4/21 oldu:)Süpersin aynen devam et dönüp dolaşıp yine callan yapıyorum ve callanla tanışan herkes bu etkiye hayranasla bırakılmıyor
Merhaba,sizleri sessiz takip ediyordum 13 saat call yaptım bel ağrım olunca üşüttüm calla ilgisi yok 1 hafta aradan sonra tekrar
başladım şuan 7/21 deyim 13 saati saymam gerekmi bilmiyorum ama şuan değişiklik yok olduğunda sizlerle paylaşacağım.
evet dikkat ediyorum ama vücudum bu kiloda direnç gösteriyor sanırım ama kollarımda ve karnımda sıkılaşma var ama öyle 1 beden incelmedim henüz ,benim sıkıntım kalça ve basendesizleri sessiz takip ediyordum 13 saat call yaptım bel ağrım olunca üşüttüm calla ilgisi yok 1 hafta aradan sonra tekrar
başladım şuan 7/21 deyim 13 saati saymam gerekmi bilmiyorum ama şuan değişiklik yok olduğunda sizlerle paylaşacağım.
benim de sıkıntım kalça ve basen. bi etki görürsen paylaş lütfenevet dikkat ediyorum ama vücudum bu kiloda direnç gösteriyor sanırım ama kollarımda ve karnımda sıkılaşma var ama öyle 1 beden incelmedim henüz ,benim sıkıntım kalça ve basende
Tabiki paylaşırım ben yanında cardioda yapıyorumbenim de sıkıntım kalça ve basen. bi etki görürsen paylaş lütfen
Videolardan 10 saatte 10 yaş gençleş olanı zaten tek parça.Birisi tüm bu işlemleri yapıp tek parça video haline getirse daha kolay olmaz mı?? Çünkü bende hata veriyor indiremiyorum...
Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bence önce doktoruna danış. Sana en doğrusunu kendisi söyleyecektir. Genellikle ilk 3 ay spor önermiyorlar, cunku 3 ay cok önemli. sonrası içinde yine doktoruna danışmalısın.kızlar bende 15/21 deyim ama 6 haftalık hamileyim, bugün artık kesinleşti, sizce devam etmeli miyim, hareketler beni çok zorlamıyo, callenetics yazınca çıkan ilk videoyu yapıyorum ben, diğeri (eski olan) daha zor sanırım, hamileyken yapan var mı, ben bırakmak istemiyorum tam artık esnemeye başlamışken ve hamilelikten dolayı zaten kilo alacakken şimdi bırakmak istemiyorum, bana yardım edin kızlarr
Hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri yaşamayı nasip etsin inşallahkızlar bende 15/21 deyim ama 6 haftalık hamileyim, bugün artık kesinleşti, sizce devam etmeli miyim, hareketler beni çok zorlamıyo, callenetics yazınca çıkan ilk videoyu yapıyorum ben, diğeri (eski olan) daha zor sanırım, hamileyken yapan var mı, ben bırakmak istemiyorum tam artık esnemeye başlamışken ve hamilelikten dolayı zaten kilo alacakken şimdi bırakmak istemiyorum, bana yardım edin kızlarr
Aile hekimine de danışabilirsin. Aile hekimlerinde ki hemşireler genelde ebe olduğu için onlardan da sağlıklı bilgi alabilir sin. :)tşk kızlar, sordum ama yaşlı bi doktordu pek de öyle ilgilenmedi, yürüyüş yap dedi, ama ben diğer hamile egzersizlerine de baktım bacak egzersizlerini yapabilirim gibime geliyo...bakalım kendimi ve bebişi zorlamadan yapmaya çalışcam...
canım bence yürüyüş yapmam daha iyi gibi genede bir sağlık görevlisine sorman daha iyi Ebru Şallı hamileyken platestşk kızlar, sordum ama yaşlı bi doktordu pek de öyle ilgilenmedi, yürüyüş yap dedi, ama ben diğer hamile egzersizlerine de baktım bacak egzersizlerini yapabilirim gibime geliyo...bakalım kendimi ve bebişi zorlamadan yapmaya çalışcam...
Hamileliginin ilk haftalari riskli canim. Derin kaslar calistigi icin call cok dogru bir secim olmayabilir. Yuruyus bu asamada senin icin en iyisi.kızlar bende 15/21 deyim ama 6 haftalık hamileyim, bugün artık kesinleşti, sizce devam etmeli miyim, hareketler beni çok zorlamıyo, callenetics yazınca çıkan ilk videoyu yapıyorum ben, diğeri (eski olan) daha zor sanırım, hamileyken yapan var mı, ben bırakmak istemiyorum tam artık esnemeye başlamışken ve hamilelikten dolayı zaten kilo alacakken şimdi bırakmak istemiyorum, bana yardım edin kızlarr
Lotus hakaten yayınladın resımdeki degişim müthış.benimde göbegim ilk resmin gibi ama biraz içime cekince 2. Resim gibi oluyor.hakkaten kaç günde etkisini goruruz acaba