- 21 Ekim 2012
- 359
- 67
callancılar acil bakın bi gıslaaar :)
bu callan zayıflatıyor muuuuu inceltiyor mu?
yapanlar bi desin bakem.
İnceltiyor, yapımına ve vücuda göre değişir ama 5 kilodan fazla bile vermiş görüntüsü elde edebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
callancılar acil bakın bi gıslaaar :)
bu callan zayıflatıyor muuuuu inceltiyor mu?
yapanlar bi desin bakem.
Canımmm çok sene olmuş ama umarım elinde vardır 1 haftadır internetten 1 saatlik callenitics yspıyordum süper sıkılaştırıyordu bu sabah uyandıgımda internetten sildiklerini gördüm şok oldum lütfen bu mesajımı görüp bana gönderirmisinCallanetics gerçekten güzel ve etkili bir proğram.. ^^
Ancak ben sıkılıyorum yaparken ya hareketli sporlarla daha iyi anlaşıyorum onun için şimdilik yapmıyorum ama ileride yeniden bir göz atabilirim.. ^^
CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR linkindeki video Türkçe dublaj mı?
Değil ise ve isteyen varsa benim elimde var yükleyebilirim size. '',
Merhaba bana yollarmışsınız rıca etsemArkadaşlar ilk sayfada verilen linkleri iş yerinde denedim çalıştı, videoları indirebildim. İsteyene seve seve yollarım :)
10 hours gönderirmisin cnmBende 10 hours var diğerlerini istiyorum arkadaşlar şütfen yardımcı olun serap.tekin96@hotmail.com
Naptin indirebildin mi?Yollayan yok mu ?
sizede gönderdim kolay gelsin. :)SELAMLAR.. Ben de size katılmak istiyorum fakat bu Callenetics videolarını orjinallerini hiçbir yerde bulamıyorum arkadaşlar.. Elinde olan varsa gönderebilirmi LÜTFEN.. espocrates@hotmail.com mail adresim. ÇOK TEŞEKKÜRLER şimdiden
Hangi videosunu yaptın canım çoğu videosu ücretliSlm arkadaşlar. Callen yapan varsa bırlıkte yapalımmı. Daha önce yapmıştım 20 günde cok ıyı sonuclar almıştım. Bıraz gaza ıhtıyacım var. Mesajımı okuyupta başlamak ısteyen varsa burdayım ben :))
10 günde 10 yaş vıdeosunu yapmıştım. Cnm bır sıtede buldum bedava vıdeo. Rusça ama. Hareketlere bakarak yapıyoruz sonuçta sanıye bıtene kadar. Başlamak istersen vıdeosu bulup özelden atsbılırım. Haftasonu başlayamam fakat istersen pazartesi başlarız .Destek oldumu daha Hevesle Yapılıyor :)Hangi videosunu yaptın canım çoğu videosu ücretli
Olur canım özelden atarsan süper olur pazartesi başlarız10 günde 10 yaş vıdeosunu yapmıştım. Cnm bır sıtede buldum bedava vıdeo. Rusça ama. Hareketlere bakarak yapıyoruz sonuçta sanıye bıtene kadar. Başlamak istersen vıdeosu bulup özelden atsbılırım. Haftasonu başlayamam fakat istersen pazartesi başlarız .Destek oldumu daha Hevesle Yapılıyor :)
Slm cnm. Gonderdım vıdeoyu. Pazartesı başlayalım ve burda bıldırırsek cok ıyı olur. Ilk Başlarda zorlanabılırız,ama sonuç mükemmel olacak ınanki :))Olur canım özelden atarsan süper olur pazartesi başlarız