Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhaba arkadaşlar. Ben bu aylarda hamilelik bekliyorum. Yani şu an bile olabilir. Ama sporuma devam etmemde bir zarar var mıdır acaba? Ovulasyon tarihim geçtiğinden beri karın hareketlerini ve pelvis döngülerini yapmıyorum.

Bende aynı durumdayım mydilemma ben şimdilik yapıyorum reglime bi kaç gün kaldı, o zaman kesinleştiğinde ya devam edeceğim hamileysem de en kısa sürede doktora sormayı düşünüyorum ben karın egzersizlerini yapıyorum ama biraz daha az sayıda yapıyorum

Ben artık zaten iyi bir hale geldiğimi düşündüğüm için (tabi ki mükemmel değil ama) çok üstüne gitmiyorum artık. Formumu korumak ve olabilirse biraz daha incelmek için haftada iki-üç falan yapıyorum. Benim de 4-5 gün kaldı artık sanırım karın hareketlerini yapmayacağım.

meraba kızlar nasıl gıdıyor 1 haftadır shred 30 days yapıyorum duzenlı yuruyus bandında yuruyus yapmaya çalışıyorum bootcamp calorıe burn yapıyorum bırde.. ıkı gundurde callanetıcs yapıyorum bugun ucuncu gunum olacak yanı duzene sokmaya çalışıyorum bundan böyle duzenlı yapıcam ıns

Selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor spora callan teyzeye devammı benımkı bıraz daha düzene gırdı vücudumda degısımler var cok mutluyum yalnız shred 30 days le tıffany rothe nın ınce bel vıdeosunu da yapıyorum suan gıdısat cok ıyı karın çalışmasıyla popo kaldırmayı eklemeyı düşünüyorum sızler napıyorsunuz nasıl gıdıyor merak edıyorum

kızlar hiç düşünmeyin başlayın. ağustos ayında 10 years younger in 10 hours videosu ile 20-25 gün kadar yaptım. ilk birkaç gün doğru dürüst yapıp yapmadığımı anlamaya çalışarak ve çok yorularak geçti, özellikle karın hareketlerini yaparken bağırıyordum acıdan. ama sonuç alma hızı inanılmaz, ikinci üçüncü günden sonra bile aynada resmen farkediyorsunuz toparlanmayı. egzersize başladığım gün bikini almıştım. bel kısmındaki fazlalıklarım gözümü o kadar rahatsız etmişti ki aynadaki görüntüyü çok kesin hatırlıyorum ve birkaç gün sonra bikiniyi giyip aynaya baktım, çok bariz o sinir bozucu fazlalıklar düzleşmeye ve karın-bel bölgem kıvrım almaya başlamıştı. tamam dedim ben bunu yaparım. her gece bir saatimi ayırdım (zaman giderek kısalıyor hareketleri öğrenip kendiniz yapabilmeye başlayınca) 20 gün sonunda karında six pack bölgesi olur ya ayrı bir formda durur, o görüntü oluşmaya başlamıştı ve yanlarımdaki yağlar elime gelmiyordu. 20 gün önce elle tutabildiğim fazlalıkları tutamıyordum kayboldular. ayrıca kalçam çıkıntılı durmuyordu ve geniş görünüyordu o da daralıp dışa doğru şekillenmeye başladı çok hoş oldu. lakin karın-bel bölgesi için ne kadar mükemmel bir egzersizse bacak için o kadar etkisiz sanırım veya ben o bacak hareketlerini beceremedim, hala anlayabilmiş değilim tam nasıl yapıldığını.
daha sonra bacak ve popoyu daha düzgün çalıştırabilmek için 5-6 gün kadar callan hips & behind videosunu ekledim çalışmaya. 1 saatlik videodaki karın egzersizleri bittikten sonra hips & behind a geçtim ve sonra şehir dışına çıktığım için egzersize devam edecek fırsatım olmadı. o 5 günlük bacak popo egzersizleri bile çok etkiledi şuan iki aydır egzersiz yapmamama rağmen popom hala dar ve kalkık. üst bacaklarım da eskisi kadar kalın değil. karın bel yağları biraz geri geldi. bugün yeniden başladım dediğim gibi iki videoyu karıştırarak yaptım. karın eskisi kadar yormadı bacak hareketlerini de çok rahat yaptım. iki hafta kadar bunu sürdürüp super callanetics i denemek istiyorum. yeme içmeye hiç dikkat etmeden (pek de abartmadan) ve gün içinde bol bol yürüyerek süper bi forma kavuşabiliyorum. (birkaç kilo fazlam varken bile)
kıssadan hisse: denediğim en keyifli en etkili ve kolay egzersiz programı bu. kesinlikle başlayın ve sürdürmeye çalışın :)

merhaba tebrikler ne güzel incelmişssiniz.

callanın hangi videolarını yaptınız.?

bende yeni başayacagım bilgi edinek istedim

merhaba tebrikler ne güzel incelmişssiniz.

callanın hangi videolarını yaptınız.?

bende yeni başayacagım bilgi edinek istedim
Bu aralar yapmıyordum hamile olma ihtimalim vardı ara vermiştim. Ben 10 hour challenge videosunu yaptım. Bazen hips and behind videosundan hareketler ekledim. Süperi bir kez yaptım çok zor geldi. Ama sonrasında ondaki bazı hareketleri bazı günler normale ekleyerek yaptım.

merhaba ,öncelikle azmin için tebrik ederim, bende başlamıştım ama sağlık sorunlarımdan dolayı ara verdim şimdi yeniden başladım. rica etsem senin yaptığın callen videosunu bizim ile de paylaşabilirmisin? ben turkce dublajlı tahminimce 90 larda çekilmiş bir video dan yapıyorum.

peki o videoyu bana gönderme şansın var mı tatlım

sadece o video ile mi bu kadar inceldin peki ?

peki o videoyu bana gönderme şansın var mı tatlım

sadece o video ile mi bu kadar inceldin peki ?
Ben aynı zamanda dukan yapıyordum kilo da verdim. Bu konunun ilk sayfasında indirme linkleri var ben oradan indirmiştim canım gönderme, büyük boyutlu dosya olduğu için yapamayız burada sanırım.

Merhaba Kızlar,
Ben Callen da 3/21 deyim, inanın 3 günde bile etkisi hissediliyor. Başlamadan önce ölçülerimi aldım. bitince öncesi ve sonrası şeklinde yazacağım. İyi sonuş alacağıma inanıyorum. Ayrıca Callen bitince 20 dk basen ve bacak hareketleri yapıyorum. hareketler inanılmaz ama feci hırs yapmış durumdayım, dolabım güzel kıyafetlerim ile dolu ama hiç birinin içine giremiyorum, yeni elbiseler pantolonlar alacaktım ama sonradan dedim ki eğer ki yenilerini alırsam asla kilo veremem, eski kıyafetlerimin hepsi yeni gibi zaten tekrardan onların içine girmeliyim diye kendime telkinde bulundum ve dediğimi de yapacağım inşallah. Şu anda kendimi inanın cok iyi hissediyorum cunku vücudumda ki değişimi hissediyorum, kaslarım tam anlamıyla çalışıyor ve eminim ki neticesi de süper olacak:) Haydi gelin hep beraber yapalım, unutmayın hiç bir şey imkansız değildir, yeter ki isteyin :)

Kızlar konu sahibi olarak geri döndüm topun bir tempoda Yaşadığım için uzun süredir topiğin gelemedim.geen mesajlara cevap vermediğim için kusuruma bakmayın fakat görüyorum ki burdaki callanlı arkadaşlarımız çok yardımsever ve herkes bi dayanışma içinde bu beni çok sevindiriyor.

ÖNEMLI: Linkleri yüklediğim site kapatıldı yani ülkemizin interneti üzerinden ulaşıma kapatıldı ama dns ayarını değiştirerek ulaşabilirsiniz.bunu yapmayı da nette araştırarak yapmanız mümkün.

Bende yoğun tempomda son 5 aydır hiç callan yapamadım ve zaten bu süreçte pko tedavim vardı ve 3k aldım ama bugün itibariyle hem callana hemde sıkı diyet ve egzersiz programına başlıycam ve buralardayım artık.
Haftada bir gün tüm mesajlara cevap vericem...hepimize fit günler ve aynada mutlu yüzler dilerim

Son düzenleme:
Hoş geldin, sayfan için cok teşekkürler ,hemen hemen tüm sayfalarda ki yorumları okudum ve görüldüğü üzere inanılmaz motive olmuş durumdayım.3/21 deyim ve 21/21 de neler olacak cok merak ediyorum:) sonucu paylaşacağım :)

Süpersin aynen devam et dönüp dolaşıp yine callan yapıyorum ve callanla tanışan herkes bu etkiye hayran asla bırakılmıyor

sizleri sessiz takip ediyordum 13 saat call yaptım bel ağrım olunca üşüttüm calla ilgisi yok 1 hafta aradan sonra tekrar
başladım şuan 7/21 deyim 13 saati saymam gerekmi bilmiyorum ama şuan değişiklik yok olduğunda sizlerle paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…