- 1 Mayıs 2015
- 1
- 0
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
link atabilirmisin özeldenYoutube da videolar bulunuyor. Orjinali değil tabi...
Ilk gunller ben de salliyodum tabi onemli olan pes etmemek bu kaçıncı baslayisim hatırlamıyorum :)Ben yapamıyorum ki dayanamıyorum yapanlar nasıl yapıyor maşallah sanki sakat kalacakmisim gibi geliyor kramp girer gibi oluyo bıraktım ilk günden....
Sizin de kramp girer gibi oluyor mu peki ben leslie sansone yapıyorum ama Oruc da zor olacak yapmiycam bunu yapmayi düşünüyorum ilk yaptığımda korktum bir yerime bisey olacak diyeIlk gunller ben de salliyodum tabi onemli olan pes etmemek bu kaçıncı baslayisim hatırlamıyorum :)
Oluyor tabi alisacaksiniz zamanlaSizin de kramp girer gibi oluyor mu peki ben leslie sansone yapıyorum ama Oruc da zor olacak yapmiycam bunu yapmayi düşünüyorum ilk yaptığımda korktum bir yerime bisey olacak diye
Teşekkür ederim moral olduOluyor tabi alisacaksiniz zamanla
Sorunlu bolgeniz neresi benim bacak kalca insallaah toparlayacakTeşekkür ederim moral oldu
Ben iki doğum yaptım Gobek sarkık çok kilom yok yemiyorum çünkü tatliyla aram hiç yok şansım bu ama biraz daha kilo vermek istiyorum daha doğrusu sikilasmak istiyorumSorunlu bolgeniz neresi benim bacak kalca insallaah toparlayacak
canım selam.eline sağlık linkler için, ne diyeyim; gerçekten büyük hizmet:)Bir de hızlı CALLANETİCS programları var.Bölgesel çalışmak isteyenler için;
http://depositfiles.com/folders/WSIA6KWSG
QUİCK CALLANETİCS LEGS : 20dk. sadece bacakları sıkılaştıran ve çalıştıran bir program.
QUİCK CALLANETİCS STOMACH : 20 dk karın ve mide için.
QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND : 20 dk basen ve kalça için.
Ölçüleri almadım çok pişmanım ama aklıma gelmemişti o an, ama söyle söyleyeyim kilom mevcut kilodan daha azken bile gydigim dar olan pantalonum şuanda bol geliyor sıkılastıgım resmen çok çok güzel bi duygu bu
Ben hergün callen yapıyorum ve aktif yazdığım bi topigim var o yüzden buraya çok ugrasiyorum ,istersen mail adresini yaz bana atarim sana linkini