Yapabilirsin.Merhabalar ben kkye yeni üye oldum 17 yasındayım ve boyum 164 kilom 72 malesef2 yıl önce 96 kiloydum artık bu kilolardan tamamen kurtulmak istiyorum..Haftada 5-6 gün spor yapıyorum spor gecmişim var sayılır.Sizce benim kilomda olan biri callanetics yapmalı mı yoksa önce ideal kiloya mı ulasmalı ?? -.-
etkisi oldu mu?Today 20 :)
Merhaba, link için çok teşekkürler ancak tıklayınca ana sayfaya yönlendiriyor. Tekrar yükleme imkanınız var mı acaba?Buyrun arkadaşlar sonunda size türkçe dublajı yükledim..^^
İndirin > http://kadinlarkulubu.com/bd08ermnv...ur_Challenge_(TR_Altyazılı-Dublajlı).wmv.html
Sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.. ^^
Ya mesaj attım ama yeniyim daha olmadı sanırım bana da gönderebilir misin videolari de4dly_whisper@hotmail.com adresimarkadaşlar forumdan kaynaklı bir sorun oldu sanırım mail adresini veren arkadaşlara yollayacağım ^^
Eeeymeennnn@gmail.com bana yollasana cnmarkadaşlar forumdan kaynaklı bir sorun oldu sanırım mail adresini veren arkadaşlara yollayacağım ^^
arkadaşlar yarın videodu tekrar yükleyerek isteyenlere atacağım.. ^-^
paralı değil videolar indirmek[/QUOTE bana da atarmisiniz acaba
bana da yollar mısınarkadaşlar forumdan kaynaklı bir sorun oldu sanırım mail adresini veren arkadaşlara yollayacağım ^^
Eeeymeeennnn@gmail.com lütfen banada yollayi nbana da yollar mısın
zyp_irm_turk@hotmail.com
Kimse yollamadıkiEeeymeeennnn@gmail.com lütfen banada yollayi n
Mrb BN varım ama callanetics egzersizi ni bilmiyorum lisede yaptığınız bu egzersiz ise yaradı miArkadaşlar merhaba, şu an bu egzersizi yapan var mı birbirimizi motive etsek? Yıllar önce lisede callanetics yapardım ama unuttum gitti :) spor salonuna yazılmaktansa evde bu sporu yapmak istiyorum ama başlayıp başlayıp bıraktım şimdiye kadar zaten hayli ağır bi spor
Yani lisede zayıflama, sıkılaşma gibi bir problemim yoktu aslında o yüzden yardımcı olamayacağım malesef :) ama insanı zinde tutuyordu, sürekli yapılırsa sıkılaştıracağını da düşünüyorum çünkü ağır bir egzersiz.Mrb BN varım ama callanetics egzersizi ni bilmiyorum lisede yaptığınız bu egzersiz ise yaradı mi
Normal dediğiniz hangisi acabayıllar önce normal callanetics yapmıştım işe de yaramıştı şimdi karın için olanını yapacağım koca göbüşümün erimesi lazım