Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Canim faydali bir seyin fazlasi da zarar verebiliyor. Ben Tracey Mallet ile yazistim booty barre programini yapan bölgesel calismalari haftada 3 gün yap dedi kadin. Benim de sorun bölgem karin yagi 3 cocuktan sonra deli gibi her gün karin hareketleri yapiyorum. Yaptikca sisiyo tabii aa neden böyle oluyo diyosun. Yagin altindaki kasi sisiriyorum boyna. Artik kardio ile dengeliyorum. Yani bu deneme yanilma isi ve vücudumuzu iyi tanima. Birinin yaptigi digerine uymuyor. Callanetics iyi bir program ama ihtiyaca göre ayarlanmasi lazim. Senin bacaklarin kalinlasmaya meyilli ise haftada 3 günü gecmeden pilates yapabilirsin kaslar ince uzun olsun diye.

pilatesten çekiniyorum, izmirde iyi bir salon bilmiyorum. giden arkadaşlarımdan iki tanesinin beli sakattı, pilatesten değil dediler ama bunu çok duyuyorum. bacaklarımın kalınlaşma eğilimi olabilir, anlamadığım şey bu eğilimi neden 35 yaşında gösterdiği :) bu aralar power plate odağımda

Power plate o kadarda mucize birsey degil cok duzenli gidilmedigi surece..

arkadaşlar bıldıgınız göbek erıten egzersız programı varmı göbek agırlıklı lutfen yardımcı olun .((

atmak yada almak ustune dahada ıyı ınsanlar burda konusmazken o kucuk ıletısım sayesınde mınık sohbetler olusuyor sen rahat ol lotus yanı :)[/QUOTE]
Lutfen bana videoyu gonderirmisiniz indirdim ama acilmadi
Kesinlikle evet tüm Vücudu toparlıyor.
Bana yollarmisiniz indirdim ama acilmadi bilalk.turan@hotmail.com tesekkurler

6 ay callanetics için uzun bir süre değil mi? : ) Bu sorunlarla karşılaşman bu durumda doğal...

Bu arada yarın diyetimin 10. günü 2 kg gitti. : ) Yarın diyet+callanetics tekrar başlamayı düşünüyorum.

MERHABA siz daha önce callanetics yapıp faydasını görenlerden misiniz

bacak kalınlaşması ya da popo düzleşmesi sorununu yaşadnız mı
Ben klasik callanetics için 20 günden fazlasını vermedim. Sonrasında 10 gün kadar süper callanetics yapardım. En fazla etkiyi bacaklarımda gördüm. Ciddi sıkılaşma oldu. Araya farklı egzersizleri katarak vücudu şaşırtmak gerekir. Süreç uzadıkça düzleşme yada kalınlaşma gibi etkileri olabilir.
Bu arada günde 2 callanetics yaptığım zamanlarda olmuştu. :)

ben de başlamak istiyorum ama 10 in 10 videosunu bulamadım başlangıç için...var mı yönlendirebilecek biri?Hangi linke tıkladıysam link kırık.

1/21 dün başladım nihayett :) 10 seneyi aşkın bir süre bale ve son 3 aydır aletli pilates yapmama rağmen şu anda resmen pestil gibiyimm

bacaklarımla ilgili çok sorunum yok göbekle ilgili var,bacak hareketlerini atlayıp karından devam etsen nasıl olur?

Dün karın egzersizine kadar yapıp bıraktığımdan saymıyorum.

Bugün 1. callanetics+55 şınav + 55 squat tamamdır.

İvit şuan her yanım ağrıyor.

Devam ediyor musun? :) Bana kalırsa tümüyle yap... Zararı yok faydası çok...

5 gün yaptım tamamlayamadım normalde haftanın 3 günü cardio ve aletli pilates yapıyorum onunla birleşince pestilim çıktı :) ama önümüzdeki hafta tekrar başlicam,bu 5 günde bile epy farketti ki sadece karın yapmama rağmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…