Tabiki etkisi olur, ilk sayfadaki fotom seni ikna etmedi sanırım .ilk 10 gün ara vermeden yap.sonra 6 gün yapıp 1 gün ara vererek yapmalısın.
Orijinal video değil ama hareketler aynı için rahat olsunşimdi gördüm o resmi ve inanamıyorum 15 saatte bu değişim mükemmel çok tebrik ederim
yalnız bende ki 10 saatte 10 yaş gençleş videosu değil umarım sende ki gibi güzel bir etki gösterir bende de :)
kızlar dns ayarı değitirdiğim halde indiremiyorum napıcam :S
Orijinal video değil ama hareketler aynı için rahat olsun
bence 3 ayda çok rahat 10 kilo verilir, cardioya bak istersen, ben bugün başladım, beslenme olarak da karatay usulünü tercih edersen bence 2 ayda bile verirsin
Selam, eğer sıkı bir diyetle vereceksen (sıkı derken aç kalacağın değil sağlıklı ama kurallara uyacağın bir diyetten bahsediyorum) Callanetics verdiğin kiloları gözlerinle görmeni de sağlayacak ama çok diyetle yormayayım azıcıkta sporla vereyim diyorsan cardio ile birlikte birgün call bir gün cardio çalışabilirsin... Tavsiyem herhangi bir sıkıntın yoksa interval cardio yapman... Ayrıntıları internette bulabilirsin kolay gelsin.
Rica ederim canım
Malesef yok ama 5-6 gün sonra videoya ihtiyacın kalmayacak ezberlemiş olacaksın hareketleri.ben hareketleri ezberledikten sonra sadece müzik açıp yaptım callaneticsi.tavsiye ederim.
Rica ederim canım en azından bi kişiye faydam olsa ne mutlu bana
neden hevesini kaçırıyosun? bence çok tatlılar bana çok şirin geliyolar ben bu videoya bayılıyorum ve asla sıkıcı bulmuyorum canım zaten 4 5 gün sonra hareketleri öğrenmiş olucaksın sırasını bi kağıda yaz tv izleyerek yap ben öyle yapıyorum daha çabuk bitiyo..
Pelvisini yukarı kaldır diyor canım.pelvis kemiği nedir dersen onu da netten araştırmanı ve hangi kemiğin olduğunu görmeni tavsiye ederim.hareketi tamamlayan en önemli şey pelvisi kaldırmak.Klasik callaneticsde kalça hareketlerini yaparken tam nasıl yaptığımızı anlamadım. :) bende ki video ingilizce. Sanırım ondan .
Kalçayı sıkın. Diyor. Sonra bi şey daha diyor . Ama tam anlamadım. Açıklama yapabilecek olan var mı ? Ben ingilizcesini de yazayım ' tip your pelvis up' ?????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olursun tabiki canım yeterli iste.çok teşekkür ederim inşallah senin gibi olabilirim :))
Tatlım tok karna yağıyor olmalısın ondan bu mide bulantın.yemekten en az 1 saat sonra yapmalısın.Selam callencılar;
Daha önce defalarca başlayıp bıraktım. Dün kendime 10 günlük bir söz verip yeniden başladım. Ama yine tamamlayamadım egzersizi midem bulandı. Nabzım arttı başım döndü. Nedenini anlayamıyorum zaten sayaçtaki kadar da yapmıyorum. Merak ettiğim sizde de bu tür sıkıntılar oldu mu? Olduysa ne zaman geçti? Vücudum alışır mı yoksa bırakmalı mıyım? İlk yaptığınız günlerle ilgili bilgi verirseniz sewinirimteşekkürler...
Hareketi doğru yapıyorsan zamanla alışılsın.ama lütfen hareketi doğru ve çok dikkatli yapmalısın kesinlikle mekik çeker gibi yapmamalısın.Ben call yapwrken hepsini yapamıyorum. Boynum ağrıyor . Normal mi? Zamanla alışır mıyım ?
Callanetics zayıflatmaz canım vücudu kasları uzatarak şekle sokar..haftada 6 gün yapıp 1 gün dinlenerek yapmalısın.Peki sevgili Lotus,
birkaç sorumd aha olacak izninle.callaneticsi haftada kaç gün yaptın?
zayıflatıyor mu?yani yak yakılıyor mu yoksa şekle sokma amaçlı mı?
ve ne kadar zamanda sonuç aldın?
Yeni başlayan için ayrıca sayı yok ama yapabildiğin kadar orda verilen rakama yakın yapabilirsin.her gün daha fazlasını yapmaya alışıcaksın vücudun.ilk günler sayıyı tam yapman şart değil.vücudunu zorlamamalısın.Lotus35 çok çok teşekkürler
Ben dün evolotion olanını yaptım. sanki daha rahattı. Saçma ama ben onda daha iyiydim yada yaptığımı sandım. ya şu spora merak saldım ama başarabilecek miyim bilemiyorum sence devam etmeli miyim? hareketleri doğru yapıyosam sonuç alırım yapamıyosam zaten belli eder diye düşündüm. senin fikrin nedir teşekkürler. Bide hareketlerden kaçar adet yapabilir yeni başlayan kişi?
Tebrik eder devamını dilerim canımDün 1. Callanı yaptım. Tam gaz devam
Yok saçma değil vücut ritmine hangi uygun geldiyse onu yapabilirsin temelde hareketler aynı zaten.Selam benimde 3 gün oldu. İlk gün 10 saat programını 2. gün evolotion 3. gün beginner yaptım. Saçma ama hangisi kolay olacak yada hareketleri anlayabilicem ona bakıyorum. sonra ona dewam edicem. Eğer sonuç alırsam çok mutlu olucam. Keşke buradan yapan herkes paylaşsa gaza gelirdik. Ama Ramazan dolayısıyla katılım olur mu bilmem. Neyse neticede ben burdayım. Beklerim:)