Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

QUİCK CALLANETİCS LEGS : 20dk. sadece bacakları sıkılaştıran ve çalıştıran bir program.

QUİCK CALLANETİCS STOMACH : 20 dk karın ve mide için.

QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND : 20 dk basen ve kalça için.
Kızlar bunların linki sizde varsa gönderebilir misiniz

Ben klasik ve süperi yaptım. Bunlar için en fazla 20 gün kadar verilebilir. Elbette bu süre kişiden kişiye değişebilir. Yani benim ölçülerimde 20 gün sonrasında "hiç" değişim olmadı. Yerimde saydım. Bu yüzden 3 haftada bir farklı egzersizleri uyguladım ya da callaneticse ek hareketler sıkıştırdım.

Bu arada siz hangi programlarını uyguladınız?

Ya ben linklere ulaşamıyorum elinizde varsa linkleri bana da gönderebilir misiniz

evet çok iyi olur ben hem bu egzersizleri yapıcam hemde şuan dukan diyetine yeni başladım yapıyorum inşallah yaza incecik olalım peki sen telefonuna indirebildinmi videoyu perikedi:)

Kızlar ben dün başladım ama sanki düzgün yapamıyorum sizede öyle oldumu böyle işe yarar mı sizce?

Kızlar ben dün başladım ama sanki düzgün yapamıyorum sizede öyle oldumu böyle işe yarar mı sizce?
bende dün başladım bugün 2. gün olucak karın hareketlerini yapamadım ama zamanla olur herkes 3-4 günden sonra hareketleri tam yaptığını söylüyor devam et bence

bende dün başladım bugün 2. gün olucak karın hareketlerini yapamadım ama zamanla olur herkes 3-4 günden sonra hareketleri tam yaptığını söylüyor devam et bence
Ben devam edemedim canım ama en yakın zamanda başlayacağım senin nasıl gidiyor :)

Ben devam edemedim canım ama en yakın zamanda başlayacağım senin nasıl gidiyor :)
bugün 2. günümdü karın hareketlerini çok azda olsa yaptım daha da iyi olur inşallah bi kaç gün sonra ölçülerimi aldım bitince yazarım canım ağrılarım var azıcık hamdım ya ondan heralde

Bir buçuk aydır yapıyorum acayip faydali tavsiye ederim herkese ..Ayrıca çok güzel aciklamissiniz Tebrikler

nasıl değişimler oldu acaba ? ölçülerinizi aldıysanız yazar mısınız merak ediyorum da
Ölçüleri almadım çok pişmanım ama aklıma gelmemişti o an, ama söyle söyleyeyim kilom mevcut kilodan daha azken bile gydigim dar olan pantalonum şuanda bol geliyor sıkılastıgım resmen çok çok güzel bi duygu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…