Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Pelvisin yerini biliyorum malum 2 dogum yaptim o hareketle pelvis kalkmiyo yada ben kaldiramiyorum.vucudum hantalda degil amacim dogumdsn sonra gevseyen vucudumu sıkılastirmak cok kiloluda degilim boyum 168 kilom 65
Kalkmaması mümkün değil belkide sen yapmadığını sanıyorsundur çok zor bir hareket değil inan.yavaş yavaş tam yaptığını farkedeceksin.

sen hala yapıyomusun lotus durumun nedir
Derslerim ve işim çok yoğun bu yüzden uzun süre yapamadım ama yeniden başladım haftada iki kez de olsa yapıyorum yoğunluğa rağmen.bana kalsa hergün yaparım da anca yazın istediğim gibi yapabiliyorum.görüntümde pek bi değişiklik yok yani olumsuz yönde.

Hoşgeldin aramıza o zaman şöyle yapalım bugün bende yeniden 10 saatte 10 yaş gençleş programına başladım.bu gün başlayan arkadaşlar hep beraber 10 gün yapalım sonrası isteğinize kalmış.

Sonuc nasil oldu? Gobegi, baseni topluyor mu bu egzersiz?
Benim mideden basliyan bi gobegim var ama cooook buyuk degil normal boyutta ama onunu almak gerekiyor.
Bide cok hafif basenim var sizce bu egzersizle gider mi?

Hayır, tabiki işe yarıyor, demek istediğim şuydu; yapamadığım zamanlarda bile eski halime dönmedim. Yani
Olumsuz yönde değişiklik yok demek istedim.

Yaparken kiloda verdin mi? Yoksa sadece sıkılasti mi?
Ust bacagin Ic ve arka bolumunu eritiypr mu acaba?

Lotus,bir seyler sorabilir miyim? Bu callanetics ust ic ve dis bacak sarkmasini duzeltiyor mu?

ben 34 yaşındayım ve doğumdan sonra doğumdan önceki 10 kilomu da vererek toplamda 20 kiloyu üzerimden attım. boyum 164 şuan kilom 52 :) tabii ki kardiyo ile verebildim bu kiloyu . fakat sonra özellikle bacaklarımda sıkılaşma sorunu olduğunu ve selülitlerimin de gitmediğini görüyordum. Bunun için ne yapabilirimi araştırırken platese başladım ama pek bi işe yaramadı yada hızlıca işime yaramadı ... ama callanetics mucize resmen bacaklarımın sallanması geçti 10 günde... ama şuan yapmadığımı söylemeliyim. Buradakilerin gazıyla ve tabiki uygun vakit bulursam bende tekrar yapmak istiyorum

Benim 2.dogumumun ve 10 kilo fazkam var nasil verdim canim.

Hangi videosunu yaptiniz acaba?
üst ic ve dis bacagi eritiyor mu? ayrica gobek icinde iyi geliyor mu?
ben 158-160 faalanim kilom 50. ust ic bacagim cok sallaniyor hafif basenim var ve gobegim

bana yollayabilirsin lutfeeenn :))

Hangi videosunu yaptiniz acaba?
üst ic ve dis bacagi eritiyor mu? ayrica gobek icinde iyi geliyor mu?
ben 158-160 faalanim kilom 50. ust ic bacagim cok sallaniyor hafif basenim var ve gobegim
canım emin ol işe yarıyor ... düzenli 10 gün yap ilk günler gerçekten ağrı oluyor vücudunda ama çok fazla değil. ilk başladığında ölçüm yap, 10 gün sonra yap birde ölçüm aradaki fark bence çok iyi olacak. Benim on günde 1 cm gitmişti. benimde aynen senin gibi sorunlarım vardı ve ayrıca doğumdan dolayı karnımda sarkmalarımda çoktu. bunlar çok azaldı. devam etmeyi istiyorum artııkkk

10 günde 10 yaş gençleş videosunu yaptım ve onu yapmaya devam etmeyi düşünüyorummm

Ilk sayfadaki linkler Çalışıyor kızlar. Birbirinize mail atmakla uğraşmayın.hepimize fit günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…