bende tam yapabiliyormuyum bilmiyorum, hiç terlemedim mesela. ama vücut ısım arttı:) daha cok yeniyim bakalım neler olacak:)nasıl hareketleri tam anlamıyla yapabiliyormusunuz ben tam yaptığımı düşünmüyorum nasıl olucak bilmiyorumda :)
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview?pli=1 bunu denedin mi?Arkadaslar callanetıcs vıdeosunu lütfen olanlar yardımcı olun gunlerdır arıyorum bulamıyorum lütfen olanlar yardımcısı olsun bızle paylasın
rica ederim canım işine yaradıysa ne mutlu bana :)cok ama cooook teşekkür ederım karamıyo canım ınan benı cok mutlu ettın allah da senı sevındırsın
bu arada hareketler ıcın ılk etapta zorlanırsın daha sonra alışıyorsun zaten kendılıgınden geliyor cnm bu vıdeo yu bılgısayara nasıl ındırırız kızlar bılgısı olan var mı
ben zaten hiç terlemiyorum ama onlar gibi yok yapamıyorum yani nasıl ilerlicek bilmiyorum günde bir sabah birde akşam yapmaya başlıcam bende bugünden sonra 1aya ciddi sıkılaşmam lazım başka öneriniz falan varsa açığım canlarım :)bende tam yapabiliyormuyum bilmiyorum, hiç terlemedim mesela. ama vücut ısım arttı:) daha cok yeniyim bakalım neler olacak:)
nasıl yapabiliyormusun nasıl gidiyor senin yani ben 3-4gün yaptım ama acil sıkılaşmam da lazım bakalım :))kızlar siteyi epey takip ettim ve bende yapmaya başlıyorum, dün akşam ilk defa yaptım bu akşamda devam edeceğim, sonuçları yazacağım :)
2/21 deyim :) hareketler özellikle kalca hareketleri cok zorluyor, 65-70 de bırakıyorum şimdilik ama sanırım 5 veya 6. dersten sonra daha rahat yapacagım.Heyecanla yapmaya devam ediyorum, umarım yapan herkese faydalı olur:) Benimde önümde 1 ay var, gecen ay 2,5 aylık hamile iken bebegin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldım. Ve gördüm ki ben hamileliğimin ilk gününden ödem ile şişenlerdenim:) yani hamile kaldıgım donem 2,5 aylık hamileyken ben 7ben zaten hiç terlemiyorum ama onlar gibi yok yapamıyorum yani nasıl ilerlicek bilmiyorum günde bir sabah birde akşam yapmaya başlıcam bende bugünden sonra 1aya ciddi sıkılaşmam lazım başka öneriniz falan varsa açığım canlarım :)
Kolay gelsin, benimde 2/21 :) bende sonucları yazacagım. baslamadan önce ölçülerini not aldın mı? bitince kontrol edesin :)kızlar siteyi epey takip ettim ve bende yapmaya başlıyorum, dün akşam ilk defa yaptım bu akşamda devam edeceğim, sonuçları yazacağım :)
Aldım aldım canım, bu hareketler bana ilk gün çok yumuşak göründü, bu hareketlerle mi eriyecek basenlerim dedim, pek inanasım gelmemişti açıkçası ama yorumlar iyi olduğu için akşam 2. Sinide yaptım ve ilk gündwn daha çok zorlandım öle göründüğü kadar kolay değişmiş ve nasıl becerdiysem boynumu incittim, sabah bi kalktım boynumu sola çeviremiyorum ve canım baya acıyo, boyun hareketlerine dikkat derim kızlarrKolay gelsin, benimde 2/21 :) bende sonucları yazacagım. baslamadan önce ölçülerini not aldın mı? bitince kontrol edesin :)
Bence boynunu boyun hareketlerinde değil karın hareketlerinde incitmiş olabilirsin. İlk başlarda karın kasları yeterince güçlü olmadığı için zorlanıyor boyun. Ama sadece ilk bir kaç gün sürer sonra geçer. Eğer gerçekten böyleyse ve karın hareketlerinde boynunu zorladığını hissedersen tek elinle destek olabilirsin boynuna. Ama ilk dört günden sonra gerek kalmaz zaten.Aldım aldım canım, bu hareketler bana ilk gün çok yumuşak göründü, bu hareketlerle mi eriyecek basenlerim dedim, pek inanasım gelmemişti açıkçası ama yorumlar iyi olduğu için akşam 2. Sinide yaptım ve ilk gündwn daha çok zorlandım öle göründüğü kadar kolay değişmiş ve nasıl becerdiysem boynumu incittim, sabah bi kalktım boynumu sola çeviremiyorum ve canım baya acıyo, boyun hareketlerine dikkat derim kızlarr
İlk başta geçmiş olsun canım :) ve bende artık sabah ve akşam olarak yapmaya başlıcam bugünden itiberan bende kendime 1 ay verdim umarım istediğmiz sonuçları elde ederiz hepimiz :):)2/21 deyim :) hareketler özellikle kalca hareketleri cok zorluyor, 65-70 de bırakıyorum şimdilik ama sanırım 5 veya 6. dersten sonra daha rahat yapacagım.Heyecanla yapmaya devam ediyorum, umarım yapan herkese faydalı olur:) Benimde önümde 1 ay var, gecen ay 2,5 aylık hamile iken bebegin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldım. Ve gördüm ki ben hamileliğimin ilk gününden ödem ile şişenlerdenim:) yani hamile kaldıgım donem 2,5 aylık hamileyken ben 7
kilo almıstım gerci bunun 5 kilosu bebeği aldırdıktan sonra gitti.Ama kilo almaya cok musait bir vücudum var. önümüzde ki 1,5 aydan sonra yeniden hamile kalabileceğim Allah ın izni ile. O zamana kadar bende ne kadar toparlanırsam o kadar iyi:)
çok geçmiş olsun, karın hareketlerini calısırken boynuna agırlık verme, boynunu sıktın muhtemelen onun için boynun agrıyor. zorlandıgın yerde 5 10 saniye mola ve ya tek elinle boynuna destek ol. vucut alısınca bu agrılar gececektir. :)Aldım aldım canım, bu hareketler bana ilk gün çok yumuşak göründü, bu hareketlerle mi eriyecek basenlerim dedim, pek inanasım gelmemişti açıkçası ama yorumlar iyi olduğu için akşam 2. Sinide yaptım ve ilk gündwn daha çok zorlandım öle göründüğü kadar kolay değişmiş ve nasıl becerdiysem boynumu incittim, sabah bi kalktım boynumu sola çeviremiyorum ve canım baya acıyo, boyun hareketlerine dikkat derim kızlarr
çok teşekküre derim, Evet İnsallah hepimiz için verimli olur :) ben 3/21 deyim :)İlk başta geçmiş olsun canım :) ve bende artık sabah ve akşam olarak yapmaya başlıcam bugünden itiberan bende kendime 1 ay verdim umarım istediğmiz sonuçları elde ederiz hepimiz :):)
Bengeçen hafta 4 yaptım ama arada aksattım bugün en bastan sabah akşam başlıcam bende şimdilik 1/21 deyim :)çok teşekküre derim, Evet İnsallah hepimiz için verimli olur :) ben 3/21 deyim :)
kolay gelsin, yaparsın biliyorum,zaten alısınca insan yapmadan duramıyor:)pişmanlık hissediyorsun:)Bengeçen hafta 4 yaptım ama arada aksattım bugün en bastan sabah akşam başlıcam bende şimdilik 1/21 deyim :)
tşk bozuk kalem, bugün daha iyimçok geçmiş olsun, karın hareketlerini calısırken boynuna agırlık verme, boynunu sıktın muhtemelen onun için boynun agrıyor. zorlandıgın yerde 5 10 saniye mola ve ya tek elinle boynuna destek ol. vucut alısınca bu agrılar gececektir. :)