Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Dilemma bu sonuçlar müthiş! : ) ciddi bi incelme olmuş. Şaşırdım. Neler yaptın beslenme programın nasıldı?
Ben bir yandan da dukan diyeti yapıyorum ve leslie ile yürüyüş yapıyorum onların da etkisi var canım. Lesli yürüyüşünü az yapıyorum ama genelde callanetics öncesi ısınma için ve dukan günde yarım saat yürüyüş önerdiği için. Buraya yazdığım ölçülerimi ilk aldığım zaman yani callana başladığımda 67 kiloydum şu an 63üm. Yani sadece dört kiloyla bu kadar incelme.
Bu arada leslie ile ısınsam da tabi ki callanın ısınma hareketlerini atlamıyorum çünkü onlar sadece ısınma için değil ve callan programın bir bütün olarak yapılması gerektiğini söylüyor.

Kızlar merhaba, ankilozan spondilit hastasıyım. Omurgamda deformasyon başladı. Geçen yl teşhisim konmadan önce ağrılarıma iyi gelir düşüncesiyle ve de tabiki incelmek için 10 gün kadar yapmıştım. Mükemmeldi gerçekten. Yaklaşık bir aydır haftada 2 gün yüzüyorum 2 gün pilates yapıyorum. Ne ağrılarıma bir faydası oldu ne de inceldiğimi falan hissediyorum. Bugünden itibaren buna başladım. Az önce bitti. Pilatesi bırakmaya karar verdim. Yüzmem olmadığı 4 gün bunu yapıcam. Bir günümü de boş bırakıyorum. Umarım istikrarlı devam edebilirim. :)

Kardio ve dengeli beslenme olmadan hic bir sey yeterli olmuyor maalesef. Ama bu ücgen olursturulabilirse callanetics gercekten kaslari uzatan ve sikilastiran bir spor.

kaç günde oldu bu bütün olanlar gerçekten iyi olmuş çünkü tebrikler :)

Bende başladım bugün ama hareketleri onlar gibi tam verimli yaptıgımı düşünmüyorum yapamadım çünkü umarım banada faydası olur

Zamanla hareketler oturur. Hatta bi zaman sonra hareketleri eksiksiz ve düzgün yapmaya başladığında program em fazla 35 dk sürüyor.

Başka bir sayfada mydilemma ile karşılaşınca eski call'cı lotusumu bir kontrol edeyim dedim gerçi Ağustos'tan bu yana girmemiş ama görüyorum ki hala yapanlar ve yeni katılanlar var ,tavsiyem hiç bırakmayın... Ben ara arada olsa hala yapıyorum bırakmadım ama kilo belasından da kurtulamadım, bir çok kere yazdım hiç eskisi kadar hantal ve kilolu gözükmedim ama sıkı bir şekilde yine de call yapacağım bazen hafta da 1 yada 2kez yada 2haftada bir yapıyordum ama şimdi 6gün full ve bir gün ara vererek yapmalıyım herkese kolay gelsin...

Arkadaslar callanetıcs vıdeosunu lütfen olanlar yardımcı olun gunlerdır arıyorum bulamıyorum lütfen olanlar yardımcısı olsun bızle paylasın

Arkadaslar callanetıcs vıdeosunu lütfen olanlar yardımcı olun gunlerdır arıyorum bulamıyorum lütfen olanlar yardımcısı olsun bızle paylasın

cok teşekkürler derya1970 canımm laptopumda kayıtlı vıdeosu vardı ama laptop cokunce vıdeo da gıttı bendeki turkce altyazılıydı hareketlerı doğru yapabilmek ıcın cok ıyı oluyordu turkce altyazılı olan var mı oyle aratıyım canım

cok teşekkürler derya1970 canımm laptopumda kayıtlı vıdeosu vardı ama laptop cokunce vıdeo da gıttı bendeki turkce altyazılıydı hareketlerı doğru yapabilmek ıcın cok ıyı oluyordu turkce altyazılı olan var mı oyle aratıyım canım

Merhaba
Bende videoları indiremiyorum lütfen link konusunda banada yardımcı olabilirmisiniz? Tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…