- 30 Temmuz 2015
- 4
- 0
videolar eline ulaştı mı acaba ?Arkadaşlar lütfen videoları bana mail atarmısınız. Türkçe dublajlı olanları özellikle çok teşekkür ederim şimdiden.. nurcan.buket@hotmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
videolar eline ulaştı mı acaba ?Arkadaşlar lütfen videoları bana mail atarmısınız. Türkçe dublajlı olanları özellikle çok teşekkür ederim şimdiden.. nurcan.buket@hotmail.com
Bana da atabilir misin acaba bu egzersizleri araştırdım ve yapanların çoğu memnun bende şansımı denemek istiyorum bana da atarsan çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim e mail adresim sareyetkin@hotmail.com :)Ben hergün callen yapıyorum ve aktif yazdığım bi topigim var o yüzden buraya çok ugrasiyorum ,istersen mail adresini yaz bana atarim sana linkini
videolar eline ulaştı mı acaba ?
Maalesef ulaşmadı bloğunun adresinize almak isterim nurcandisyuzer@hotmail.com callanetics süper videosuna özellikle çok ihtiyacım Var çok teşekkürvideolar eline ulaştı mı acaba ?
Mail yanlış oldu nurcandisyuzer@gmail.comMaalesef ulaşmadı bloğunun adresinize almak isterim nurcandisyuzer@hotmail.com callanetics süper videosuna özellikle çok ihtiyacım Var çok teşekkür
suuperr bir sonuç canimm tebrik ederimmm :)))7/21 deki diyetsiz callan tablom.
31.07.15. 07.08.15
Kilo. 62.5. 63
Gögüs. 90. 90
Bel. 74. 71
Simit. 91. 90
Kalça. 104. 103
Bacak. 60. 60
En çok bacakta fark hissediyorum ama daha içten sıkılaşması lazım sonra incelme olacak belli ki. Yeme konusunda iyi bir kısıtlamaya ihtiyacım var. Aşırı yemiyorum ama eskiye göre daha rahat davrandım callana güvenip biraz bıraktım galiba
Daha önce Kadriye hanım bana göndermişti video bende size mail attımMerhaba rica etsem callanetics 10 years younger in 10 hours videosundan bana da atar mısınız? ulaşamadım bir türlü.
melisa.bulmus1@gmail.com
Çok teşekkür ederim :)Daha önce Kadriye hanım bana göndermişti video bende size mail attım
Sizdeki callan süperi arıyorsunuzg.kahveci78@hotmail.com. Rica etsem bana da atarmısınız
Callanetics gerçekten güzel ve etkili bir proğram.. ^^
Ancak ben sıkılıyorum yaparken ya hareketli sporlarla daha iyi anlaşıyorum onun için şimdilik yapmıyorum ama ileride yeniden bir göz atabilirim.. ^^
CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR linkindeki video Türkçe dublaj mı?
Değil ise ve isteyen varsa benim elimde var yükleyebilirim size. '',