Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

uzun zamandır spor yapmıyorum. callanetics ile başlayayım dedim. bugün 1i yapacağım videoyu indiriyorum. yapınca bildirim yaparım kızlar .

Kızlar uzun zamandır giremedim.özel mesajlar gelmiş linklerle ilgili.linkler Çalışıyor yapmanız gereken

1-dns ayarlarınızla değiştirmek
2- laptop gibi cihazlara indirmek. yani mobil cihazlara ÇOĞU zaman inmiyor.

bir türlü bulamadım link açılmıyor kac aydır bakıyorum link açılmayınca vazgeçiyorum lütfen biri bana Türkçe dublajlı olanı bana özelden gönderebilir mi

Ben yapamıyorum ki dayanamıyorum yapanlar nasıl yapıyor maşallah sanki sakat kalacakmisim gibi geliyor kramp girer gibi oluyo bıraktım ilk günden....

Ilk gunller ben de salliyodum tabi onemli olan pes etmemek bu kaçıncı baslayisim hatırlamıyorum :)
Sizin de kramp girer gibi oluyor mu peki ben leslie sansone yapıyorum ama Oruc da zor olacak yapmiycam bunu yapmayi düşünüyorum ilk yaptığımda korktum bir yerime bisey olacak diye

canım selam.eline sağlık linkler için, ne diyeyim; gerçekten büyük hizmet:)
ben quick callanethics legs indirmek istiyordum ama o linke tıklayınca stomach ve hips-behind çıkıyor sadece.bi yanlışlık mı yapıyorum acaba?yardım eder misin?

rica etsem link atabilme şansınız var mı ? Özelden ya da mail adresimide verebilirim. Teşekkürler.

Merhabalar burada yeniyim henüz hemen sorumu sormak istiyorum. Bende başladım dün ama akLima takılan soru 10 years younger in 10 hour u ne kadar süre yapıcam ve ondan sonra hangi aşamaya geçicem kafam karıştı

ben genç bi kızım ve zaten önceden bale jimnastık yapmışlığım buna benzer hareketleri yalayıp yuttum yani anlıcanız.benim basenlerim ve bacaklarım çok geniş üstte small giyiyorum ama allta pantolon 40 şort 42 belim de göğüslerimde vücuduma -alat vücuduma- uygun durmuyo şimdi ben bu egzersizleri günde 2 saat yapsam daha hızlı değişebilirm miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…