Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Callanetics egzersizlerine bugün başladım. Yerde yapılan bacak hareketlerini bir türlü yapamıyorum. Bacağım kalkmıyor, kalkması için nerdeyse uzanır pozisyondayım. Bu şekilde faydası olur mu bana?

Callanetics egzersizlerine bugün başladım. Yerde yapılan bacak hareketlerini bir türlü yapamıyorum. Bacağım kalkmıyor, kalkması için nerdeyse uzanır pozisyondayım. Bu şekilde faydası olur mu bana?
Devam et canım doğru yoldasın ilk zaman çok normal bende öyleydim ✌

Devam et canım doğru yoldasın ilk zaman çok normal bende öyleydim ✌
Kol hareketini dün çok küçümsemiştim ama arka kol kaslarım sızlıyor bugün. Bu acı sonuç alacağımı hissettiriyior. İnş bırakmadan devam ederim. Dünü saymıyorum yarım yamalak yaptım. Bugünden itibaren hergün bildirim yapacağım burada.
Siz kaçıncı gününüzdesiniz?

Ben 1.5 aydır yapıyorum acayip sikilastim kuculdum bu haz bambaşka bi kaç kere hastlik tembellik edip en fazla 3 gün yapmadan durabildim kaslar istiyo vicdan istiyo aynada değişimi de görünce uzak duramıyorsun zaten 6 günde bir mola veriyorsun kaslar dinleniyor gelisiyor onun dışında en fazla 2 gün taş çatlasın 3 gün kaytardin yada hastaydin işin vardı ara verebilirsin ama daha fazla ara iyi değilmiş

bende yarın tekrar başlıcam çok ağrım vardı bi kaç gün yapmadım yarın tekrar başlıcam en baştan inşallah bende sıkılaşırım

Merhabalar...
Paylaştığınız bilgiler çok hoş
Ve değişimm muhteşem
Bende egzersizler bölümünde callanetics konusunu yeni keşfettim ve başlamaya karar verdim hele ki muhteşem önce/sonra resminizi görünce hayran kaldım :)
Haftada 3 gün sporumu ve diyetimi düzenli olarak yapıyorum.Callanetics egzersiziyle de desteklemek istiyorum :)
Konuyu ve bilgileri okudum ama önce hangi egzersiz videosuna başlamam gerektiği konusunda kararsız kaldım.Daha doğrusu hangisine başlıyacağımı bilmiyorum :/ Bana yardımcı olur musunız?

Ben hergün callen yapıyorum ve aktif yazdığım bi topigim var o yüzden buraya çok ugrasiyorum ,istersen mail adresini yaz bana atarim sana linkini
bende yapmistim bir ara ama simdi indiremiyorum..pc kabul etmiyor niyeyse...özelden atabilirsin canim

rica etsem hareketleri ve sayilari yazabilirmisin bana, cok iyi olur cünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…