Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

merhaba bende b egzersizlere başlamak istiyorum ama ilk sayfada paylaşılan linki indirdim pc inanılmaz vürüs kaptı ve silmek zorunda kaldım cd leri.arkadaşlar bana virüssüz ve türkçe dublajlı linkleri verebilirmisiniz acaba?:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Ilk sayfada indirme basamaklarını yazmıştım o esnada çıkan reklamları tıklamışsanız virüs gelmiştir.
Ilk sayfada paylaştığımın dışında kimsede link yok zaten.youtubeda Rus versiyonu bi video vardı onu 5-6 sayfa öncesi bi arkadaş paylaşmıştı nrşeli o işine yarar.

arkadaşlar 21 günde yapılan türkçe dublajlı bir callanetics videosu vardı ben yapmış ve çooook memnun kalmıştım ama videoyu kaybettim. lütfen videosu olan varsa bana link olarak msj atsın. video 40-50 dk civarı bişeydi
Ilk sayfada linkler var ama videoların indirileceği siteye erişim yasaklanmış VPN ayarlarını değiştirip indirebilenler oluyor.

uzun bir aradan sonra yeniden başladım callaneticse. çünkü bu spora gerçekten güveniyorum :) inşallah o da bana istediklerimi verir. canım izin verirsen sana birkaç sorum olacak. 1. mesela ebru şallı pilates videolarında falan diyoki esnemeler sırasında ileri geri yapmayın gideceğiniz yere kadar gidin ve orda kalın diyo kasların uzayıp kısalması zararlı olabiliyomuş gelgitlerle.bu konuda ne düşünüyosun canım? 2.oturarak yapılan bacak hareketlerindee pelvisi kaldır diyo ya ben onda kagel egzersizinde olduğu gibi çişimi tutar gibi ön kısmı da sıkıyorum sence bu doğru mu? 3.sence callanetics klasik videoda ayak bileğine çok yük bindiren hareketler var mı? kısa bir süre önce ayak bileklermle ilgili sorun yaşadım ağrılarım oldu ama şimdi geçti şükür ama ben korkuyorum acaba ayak bileğine çok yük bindiren hareketler var mı diye.bir yandan da bu sporu hep yapmayı istiyorum çünkü etkisine inanıyorum. cevap verirsen çok sevinirim canım :)

callanetics 10 günde 10 yaşı günde 2 defa yaparak daha hızlı zamanda tamamlarsam aynı etkiyi gösterir mi? Daha çabuk bir biçimde bir üst videosuna başlamak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzun bir aradan sonra yeniden başladım callaneticse. çünkü bu spora gerçekten güveniyorum :) inşallah o da bana istediklerimi verir. canım izin verirsen sana birkaç sorum olacak. 1. mesela ebru şallı pilates videolarında falan diyoki esnemeler sırasında ileri geri yapmayın gideceğiniz yere kadar gidin ve orda kalın diyo kasların uzayıp kısalması zararlı olabiliyomuş gelgitlerle.bu konuda ne düşünüyosun canım? 2.oturarak yapılan bacak hareketlerindee pelvisi kaldır diyo ya ben onda kagel egzersizinde olduğu gibi çişimi tutar gibi ön kısmı da sıkıyorum sence bu doğru mu? 3.sence callanetics klasik videoda ayak bileğine çok yük bindiren hareketler var mı? kısa bir süre önce ayak bileklermle ilgili sorun yaşadım ağrılarım oldu ama şimdi geçti şükür ama ben korkuyorum acaba ayak bileğine çok yük bindiren hareketler var mı diye.bir yandan da bu sporu hep yapmayı istiyorum çünkü etkisine inanıyorum. cevap verirsen çok sevinirim canım :)
1-callaneticste ileri geriden kasıt sadece 1-2cmdir o da esneme.
2-evet kesinlikle doğru.zaten pelvis kemiğinin yerini bilmek önemli bunu ilk kez yapacaklara netten öğrenmelerini tavsiye ediyorum.
3-hayır ayağa ağırlık veren yük bindiren hareket yok ama bacakları bara koyup yapılan harekette çok hassassan zorluk hissedebilirsin bı hareketi atlayabilirsin istersen.

callanetics 10 günde 10 yaşı günde 2 defa yaparak daha hızlı zamanda tamamlarsam aynı etkiyi gösterir mi? Daha çabuk bir biçimde bir üst videosuna başlamak istiyorum

Daha etkili olduğunu düşünmüyorum günde iki kez yapmanın.ayrıca kasların dinlenmesine izin vermek gerekiyor bence.gerçi 2 kez yapanlar oldu daha önce ama şahsen ben tavsiye etmiyorum.

kızlar quick callanetics legs dosyası yok bacaklarım çok kalın bacaklara göre callan yok mu ben bulamadım da:44:
Malesef yok ama 10 saatte 10 yaş gençleş videosundaki ısınma hareketlerini ve bacak hareketlerini yapabilirsin.

10 saatte 10 yaşı yapanlar ve bitirenlerden sonuç alanlar var mı? Özellikle bacak bölgesi için. Ve 10 günün sonunda gözle görülür bir değişim oluyor mu?

10 saatte 10 yaşı yapanlar ve bitirenlerden sonuç alanlar var mı? Özellikle bacak bölgesi için. Ve 10 günün sonunda gözle görülür bir değişim oluyor mu?

Ilk sayfaya bakmadın sanıyorum.bir de callanetics after before yazıp değişim fotolarını da görebilirsin

Maalesef devam edememistim. :KK43:
Yeniden başladım callenetics e

Dün 1 Bugün 2

2. Callanetic yapıldı :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada , bu klasik callan kaç gün yapılıyor? 10 mu 21 mi??????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bugün 8/21 yaptım. 10. günde resim çekileceğim farkı çok gözle görenedim ama ikisi arasında görürüm diye umut ediyorum:KK70: bi de mesela bi gün öğlen 12 de yaptım, ertesi gün gece 1 de yani 48 saati geçmedi ama yine de sıkıntı olur mu sizce

bende bugün 8/21 yaptım. 10. günde resim çekileceğim farkı çok gözle görenedim ama ikisi arasında görürüm diye umut ediyorum:KK70: bi de mesela bi gün öğlen 12 de yaptım, ertesi gün gece 1 de yani 48 saati geçmedi ama yine de sıkıntı olur mu sizce

Hiçbir sıkıntı olmaz yapmaya mutlaka devam et 48saat geçti yapmayayım diye düşünmeyin sakın... Sonuçları görünce bırakmadığına şükredeceksin...

Ilk sayfaya bakmadın sanıyorum.bir de callanetics after before yazıp değişim fotolarını da görebilirsin

lotus kuzum hala indirmelerle ilgili sıkıntılarla uğraşıyorsun kıyamam sana... ilk indirdiğim zamanlarda her yere kopyalıyordum silinir diye... Ben hala devam ediyorum arada süper yapıyorum sıkılıyorum ve tekrar eski hareketler ama ne olursa olsun kilo alsamda kimse anlamıyor... Herkese kolay gelsin kendini seven bunları yapmaya devam etsin. Sanada kolay gelsin canım benim...

Gunaydin sonunda yazma firsati buldum.Once Callan teyzeye tesekkur ederim.Daha once kac kere basladim yarim biraktim sıkıldim devamini getiremedim.Dolabimdaki kiyafetlerede sigamaz oldum 42 beden bile zor oluyodu artik.73 kiloya ciktim tiroidim yuzunden fazlasiyla sistim.Ramazan ayi girdiginde basladim sanirim bugun 12 gunum.Dun aksam cocuklarim bana anne sen zayifladinmi incelmissin gibi duruyo deyince dunyalar benim oldu.Farki sigamadigim kiyafetleri rahatlikla giydigimde fark ettim.Bide super callenetics indirsem super olacak.Birde benim basenlerimde kuculurmu bu callan ile esim basenlerin duruyo hala dedi.Basen bacak sorunu olupta callan ile sonu alan varmi?

Gunaydin sonunda yazma firsati buldum.Once Callan teyzeye tesekkur ederim.Daha once kac kere basladim yarim biraktim sıkıldim devamini getiremedim.Dolabimdaki kiyafetlerede sigamaz oldum 42 beden bile zor oluyodu artik.73 kiloya ciktim tiroidim yuzunden fazlasiyla sistim.Ramazan ayi girdiginde basladim sanirim bugun 12 gunum.Dun aksam cocuklarim bana anne sen zayifladinmi incelmissin gibi duruyo deyince dunyalar benim oldu.Farki sigamadigim kiyafetleri rahatlikla giydigimde fark ettim.Bide super callenetics indirsem super olacak.Birde benim basenlerimde kuculurmu bu callan ile esim basenlerin duruyo hala dedi.Basen bacak sorunu olupta callan ile sonu alan varmi?

kalçayı kaldırıp küçültüyo diye biliyorum bi harekette callen teyzede söylüyo bunu, o 19 saattlik değişimde kalça kalktıkça bacaklarda incelmiş

kalçayı kaldırıp küçültüyo diye biliyorum bi harekette callen teyzede söylüyo bunu, o 19 saattlik değişimde kalça kalktıkça bacaklarda incelmiş

Kalca biraz kalkti kuculdu gibi oyle tam seklini almadi henuz.Pazar gunu 42 beden aldigim kotumu bugun kemer takip giyorum duser gibi oluyo surekli yukari cekistiriyorum.Olsun bunu gormek bile guzel.Cunku kac senedir sporla ugrasiyorum incelecem yerde daha cok kalinlastim ve bacaklarim sisti.Kas sismesi oldy.Bide kardiyo ile desteklesem arada pilates yapsam daha iyi olacak.Fitnesin yapamadigini Callan teyzem yapti.Demekki vucudi iyi taniyip dogru yontemle ise baslamak lazim.İnsallah basenlerimde gider.

Aynen öyle, bir de sayfanjn başında 8 dk lik bacak kalça ayrı ayrı egzersizler var onları da yapabilirsin, ben de pilatesim özellikle bacak hareketlerini yapıyorum beraberinde

Merhaba bende Macintosh bilgisayar var ama dosyaları bir türlü açamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Buldum çaresini tamam :)

Son düzenleme:
kızlar quick callanetics legs videosunun linki olan var mı atabilirseniz süper oluurrr

X