- 7 Ağustos 2013
- 573
- 345
Ben rica edebilir miyim özelden??Merhaba kızlar Bendeki vıdeo 10 günde 10 YAŞ vıdeosu ve Rusça. Sanıyelere ve hareketlere bakıp Yaparım dıyorsanız özelden yazın lınk vereyım. Burdan yapmak isteyenlerde lütfen yazsın destek olalım bırbırımıze.
Ay cok sevındım.tamam yapalım.akşam uzerı yapacagım bu gun u ve burdan yazarım,sende yazarsan cok ıyı olur.Ben varım Pegasus en azından teşvik edici olur.Bacaklarim belki incelir.Daha önce yaptınız mı?
Kızlar benımle bırlıkte 20 gun kesintisiz callen yapmak ısteyen varmı.bu gun başlıyorum ve bırlıkte yaparsak,bıkmadan bırbırımıze destek oluruz
Aaa valla benimkilerde küçük o zaman ekstra göğüs büyütücü yaparız
Canım bende dün başladım sırtım ve boynum çok ağrıdığı ve kambur durduğum için başladım bugünde yaptım sana katılabilirim 20 günKızlar benımle bırlıkte 20 gun kesintisiz callen yapmak ısteyen varmı.bu gun başlıyorum ve bırlıkte yaparsak,bıkmadan bırbırımıze destek oluruz
bende Karatay yapıyorum.son 3 kılom kaldı.bende cok faydası olmuştu bacaklar ıcın.ıstersen dene zarar-ı olmazValla hiç yapmadim bacaklarim alt ve üst bacaklarim çok kalın Belim çok ince faydası olur mu tereddutteyim sayfalarda yazmışlar heo video istemişler istediğim cevabı bulamadım. Şuan diyette yapıyorum Karatay diyeti inşallah iyi olucak Eylül ayına kadar
Yok yahu nerden duydunBende varım. :) Fakat bu callen yapanların çoğunun göğüsleri küçülmüş. Bundan çok korkuyorum çünkü zaten büyük değiller, daha da küçülürse fındık gibi kalır. :)
Göğüs buyutucu be oluyorAaa valla benimkilerde küçük o zaman ekstra göğüs büyütücü yaparız
Cok sevınırım cnm.yanlız basıma olmuyor 10 dk yapıp bırakıyorumCanım bende dün başladım sırtım ve boynum çok ağrıdığı ve kambur durduğum için başladım bugünde yaptım sana katılabilirim 20 gün
sabah öyle bır kahvaltı yap ki 5 saat acıkmayasın.acıkırsan leptının duruyor ve vucut yağ yakmıyor.o yuzden ekmek yerıne Çiğ kuruyemişini mutlaka ye ve 2 yumurta ıstedıgın şeklide yapıp yıyebılırsın.Ben sanki kilo verdim geri aldım anlamadım bu nasıl karatay diyeti sabah salatalık domates peynir zeytin şekersiz cay aralarda hiçbir şey yemiyorum.Aksama doğru sebze yemeği yiyorum arada bir kaç kurabiye kaçırdım.Her gün mutlaka Yeşilçay içiyorum 2. Haftaya girdim hala 500 gr gitmiş delircem.
Tibet hareketleri göğüs büyütmüyor diye biliyorum öyle mi yapiyormuş.Tibetin Gençlik Pinarindan bahsediyorsaniz.Göğüs büyütücü spor hareketleri vardı bir zaman yapmıştım bir hafta mi ne devam ettim hatirlamiyorum şimdi.Olursa bakmak gerek
Ben dün yaptım ama yarıya kadar yapabıldım.bu gun tam olarak yapmak ıstıyorumCallenetics başladınız mi ben hala yapmadim neyi bekliyorum Allah bilir
Harıkasın.hadı bu gun 2. Yaparsın1. Yaptım
İnşallah yarın 2. Yapabilirim üşenmeden bazı hareketleri yapamadım için es geçtim.Yinede etkili olacağına inanıyorum.iyi geceler hepinize yarın görüşürüz.