Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Kızlar bende 10 saat var diğerlerinden elinizde olanları gönderir misiniz cardio ve evolution yapmak istiyorum

Callanetics gerçekten güzel ve etkili bir proğram.. ^^
Ancak ben sıkılıyorum yaparken ya hareketli sporlarla daha iyi anlaşıyorum onun için şimdilik yapmıyorum ama ileride yeniden bir göz atabilirim.. ^^

CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR linkindeki video Türkçe dublaj mı?
Değil ise ve isteyen varsa benim elimde var yükleyebilirim size. '',
Canımmm çok sene olmuş ama umarım elinde vardır 1 haftadır internetten 1 saatlik callenitics yspıyordum süper sıkılaştırıyordu bu sabah uyandıgımda internetten sildiklerini gördüm şok oldum lütfen bu mesajımı görüp bana gönderirmisin

SELAMLAR.. Ben de size katılmak istiyorum fakat bu Callenetics videolarını orjinallerini hiçbir yerde bulamıyorum arkadaşlar..:110: Elinde olan varsa gönderebilirmi LÜTFEN.. espocrates@hotmail.com mail adresim. ÇOK TEŞEKKÜRLER şimdiden:KK52:

Bende başlamak istiyorum ama yarıda bırakırım diye başlamıyorum.Bir kaç defa başladım ve yarıda bıraktım 2 günde göbek kısmında fark ettim.Ayrıca benim sorunum bacak ve basen bölgesi.Belim çok ince basen ve bacaklarim kalın.Vücudu benim gibi olan pilates yapıp bacakları basenleri incelenmesi var mı? Bütün sayfalara bakmaya gayret ettim fakat hepsinde video var mı bana atın soruları,Rica lari olduğu için aşırı zaman kaybı 10 sayfa geçiyorum 5 yorum var faydasini gördüm diye.

e-postasını bırakan arkadaşlara gönderdim her daim giremiyorum video bilgisayarımda oldugu için.. gönderdiğim arkadaşlar diğerlerine de göndersin lütfen . mail yazmayan arkadaşlara

Slm arkadaşlar. Callen yapan varsa bırlıkte yapalımmı. Daha önce yapmıştım 20 günde cok ıyı sonuclar almıştım. Bıraz gaza ıhtıyacım var. Mesajımı okuyupta başlamak ısteyen varsa burdayım ben :))

Slm arkadaşlar. Callen yapan varsa bırlıkte yapalımmı. Daha önce yapmıştım 20 günde cok ıyı sonuclar almıştım. Bıraz gaza ıhtıyacım var. Mesajımı okuyupta başlamak ısteyen varsa burdayım ben :))
Hangi videosunu yaptın canım çoğu videosu ücretli

Hangi videosunu yaptın canım çoğu videosu ücretli
10 günde 10 yaş vıdeosunu yapmıştım. Cnm bır sıtede buldum bedava vıdeo. Rusça ama. Hareketlere bakarak yapıyoruz sonuçta sanıye bıtene kadar. Başlamak istersen vıdeosu bulup özelden atsbılırım. Haftasonu başlayamam fakat istersen pazartesi başlarız .Destek oldumu daha Hevesle Yapılıyor :)

10 günde 10 yaş vıdeosunu yapmıştım. Cnm bır sıtede buldum bedava vıdeo. Rusça ama. Hareketlere bakarak yapıyoruz sonuçta sanıye bıtene kadar. Başlamak istersen vıdeosu bulup özelden atsbılırım. Haftasonu başlayamam fakat istersen pazartesi başlarız .Destek oldumu daha Hevesle Yapılıyor :)
Olur canım özelden atarsan süper olur pazartesi başlarız

X