Bugün basladim. Klasik ve super de yapmis biri olarak bu programın bu derece iddiali olabileceğini düşünmüyorum.. Sadece bacaklarda etkili olacak gibi görünüyor.CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
bana da yollar mısınız rica etsem tuubaa_mavii@hotmail.com adresim.şimdiden teşekkürler.arkadaşlar forumdan kaynaklı bir sorun oldu sanırım mail adresini veren arkadaşlara yollayacağım ^^
bana da yollar mısınız rica etsem tuubaa_mavii@hotmail.com adresim.şimdiden teşekkürler.[/QUOTE
Eeeymeeennnn@hotmail.com babada gönderin
siz de videolar var mı ki ????? ben hiçbir şekilde bulamıyorum.yardımcı olur musunuz ????kızlar ben anlamadım ya CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yu 10 gün yapıcaz 10 gün sonra 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR bitirip SÜPER CALLANETİCS e mi geçicez ve SÜPER CALLANETİCS uygulama süresi nedir ? acil cevap
bana da yardım eder misiniz lütfen.videoları bulamıyorum netten indiremedim.bana da gönderir misiniz????Klasik ve super sonrasi agrilardan neredeyse yureyemeyecek hale gelen ben şuan kalca haricinde hic bir agri sızı hissedemiyorum. Evo programı sadece basen için etkili olacaktir. Tabi yaninda yardimci bi egzersizle... Umdugumu bulamadigimdan günde 2 supere geçiş yapmayi düşünüyorum.
canım ya banadaatar ısın ama nasıl olacak ? e postam yokarkadaşlar forumdan kaynaklı bir sorun oldu sanırım mail adresini veren arkadaşlara yollayacağım ^^
nasıl ıdnırdınTeşekkürler, indirmeyi başarabildim sonunda gerek kalmadı
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview?pli=1 canım benım anlamadıgım bu vıdeoyu kac gun yapıcaz hep bunumu yapıcazben çok aradım ama bulamadım hiç bi yerde ya bana şu 10 günde 10 yaş gençleş videosunu gönderebilir misiniz acaba ? Lütfen yardımcı olun hala yapan var mi etkisi oluyor mu
bana da mail atabilir misiniz ? tuubaa_mavii@hotmail.commail atmadığım arkadaş var mı acaba?
bırada link paylaşılmıyor malesef facebook adresiniz vs varsa özel mesajdan yollarsanız adresinizi oradan size ulaşayım.
Callenetics 19 günlük bir proğram. Videoda da before after gösteirken hep 19 günlük diyor. Ancak 21 gün yapan da var.. 10 gün yapıp bir gün mola verip 10 gün daha yapıyorlar toplam 21 gün sürüyor.. 21 çok makul ^^
bu proğram bitince bir süre mola verip super callenetics e geçiş yapılıyor.
mail atmadığım arkadaş var mı acaba?
bırada link paylaşılmıyor malesef facebook adresiniz vs varsa özel mesajdan yollarsanız adresinizi oradan size ulaşayım.
Callenetics 19 günlük bir proğram. Videoda da before after gösteirken hep 19 günlük diyor. Ancak 21 gün yapan da var.. 10 gün yapıp bir gün mola verip 10 gün daha yapıyorlar toplam 21 gün sürüyor.. 21 çok makul ^^
mail atmadığım arkadaş var mı acaba?