falan yapıyorum. Dışardan bakınca farkediliyor özellikle karın hareketleri üst belimden 2 cm civarı götürdü ama benim belim zaten ince asıl derdim basen ve bacaklar. Arkadaşım toparlanmış göründüpünü söylüyor cm olarak ölçtüğümde bir değişiklik görmüyorum ben ama sanırım yayvanlığı biraz toplandı. Yalnız bu klasik callan artık beni pek zorlamıyor kolay yapıyorum hareketleri.(pelvisli olanlar hariç onlar hala zorluyor) hiçbiyerde bulamadım super callan veya evolotiona ihtiyacım var elinde olan varsa ve bana yollayabilirse çok makbule geçer valla

elimdeki bütün video linkleri kapanmış:KK43: yine karaborsa oldu:) 10 years 10 hours ihtiyacım var, en son nerelerden buldunuz, yardımcı olabilir misiniz?
Öpücükler!!!

Arkadaslar alt ve üst bacaklarim çok kalın Belim oldukça ince bir çok kişi fiziğimi çok beğeniyor bende keza beğeniyorum ama bacaklarim aşırı kalın.Şuan diyet yapıyorum karatay diyeti.Yanında lesli ile 3 mil yapicam birde pilates ya da callenetics yapmak istiyorum.Fakat daha önce pilates yaptım pek memnun kalmadı sadece sikilastigini hissettim.Bana hem inceltecek hem sikilastiracak bir egzersiz diye callentics önerdiler ama emin olamadım. BİRDE LESLİE 3 MİL bacaklar inceliyor mu?

Ben varım Pegasus en azından teşvik edici olur.Bacaklarim belki incelir.Daha önce yaptınız mı?
Ay cok sevındım.tamam yapalım.akşam uzerı yapacagım bu gun u ve burdan yazarım,sende yazarsan cok ıyı olur.
Evet daha önce 20 gun yapmıştım yıne ve gözle görülür şeklide incelme olmıştu.butun Vücudu sıkılaştırıyor ayrıca.sen hıc yaptınmı❤️❤️

Valla hiç yapmadim bacaklarim alt ve üst bacaklarim çok kalın Belim çok ince faydası olur mu tereddutteyim sayfalarda yazmışlar heo video istemişler istediğim cevabı bulamadım. Şuan diyette yapıyorum Karatay diyeti inşallah iyi olucak Eylül ayına kadar

Kızlar benımle bırlıkte 20 gun kesintisiz callen yapmak ısteyen varmı.bu gun başlıyorum ve bırlıkte yaparsak,bıkmadan bırbırımıze destek oluruz❤️❤️

Bende varım. :) Fakat bu callen yapanların çoğunun göğüsleri küçülmüş. Bundan çok korkuyorum çünkü zaten büyük değiller, daha da küçülürse fındık gibi kalır. :)

Aaa valla benimkilerde küçük o zaman ekstra göğüs büyütücü yaparız

Maalesef büyümüyor yahu, ben epeydir uğraşıyorum masajları falan deniyorum ama bir gelişme yok.. Tibet egzersizleri göğüsü kesin büyütüyormuş aslında, onu da denemek lazım...Bu callen ile iyice küçülmez umarım:))

Kızlar benımle bırlıkte 20 gun kesintisiz callen yapmak ısteyen varmı.bu gun başlıyorum ve bırlıkte yaparsak,bıkmadan bırbırımıze destek oluruz❤️❤️
Canım bende dün başladım sırtım ve boynum çok ağrıdığı ve kambur durduğum için başladım bugünde yaptım sana katılabilirim 20 gün

Valla hiç yapmadim bacaklarim alt ve üst bacaklarim çok kalın Belim çok ince faydası olur mu tereddutteyim sayfalarda yazmışlar heo video istemişler istediğim cevabı bulamadım. Şuan diyette yapıyorum Karatay diyeti inşallah iyi olucak Eylül ayına kadar
bende Karatay yapıyorum.son 3 kılom kaldı.bende cok faydası olmuştu bacaklar ıcın.ıstersen dene zarar-ı olmaz:KK66:

Bende varım. :) Fakat bu callen yapanların çoğunun göğüsleri küçülmüş. Bundan çok korkuyorum çünkü zaten büyük değiller, daha da küçülürse fındık gibi kalır. :)
Yok yahu nerden duydun:KK70:benımkılerde küçüktür,öyle olsaydı 2 fındıkta bende olurdu:KK70:
Yaptınmı bu gun cnm❤️

Aaa valla benimkilerde küçük o zaman ekstra göğüs büyütücü yaparız
Göğüs buyutucu be oluyor:KK70:
Canım bende dün başladım sırtım ve boynum çok ağrıdığı ve kambur durduğum için başladım bugünde yaptım sana katılabilirim 20 gün
Cok sevınırım cnm.yanlız basıma olmuyor 10 dk yapıp bırakıyorum❤️❤️
Gecmişolsun❤️

Ben sanki kilo verdim geri aldım anlamadım bu nasıl karatay diyeti sabah salatalık domates peynir zeytin şekersiz cay aralarda hiçbir şey yemiyorum.Aksama doğru sebze yemeği yiyorum arada bir kaç kurabiye kaçırdım.Her gün mutlaka Yeşilçay içiyorum 2. Haftaya girdim hala 500 gr gitmiş delircem.

Tibet hareketleri göğüs büyütmüyor diye biliyorum öyle mi yapiyormuş.Tibetin Gençlik Pinarindan bahsediyorsaniz.Göğüs büyütücü spor hareketleri vardı bir zaman yapmıştım bir hafta mi ne devam ettim hatirlamiyorum şimdi.Olursa bakmak gerek

1. Yaptım
İnşallah yarın 2. Yapabilirim üşenmeden bazı hareketleri yapamadım için es geçtim.Yinede etkili olacağına inanıyorum.iyi geceler hepinize yarın görüşürüz.

Merhaba uzun zamandır bu videoyu arıyorum.Yeni başlayacağım için hevesim kaçmadan bulmak istiyorum.Elinde link olan varsa banada gönderebilir mi? Teşekkürler

Ben sanki kilo verdim geri aldım anlamadım bu nasıl karatay diyeti sabah salatalık domates peynir zeytin şekersiz cay aralarda hiçbir şey yemiyorum.Aksama doğru sebze yemeği yiyorum arada bir kaç kurabiye kaçırdım.Her gün mutlaka Yeşilçay içiyorum 2. Haftaya girdim hala 500 gr gitmiş delircem.

Tibet hareketleri göğüs büyütmüyor diye biliyorum öyle mi yapiyormuş.Tibetin Gençlik Pinarindan bahsediyorsaniz.Göğüs büyütücü spor hareketleri vardı bir zaman yapmıştım bir hafta mi ne devam ettim hatirlamiyorum şimdi.Olursa bakmak gerek
sabah öyle bır kahvaltı yap ki 5 saat acıkmayasın.acıkırsan leptının duruyor ve vucut yağ yakmıyor.o yuzden ekmek yerıne Çiğ kuruyemişini mutlaka ye ve 2 yumurta ıstedıgın şeklide yapıp yıyebılırsın.
Ben ılk hafta 3,2 kg vermiştim yanında 1 saate yakın yürüyerek.karataya tam olarak uyupta kılo vermeyen olmaz.:)
Callenetics başladınız mi ben hala yapmadim neyi bekliyorum Allah bilir
Ben dün yaptım ama yarıya kadar yapabıldım.bu gun tam olarak yapmak ıstıyorum

1. Yaptım
İnşallah yarın 2. Yapabilirim üşenmeden bazı hareketleri yapamadım için es geçtim.Yinede etkili olacağına inanıyorum.iyi geceler hepinize yarın görüşürüz.
Harıkasın.hadı bu gun 2. Yaparsın ❤️

X