Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stretching hareketlerini yapman şart. Onlar esneme hareketleri.onları yapmadan egzersize başlaman sakatlanmaya yol açabilir.
Emin ol en geç 5. Gün kolay yapıyor olucaksın.Teşekkürler :)
Bugün ikinci günüm ve bacaklarımı hissedemiyorum umarım giderek kolaylaşır
10 günde bile değişimi hissedeceksin hayırlı olsun şimdiden.kolay gelsinOn gn sonra tatile gideceğim kız arkadaşlarımla o yüzden de kilolarımdan kısa sürede kurtulmam mümkün olmadığı için elimden geldiğince vücudumu toparlamaya çalışacağım. Bunu da callenetics ile yapmayı planlıyorum on gün boyunca yapacağım işe yarayacağına inanıyorum. Boyum 158 kilom da 72 bugün videoyu indirim başlayacağım gazam mübarek olsun :)))
O bölgende sorun yoksa yapmayabilirsin tabiki.sonlardaki esneme hareketlerinden bahsetmiştim
Beni de en cok zorlayan hareketler bir o bacak uzatilan, bir de pelvis hareketleri, titremeden olmuyor
Beni de en cok zorlayan hareketler bir o bacak uzatilan, bir de pelvis hareketleri, titremeden olmuyor
Eki Görüntüle 1200147
Kalçayı öne yuvarlıyorsunuz. Dizler serbest ve omuzları serbest bırakmaksa en önemli nokta.
peki kalça kaslarımızı ve basen kaslarımızı sıkıyor muyuz
Fotoda yazıyordu aslında, kalçanızı sıkın, pelvisi kaldırın. Kalça kasları sıkılmalı.
spor yapmayı bir kez tatmışsanız ve heleki bu callanetics ise bir daha bırakmanız sözkonusu değil.bıraktıysanız da geri dönememeniz mümkün değil...
çok kısa sürede etkisini gösteren ve yormadan zevkle yapabileceğiniz bir egzersiz callanetics.
Iyi egzersizler ve fit günler hepimize...
Callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş ilk gün veee 15 gün yaptıktan sonra
[ımg]http://i42.tinypic.com/hte4yd.jpg[/ımg] [ımg]http://i44.tinypic.com/sgigeo.jpg[/ımg]
Yaklasik 45-50gundur call yapiuorum 15 gundur kilom 67de takildi kaldi cildircam artik ust bolgem gayet guzel inceliyo 10 gunde falan 4 santim inceldi su an 85cm bu da benim icin harika ama ayni seyi kalca icin soyleyemicem hic bir incelme yok neden boyle oluyo acaba yapmak icin tereddut yasayanlara siddetle tavsiye ediyorum