- 16 Ekim 2014
- 129
- 69
Bencede karin sisligin inmiştir. 15 gunde derinin bu kadar sikilasmasi imkansiz gibi.aslinda bide onden resim koysaydin canim.insan boyle resimleri gorunce cok motive oluyor. Benim 2 cocuk tan sonra halim vahim.insallah yarin başlayacağım bakalim ne kadar toparlanacsm.gerci bu kadar etkiliyse niye hic yaygin degil diyorum bi yandan
Merhaba;Bu hareketler cok zor ilk gunum ve dogru duzgun yapamadim hakketen ise yariyomu kizlar bu eziyete degermi.kizi uyutup iki arada bi derede yapmaya çalışıyorum.sıkılasmam lazım 2.fogum ve ben gevsedim bayağı
10 yas gencles olani ama o bile zor geldi valla senin nadil gidiyorMerhaba;
Yapılan her sporun faydası vardır. sen hangisini yapıyorsun ?
DNS ayarını değiştirmen gerekiyor canım çünkü videoların indirileceği site Türkiye'de yasaklı.kızlar linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen???
bulursanız bana da haber verir misiniz antimind ?selam arkadaşlar tüm forumu okumayı gözüm kesmedi ; ) callanetics hakkında ön bilgi edindim sıkılaşmaya yönelik düzenli yapılması gereken 10 saatlik setle başlıyor ve sonra devamı geliyor doğru muyum ; ) eğer şu meşhur videolara ulaşırsam bu spora bi şans verir size de sonuçları yazarım ama nasıl ulaşıcam sorun orda :) elinde olan varsa burdan mesajla yollayabilirmi..
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview?pli=1
umarım yardımcı olmuşumdur :)
bu video 10 günde 10 yaş gençleşin'in mi videosu acaba ?
selam arkadaşlar tüm forumu okumayı gözüm kesmedi ; ) callanetics hakkında ön bilgi edindim sıkılaşmaya yönelik düzenli yapılması gereken 10 saatlik setle başlıyor ve sonra devamı geliyor doğru muyum ; ) eğer şu meşhur videolara ulaşırsam bu spora bi şans verir size de sonuçları yazarım ama nasıl ulaşıcam sorun orda :) elinde olan varsa burdan mesajla yollayabilirmi..
21 diye bir video yok ve hiç bir video 21 kez yapılacak diye de bir kural yok tekrar belirtmek istedim.merhaba arkadaslar bende bugün başladım acaba bu 21 videoyu nerden indirebilirim şuan callen pıkney 10 saat programını yapıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum link atabilir misiniz ...
bulursanız bana da haber verir misiniz antimind ?
slmlar.size özelden yazmıstım ama gelmedı mı acaba mesajım,yollayamadım mı? dönüş yaparsanız sevınırım.21 diye bir video yok ve hiç bir video 21 kez yapılacak diye de bir kural yok tekrar belirtmek istedim.
Ilk sayfada LINKLER MEVCUT arkadaşlar nasıl indireceğinizi de Detaylı yazdım.
10 snlik bi dns Değiştirme işlemi ile kolayca videoların tamamına ulaşabilirsiniz.
Lütfen 5 dknızı ayırıp ilk Sayfayı okuyup tam olarak bilgilenin.
Yeni gördüm elimdeki videoyu kontrol edip dönücem.slmlar.size özelden yazmıstım ama gelmedı mı acaba mesajım,yollayamadım mı? dönüş yaparsanız sevınırım.
Evet herkes başta zorlanıyor zamanla Alışacak vücudun.öncelikle netten araştırma Lazım pelvis kemiğinin yeri Öğren nasıl bi kemik olduğunu nerde olduğunu bilirsen hareketli o zaman çok daha iyi anlayacaksınEgzersizler cok zor hareketleri dogru yaptigims bile emin degilim .egrezsizleri yapanlar sizdede böyle oldumu. Popo harejetlerinde pelvis nasıl kaldiriliyo anlsmadim. Ooffff yardim
İnternete Callanetics before after yazıp çıkan görsellere bi göz atarak soruna cevap bulabilirsinBunu yapıp ciddi sonuçlar alanlar var mı bilgilendirir misiniz ?