Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

MERHABA! BU VİDEOLAR NORMALDE PARALIMI ?

Daha önce platese gidip grup dersiyle pilates Yaptım 5-6 seans ve boynumda bir Ağrı olduğu için bırakmıştım
gund3 iki kere mi yapiyosun ?? canim ben olcu aldim degismemis tek hayalim kalcamin erimesiydi cok moralim bozuldu yapmadim bugun (
günde bir kere yalnız Aynı zamanda limonlu su dokuzu bir yerde bitki Çayı yeşil Çay sade Türk kahvesi gün boyu muhakkak tüketiyorum yediklerimi kıstım ve kilo verirken sarkmam ve gevşemem olmadı sıkı şuan

Ölçüden çok Vücudu şekillendiriyor orantılıyor kalça hareketlerinin hepsi çok zor ve sayacın sonuna kadar resmen yapıyorum çok acıyo ama acısız güzellik olmaz canım

Hafta sonu misafirlikteydim yapamadım callanetics kaslarım iyice dinlendi ve bugün 16 seansımı Yaptım inanılmaz terledim.

Ben de başladım ama bazı hareketleri doğru yapamıyorum galiba.

Esas callanetics videosunda Callan inatla "Vücudunuzun her yanı gevşemiş olmalı, acı çekiyorsanız zorluyorsunuz demektir, rahat ve hafif hareketler" diyor ama ben karın hareketlerinde (bir ayağı havaya kaldırarak yapılan karın yuvarlaması hareketinde) feci boyun gerilmesi hissediyorum. Videodaki kişilerle aynı yapıyorum ve onların da boynu kasılmış gibi görünüyor bana ama bunu yaparken çok zor dayanıyorum.

Sonra bir de bir yere tutunarak, bir bacağı öne alıp diğerini yana uzattığımız ve kalçayı öne alarak, yana uzattığımız bacağı hafif hareketlerle indirip kaldırdığımız harekette de feci belim ağrıyor. Tutunduğum yeri değiştiriyorum, belimi daha da eğerek o hareketi yapmaya çalışıyorum ama bu kez de sırtım ağrıyor. Pelvisi öne alsam da o sırt ağrısını engelleyemiyorum. Tamamen gevşemeye çalışıyorum ama yapamıyorum.

Kalça hareketleri (pelvis kepçesi ya da kalça kıvırmaları) da ölüm gibi. Yoga'da ya da pilates'te hiç böyle zorlanmıyorum ama sanırım bu program daha ağır diğerlerinden, ondan zorlanıyorum.

Hareketleri kaynayan bir matın üzerinde yapmaya çalış ve karın hareketlerinde ilk benimde boynum çok ağrımıştı hep göğsüme baktım yaparken iyice çenemi dayadım zamanla alıştı bugün 17 seansımı yapıcam ve vücudum gerçekten çok topladı şuan 60 kiloyum 4 kilo verdim hemen hemen vücudum çok sıkı hiç gevşeme yok

Bana callanetics yeterli gelmediği için yanına bazı günler tabata, bazı günler pilates ve yoga ekliyorum. Çünkü callanetics özellikle kaslar güçlü iken düzgün yapılıyor. Benim 4. günüm callanetics'te ama ona başlayana dek pilates ve yoga ile 50 kiloya düştüm 52'den. Kasları güçlendirinceye dek pilates ile beraber yapacağım callanetics'i, belki daha sonra daha doğru yapmaya çalışırım. Bir de tutunacak düzgün yerim yok, hep sırtıma yük biniyor yanlış yerlerden asıldığım için. Sanırım o yüzden tutunmalı egzersizlerde sıkıntı yaşıyorum.

AM/PM callanetics daha iyi gibi. Evolution'u da merak ediyorum gerçi ama o biraz daha zorluymuş diye yeterince güçlenmeden ona geçmek istemiyorum.

Evet tutunacak yer çok önemli bende ıkeanın Hermes Divan'ı var ona tutunuyorum. Kesinlikle kasların güçlenmesi çok önemli bende daha önce plates için özel bir yere gittim Yaptım ama boynum zedelendi
Bende ileride süper callanetics e geçmeyi düşünüyorum linkimi bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…