Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Arama motoruna bu egzersizin ismini yazınca çıkıyor çok mu yararlı kızlar ? hadi bakalım biraz sıkılaşalım umarım işe yarar videolrını izleyeyim

arkadaşlar yarın videodu tekrar yükleyerek isteyenlere atacağım.. ^-^
paralı değil videolar indirmek

Herkese merhaba. Ben bu konudaki kalca basen karin sikilasma videolari varya onlari gunluk tekrar etsem olurmu faydasi? Yada deneyipte faydasini goren varmi.

Merhaba ben kilo vermek için diyete başladım ve evde de bir şeyler yapmak istiyorum. Leslie Sansone un 3 mil olan videosuyla başladım 2 gündür. İlk mesajdaki fotoğraf da çok başarılı bu yüzden callaneticse de başlamak istiyorum. Sizce hangi videoyu uygulayayım, 10 saatte 10 yaş mı yoksa cardio mu?

merhaba arkadaşlar ben de bir haftadır diyete başladım 2 haftadır da spora kadınlara özel bir spor salonuna gidiyorum. Önceden 15 gün filan callenetics yapmıştım bayağı da faydasını görmüştüm. Tekrar başlamayı düşünüyorum da hangi türünü tavsiye edersiniz klasik şu dublajlı 1 saatlik videoyu yapmıştım ama

Kızlar selam benim telefona verdiğiniz linkler inmiyor insede açılmıyor. 10 gunde 10 yas gencles diye googleda arattigimda bir saatlik bir video çıkıyor. O mu yoksa yanlış video mu? Ayrıca bilen biri varsa youtube linklerini verebilir mi? Program hakkında pek bilgim yok.

Merhabalar ben kkye yeni üye oldum 17 yasındayım ve boyum 164 kilom 72 malesef 2 yıl önce 96 kiloydum artık bu kilolardan tamamen kurtulmak istiyorum..Haftada 5-6 gün spor yapıyorum spor gecmişim var sayılır.Sizce benim kilomda olan biri callanetics yapmalı mı yoksa önce ideal kiloya mı ulasmalı ?? -.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…