Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Yapabilirsin.

merhabalar daha önce callenetics yapıp etkilerini gördüm. fakat tembellikten devam ettirmedim.
pazartesi günü tekrar callenetics yapmaya başlayacağım. aslında pilatese gidecektim , sonra vazgeçtim evde bedavaya :) call yapmaya karar verdim. devam eden arkadaşlarla birbirimizi motive edebiliriz.
kilo vermek isteyen arkadaşlara ayrıca karatay beslenmesini tavsiye ederim geçen yıl 3 ayda 12 kg verdim. boyum 170 cm kilom 61. call ile sıkılaşmak istiyorum.

arkadaşlar forumdan kaynaklı bir sorun oldu sanırım mail adresini veren arkadaşlara yollayacağım ^^

ben çok aradım ama bulamadım hiç bi yerde ya bana şu 10 günde 10 yaş gençleş videosunu gönderebilir misiniz acaba ? Lütfen yardımcı olun hala yapan var mi etkisi oluyor mu

Arkadaşlar merhaba, şu an bu egzersizi yapan var mı birbirimizi motive etsek? Yıllar önce lisede callanetics yapardım ama unuttum gitti :) spor salonuna yazılmaktansa evde bu sporu yapmak istiyorum ama başlayıp başlayıp bıraktım şimdiye kadar zaten hayli ağır bi spor

Mrb BN varım ama callanetics egzersizi ni bilmiyorum lisede yaptığınız bu egzersiz ise yaradı mi

Mrb BN varım ama callanetics egzersizi ni bilmiyorum lisede yaptığınız bu egzersiz ise yaradı mi
Yani lisede zayıflama, sıkılaşma gibi bir problemim yoktu aslında o yüzden yardımcı olamayacağım malesef :) ama insanı zinde tutuyordu, sürekli yapılırsa sıkılaştıracağını da düşünüyorum çünkü ağır bir egzersiz.

yıllar önce normal callanetics yapmıştım işe de yaramıştı şimdi karın için olanını yapacağım koca göbüşümün erimesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…