Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

21 diye bi kural yok o tamamen şehir efsanesi.ciddi değişim yaşayanlar ilk kez 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yapanlar.

Teşekkürler :)

Bugün ikinci günüm ve bacaklarımı hissedemiyorum umarım giderek kolaylaşır

On gn sonra tatile gideceğim kız arkadaşlarımla o yüzden de kilolarımdan kısa sürede kurtulmam mümkün olmadığı için elimden geldiğince vücudumu toparlamaya çalışacağım. Bunu da callenetics ile yapmayı planlıyorum on gün boyunca yapacağım işe yarayacağına inanıyorum. Boyum 158 kilom da 72 bugün videoyu indirim başlayacağım gazam mübarek olsun :)))

Teşekkürler :)

Bugün ikinci günüm ve bacaklarımı hissedemiyorum umarım giderek kolaylaşır
Emin ol en geç 5. Gün kolay yapıyor olucaksın.

10 günde bile değişimi hissedeceksin hayırlı olsun şimdiden.kolay gelsin

sonlardaki esneme hareketlerinden bahsetmiştim
O bölgende sorun yoksa yapmayabilirsin tabiki.

Dün indirdim ancak bugün ilkini yapabildim. 10/1

Ancak o da nesi demekten kendimi alamadım. Hareketlerin tam hakkını vererek yapamama rağmen perişan oldum resmen. Yerlerde yuvarlanıp ahlayıp oflayan bir su bidonundan farkım yoktu desem yeridir. Umarım yarın daha kolay olur benim için.

Merhaba kızlar !!! :)
Ben kalçamı eritmek istiyorum. Yapan arkadaşlar bana tavsiyede bulunabilirler mi ? Kaç gün yapmalıyım ? İyi sonuçlar için ne gerekli ?

Bu arada Gögüsleri küçülüyor mu yada kol sarkmasnı gideriyor mu ?

lotus merhaba ve tüm arkadaşlar.ramazan hayırlı uğurlu olsun hepimize.ben aranıza yeni katıldım.9 güm 10 günde 10 yaş gençleş callenetics programını yaptım.4 gün ara verdim.biraz tembellik biraz bazı işlerim çıktı.şimdi ne yapmam gerekiyor
1-10 günde 10 yaş gençleş programına baştan mı başlamam gerekiyor ve kaç gün yapmalıyım?
2-10 günde 10 yaş gençleş programından sonra süper callanetics programına mı geçmem gerkiyor yoksa hep liko vermek hem sıkılaşmak istediğim için evelition ve cardio programına mı geçmem gerekiyor?
3-eğer önce süper callaneticsi yapacaksam kaç gün yapmam gerekiyor?.

lütfen sırayla anlatın çok kafam karıştı .

hepinize fit günler diliyorum

bugün 4. yü yaptım belimde 2 cm incelme var ölçüyorum habire ama bacaklarımda bi değişim yok henüz lahana çorbası diyetide yapıyodum teyzemlerde kaldğmız için 4. gün bıraktım birazda fazla kaçırdım ama yinede 2 kilo gitmiş :) incelme ondan mı callandanmı bilmiyorum sper callenetics nasıl bişeyçok merak ediyorum bunu 1 ay yaptıktan sonra plates yapmak istiyorum

10/2 çok zorlandım hakikaten kilolu iken yapmak daha zor bir de hava sıcak dünyanın terini attım diyebilirim. Ancak daha iyi esnedim bugün en azından hakkını verdim. Yapan arkadaşlara bir sorum olacak hips and behinds kısmındaki hareketleri rahat yapabiliyor musunuz ben çok zorlanıyorum. Özellikle bacak uzatılan kısımda yapamıyorum bir türlü bacaklarım titriyor. Normal mi acaba?

lotus merhaba ve tüm arkadaşlar.ramazan hayırlı uğurlu olsun hepimize.ben aranıza yeni katıldım.9 güm 10 günde 10 yaş gençleş callenetics programını yaptım.4 gün ara verdim.biraz tembellik biraz bazı işlerim çıktı.şimdi ne yapmam gerekiyor
1-10 günde 10 yaş gençleş programına baştan mı başlamam gerekiyor ve kaç gün yapmalıyım?
2-10 günde 10 yaş gençleş programından sonra süper callanetics programına mı geçmem gerkiyor yoksa hep liko vermek hem sıkılaşmak istediğim için evelition ve cardio programına mı geçmem gerekiyor?
3-eğer önce süper callaneticsi yapacaksam kaç gün yapmam gerekiyor?.

lütfen sırayla anlatın çok kafam karıştı .

hepinize fit günler diliyorum

10/3 yaptım dün ancak yazamadım bugün daha 4. günü yapamadım. İnşallah onu da yapıcam...

[sıze=2]
siz yemek düzeninizde bir değişiklik yaptınız mı diyet vs gibi bir şey?
[/sıze]

Ben kalça küçültecek diye kalça hareketlerini yapmaya çekiniyorum. Sadece karın hareketlerini yapıyorum. Acaba yapsam mı, bu yorumu okuyunca.

Şu hareketi atlasam, yapmasam, belki hacimlenmesini engellemez. Düz bir kalça istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…