- 28 Kasım 2011
- 266
- 25
Kalca biraz kalkti kuculdu gibi oyle tam seklini almadi henuz.Pazar gunu 42 beden aldigim kotumu bugun kemer takip giyorum duser gibi oluyo surekli yukari cekistiriyorum.Olsun bunu gormek bile guzel.Cunku kac senedir sporla ugrasiyorum incelecem yerde daha cok kalinlastim ve bacaklarim sisti.Kas sismesi oldy.Bide kardiyo ile desteklesem arada pilates yapsam daha iyi olacak.Fitnesin yapamadigini Callan teyzem yapti.Demekki vucudi iyi taniyip dogru yontemle ise baslamak lazim.İnsallah basenlerimde gider.
lion canım sen linkten indirebilrdinmi? ilk sayfadaki linklerin hepsi kapatılmısyoutube da var mı indrimeden drek ordan izlesek birde basladınmı yapmaya merak ettim çünkü benimde tek sorunum bacaklarmın kalınlığı brazillian yapmaya korkuyorum kalınlaşcak die ama hem call hem brazllian dengeler diye düşündüm :26:
Kizlar ben cevap veriyim size linkleri torrent olarak aratin telden giriyorum surekli ordan indirirsiniz.Etkilerine gelince ic bacagida kalcayi beli de basenleride toparliyo.Ben yaninda ek olarak hicbisey ne kardiyo ne baska bisey yapmadigim halde sadece call ile toparlandim.Ramazan bitsin de kardiyo yapsam nolurdu kimbilir.İlk yaptigimda hamdim ustelik zorlandim titredim ona ragmen yaptim.Bugunse rahatlikla yapiyorum bacaklarim da titremiyo fazla.
Kizlar ben cevap veriyim size linkleri torrent olarak aratin telden giriyorum surekli ordan indirirsiniz.Etkilerine gelince ic bacagida kalcayi beli de basenleride toparliyo.Ben yaninda ek olarak hicbisey ne kardiyo ne baska bisey yapmadigim halde sadece call ile toparlandim.Ramazan bitsin de kardiyo yapsam nolurdu kimbilir.İlk yaptigimda hamdim ustelik zorlandim titredim ona ragmen yaptim.Bugunse rahatlikla yapiyorum bacaklarim da titremiyo fazla.
Cnm ben callenetics torrent yazdim ordan indirdim bu sayfadakinden indirmedim.Hatta evimizde internet yok kapattik internet kafeden indirdim.Torrent olarak aratin o zaman bi cok link bulabilirsiniz.Benim bugun 18.gunumdu iftara davet edildik yapamadim henuz.Call vucudu toparliyo gercekten bugun arkadasimla karsilastim bi kac haftadir gorusmuyoduk kilolu halimi bildiginden sen zayifladinmi dedi.Farkediliyo bacaklarim bile toplandi 42 beden kot aldim dar paca bide o bile bol geliyo bi beden kuculdum sanirim.Brazile gelince call ile ve yag fazlan varsa kardiyo eklemenide tavsiye ederim.Yag yakmadan kas olusunca daha kotu bi goruntu oluyo kalinlasiyo.Call kalcami kaldirdi biraz yinede brazil ile biraz daha yukselmesi lazim.Ramazanin bitmrsini bekliyorum baslamak icin call ile yapmaya calisirim.Yap bence call ile desteklersen daha dengeli olur tabi.Ben bile yapmayi cok istiyorum kalcam buyuk oldugu halde yag yakimini hizlandiririm call devam ederim aksam yemeklerini de hallettimmi niye olmasin.Korkmana gerek yok bosver denemeden anlayamayiz sonucu.
Merhaba, ben arattım ama bulamadım hangi sitelerdeyse linkleri yazar mısın?Kaç gündür bulamadım..
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...m4CoDw&usg=AFQjCNH9twAFhsJe9EFHzMmZkoPpEegPsQ
Burda da var linkler torrentleri seçerseniz iner.
http://www.torrentdownloads.me/download/272693/Callaics+10+years+younger+in+10+hours+Workout Bu linki denedim iniyo
Evet yelsercim bi dünya emekle yüklemiştim ama site kapatılmış.şehir dışında olduğum için henüz yeni bi siteye de yükleyemedim ama sağolsun callansever arkadaşlarımızdan biri link vermiş ordan indirlebiliyolotus kuzum hala indirmelerle ilgili sıkıntılarla uğraşıyorsun kıyamam sana... ilk indirdiğim zamanlarda her yere kopyalıyordum silinir diye... Ben hala devam ediyorum arada süper yapıyorum sıkılıyorum ve tekrar eski hareketler ama ne olursa olsun kilo alsamda kimse anlamıyor... Herkese kolay gelsin kendini seven bunları yapmaya devam etsin. Sanada kolay gelsin canım benim...
linkler çalışmıyor indiremedim:44:
linklerin hiçbiri çalışmıyobegging yani yeni başlayanlar için olanı hiçbiyerde bulamıyorum 1 saatlik programı var youtubeda oda çok ham olduğum için beni bayabi zorluyor
Benimde üst bacaklarımda kalınlık çok fazla. Şu an jillian 2. leveli yapıyorum ama asıl istediğim bacaklarımı da inceltmek. Fakat hiç bir yerde doğru düzgün callanetics Videoları bulamadım mümkünse özelden mesaj atabiilir misiniz kızlar linkleri ya da buraya yazar mısınız bacaklarım incelsin istiyorum artıkk
Kızlar bikullanıcı adlı arkadaşımızın aşağıdaki mesajındaki linkten indirebilir yada izleyebilirsiniz.Videolar indirilmiyor linkleri yenileyebilir misiniz?
Sevgili bikullanıcı link için tşklerkızlar bunu buldum isteyen olursa
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/edit?pli=1
21 diye bi kural yok o tamamen şehir efsanesi.ciddi değişim yaşayanlar ilk kez 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yapanlar.Peki vücudunda ciddi değişim olanlarin 21 gun boyunca yaptığı program bu mu? 10 years ypungeri 21gun yapip sonra mi evolution'a geçtiniz yoksa hareketler kolaylaşınca herhangi bir günde mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Stretching hareketlerini yapman şart. Onlar esneme hareketleri.onları yapmadan egzersize başlaman sakatlanmaya yol açabilir.bacak harketlerini yaparken sürekli kramp giriyor ters mi yapıyorum anlamadım gitti :/
bir de stretchlerden nefret ediyorum onları yapmak şart mı acaba