Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhaba. Ben 11 gündür callen 10 günde 10 yaş gençleş hareketlerini yapıyorum. Yorumlarda mucizeler olduğunı okudum.ama bendeki değişim göbek bölgem daha bi kalın geliyor gözüme.bacaklarımda.acaba sarkıktımda yukarı doğru çıktığı içinmi başlangıçta böle oldu.moralim çok bozuk.yanlışmı yapıyorum hareketleri sizce.
sizde adres yada video varmı bana da gönderebilir misiniz lütfen bulamadım mail adresim h-kskn@hotmail.com

Ben bunu yaptım 12 gün ama kesinlikle basenlerimde değişiklik yok, hatta popo küçülünce basenler daha çok gözüme batıyor, bana da acil diğer videoları varsa gerekiyor arkadaşlar .

mail atmadığım arkadaş var mı acaba?
bırada link paylaşılmıyor malesef facebook adresiniz vs varsa özel mesajdan yollarsanız adresinizi oradan size ulaşayım.

Callenetics 19 günlük bir proğram. Videoda da before after gösteirken hep 19 günlük diyor. Ancak 21 gün yapan da var.. 10 gün yapıp bir gün mola verip 10 gün daha yapıyorlar toplam 21 gün sürüyor.. 21 çok makul ^^
bu proğram bitince bir süre mola verip super callenetics e geçiş yapılıyor.
Bana da mail atabilir misiniz? zuhal-181@hotmail.com

Arkadaşları şuan 10 Years Younger in 10 Hours programını yapıyorum ve süper callanetics e geçicem ama hiçbir yerde videosunu bulamıyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz

mailini yazanlar, merak ediyorum gerçekten videoyu gönderen biri varmı varsa bende yazıcam mailimi bende istiyorum :mad:

sende etkileri ne oldu canım

Ben 2013 de yapmıştım, harika şekil verip inceltiyor, tabii ben dukan yapıyordum aynı zamanda, çok güzel kilo verdim ve şekillenmiştim, kilomu korudum sayılır, 2-3 kilo alıp veriyorum arada, callaneticsi bıraktım biraz yüzmeye gittim, onu bırakınca fitnesse gittim uzun zaman, şimdi tekrar callaneticse başladım, aynı etkiyi görürüm inşallah
O zaman çok düzenli yapıyordum, 6 gün yapıp bir gün ara veriyordum, yine öyle azimle yaparım inşallah...

X