Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Birazdan 2. Baslicam bugün çok yoğunum aslında hiçte durmadım ev çocuklar temizlik derken..Yapsam mı bilemedim ama yapmalıyım galiba.

Canım 29. Günde herhangi bir değişiklik fark ettin mi ?
Evet, karın kaslarım ortaya çıktı ve bacaklarım inceldi. Fakat basenlerde istediğim sonucu henüz alamadım zaten basen inceltmek için yapıyorum. Sırt ağrılarım yok oldu, kendimi daha dinç hissediyorum. İlginç bir şey de oldu, son bir iki haftadır sürekli et yumurta falan yemek istiyorum ki yiyorum da galiba spordan dolayı proteine ihtiyacım var.

Hanımlar selam :))
Bana da gönderebilir misiniz videoyu :)) çok aradım ama bulamadım (

Basen sorunu ve bacak sorunu bende de var.Başladım fakat devam ettiremedim çok yoğun çalışıyorum gün içinde ve akşam vakit az oluyor biraz düşüp yatıyorum bir anda pat diye başka bir iş çıkıyor ua da öyle kalıyor spor.Karatay diyeti de yapıyordum iyice Çivittim yarın tekrardan baslicam inşallah.O ilk yaptığınız zamanlarda basenlerde incelme oldu mu?

Basenlerden taş çatlasa 1 cm incelmişimdir. Ama ben normalde de ince yapılıyım (36 bedenim), sadece yapı olarak koca popolu olduğum için onu eritmeye uğraşıyorum o da hemen olmuyor işte. Ama çok fazlalığım olsaydı eminim hızlı incelirdim çünkü ağır bir spor.

Benim basen ve bacaklarım kalın bu durumda yapsam incelirim yani değil mi? Bu dediklerinizden bunu çıkartabilirim.

arkadaşlar merhaba elinde süper callanetics videosu olan varmı paylaşabilirmisiniz lütfen klasik calleniticste 18.günümdeyim 21 güne tamamlayınca süperle devam etmekmistiyorum tabi paylaşan olursa yada sadece bacaklar için olanı da olur şimdiden teşekkürler

deneyim sahibi arkadaşlar söz bir aydır yapıyorum incelme oldu mesala kalca 3 cm fakat sabah pantolonu giydim hiçbir fark yok moralim çok bozuldu sizde de böyle olmuşmuydu kıyafetlerde hiç fark yok

deneyim sahibi arkadaşlar söz bir aydır yapıyorum incelme oldu mesala kalca 3 cm fakat sabah pantolonu giydim hiçbir fark yok moralim çok bozuldu sizde de böyle olmuşmuydu kıyafetlerde hiç fark yok

pantolon çekmiş olabilir mi? 3 cm fark olup da bollaşmaması mümkün değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…