Merhabalar burada yeniyim henüzhemen sorumu sormak istiyorum. Bende başladım dün ama akLima takılan soru 10 years younger in 10 hour u ne kadar süre yapıcam ve ondan sonra hangi aşamaya geçicem kafam karıştı
selam arkadaşlar. ben 18 yaşında bir genç kızım. kalça ve bacakları sıkılaştırmak istiyorum. bugün bu programa yeniden başladım.(daha önce 9 saat yapmıştım ama pek düzenli değildi.) her gün akşam yemeğinden sonra yapacağım(15 gün boyunca). benimle beraber başlayıp devam etmek isteyen var mı? olursa memnun olurum, böylece ne tür değişimler olduğunu paylaşabiliriz.
not: az önce ilk saati bitirdim:)
9 saatte degisiklik hissetiniz mi? Ben yapabilirim sizinleselam arkadaşlar. ben 18 yaşında bir genç kızım. kalça ve bacakları sıkılaştırmak istiyorum. bugün bu programa yeniden başladım.(daha önce 9 saat yapmıştım ama pek düzenli değildi.) her gün akşam yemeğinden sonra yapacağım(15 gün boyunca). benimle beraber başlayıp devam etmek isteyen var mı? olursa memnun olurum, böylece ne tür değişimler olduğunu paylaşabiliriz.
not: az önce ilk saati bitirdim:)
merhaba. ben de başlıyorum bugün. ben de gündüz yapmayı planlıyorum. ilk kez yapacağım CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR bu videoyu indirdim. kaç gün yapmamız gerekiyor vs. bir bilgim yok ama 3 hafta hızlı bir incelmeye ihtiyacım var:) haftalık değişimlerimizi yazabiliriz:)
9 saatte degisiklik hissetiniz mi? Ben yapabilirim sizinle
farketmez, birebir aynısı, sadece kamera açıları falan farklıBen videoları indiremiyorum. Aşağıda bahsettiğim videodan izlesem bir şey fark eder mi?
farketmez, birebir aynısı, sadece kamera açıları falan farklı
Devam ediyor musun Mery?Ben bugün 5/21 yaptım şimdiden sıkılaştığımı,esnediğimi ve güçlendiğimi hissediyorum