Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ben hergün callen yapıyorum ve aktif yazdığım bi topigim var o yüzden buraya çok ugrasiyorum ,istersen mail adresini yaz bana atarim sana linkini :KK66:
Bana da atabilir misin acaba bu egzersizleri araştırdım ve yapanların çoğu memnun bende şansımı denemek istiyorum bana da atarsan çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim e mail adresim sareyetkin@hotmail.com :)

7/21 deki diyetsiz callan tablom.
31.07.15. 07.08.15

Kilo. 62.5. 63

Gögüs. 90. 90

Bel. 74. 71

Simit. 91. 90

Kalça. 104. 103

Bacak. 60. 60

En çok bacakta fark hissediyorum ama daha içten sıkılaşması lazım sonra incelme olacak belli ki. Yeme konusunda iyi bir kısıtlamaya ihtiyacım var. Aşırı yemiyorum ama eskiye göre daha rahat davrandım callana güvenip biraz bıraktım galiba :KK43:

7/21 deki diyetsiz callan tablom.
31.07.15. 07.08.15

Kilo. 62.5. 63

Gögüs. 90. 90

Bel. 74. 71

Simit. 91. 90

Kalça. 104. 103

Bacak. 60. 60

En çok bacakta fark hissediyorum ama daha içten sıkılaşması lazım sonra incelme olacak belli ki. Yeme konusunda iyi bir kısıtlamaya ihtiyacım var. Aşırı yemiyorum ama eskiye göre daha rahat davrandım callana güvenip biraz bıraktım galiba :KK43:
suuperr bir sonuç canimm tebrik ederimmm :)))

Callanetics gerçekten güzel ve etkili bir proğram.. ^^
Ancak ben sıkılıyorum yaparken ya hareketli sporlarla daha iyi anlaşıyorum onun için şimdilik yapmıyorum ama ileride yeniden bir göz atabilirim.. ^^

CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR linkindeki video Türkçe dublaj mı?
Değil ise ve isteyen varsa benim elimde var yükleyebilirim size. '',

Merhaba bana verebilirmisin? :))

X