Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Daha önce beginninge ait link varmış ama daha sonra silinmiş, zen mate ile girmeyi deneyeceğim, en azından eski linki atabilir misiniz mail adresime gönderemezseniz?

Canım malesef beginning videosunun linkini bulamadım.ilk kez başlıyorsan 10 saatte 10 yaş gençleş ile başlayabilirsin.

Canım malesef beginning videosunun linkini bulamadım.ilk kez başlıyorsan 10 saatte 10 yaş gençleş ile başlayabilirsin.

Lotus bu arada sabrına hayran kaldığımı söylemem gerek.
Şu anda tüm sayfaları okuyup bitirmiş durumdayım. İnsanların ne kadar hazırcı olduğunu, senin bu kişilere ne kadar müsamaha gösterdiğini gördüm.
2 mesaj yukarda sorduğu sorunun cevabı varken onu bile okumaya üşenip tekrar sormaları.. yok artık diyorum.
Gerçekten tebrik ediyorum sabrını ve iyi niyetini. :nazar: :KK19:

Lotus bu arada sabrına hayran kaldığımı söylemem gerek.
Şu anda tüm sayfaları okuyup bitirmiş durumdayım. İnsanların ne kadar hazırcı olduğunu, senin bu kişilere ne kadar müsamaha gösterdiğini gördüm.
2 mesaj yukarda sorduğu sorunun cevabı varken onu bile okumaya üşenip tekrar sormaları.. yok artık diyorum.
Gerçekten tebrik ediyorum sabrını ve iyi niyetini. :nazar: :KK19:

Rica ederim canım bi nebze faydam oluyosa topiğimze uğrayanlara ne mutlu bana :KK66: ama evet haklısın insanları vakitleri çok kıymetli sanırım ilk sayfaya baksalar en azından o bile yetecek bana :KK3::KK1:En Büyük KK

Rica ederim canım bi nebze faydam oluyosa topiğimze uğrayanlara ne mutlu bana :KK66: ama evet haklısın insanları vakitleri çok kıymetli sanırım ilk sayfaya baksalar en azından o bile yetecek bana :KK3::KK1:En Büyük KK

lotuscum banada yardım et nolur ben 15 gün kadar yaptım çok çok güzel sonuç aldım ama ev taşıma işlerim var hemde antalyadan ankaraya vakit ayıramam bu kadar ama aldığım sonucuda korumak istiyorum kitabı indirdim ama açamadım şu 15 dk lık koruma programıhakkında bilgi ver nolur yani şu ısınmayı yapmış sonra karın şu kadar kalça şu kadar gibi.. zahmet olcak ama lütfeeennn banada bi el at :)

lotuscum banada yardım et nolur ben 15 gün kadar yaptım çok çok güzel sonuç aldım ama ev taşıma işlerim var hemde antalyadan ankaraya vakit ayıramam bu kadar ama aldığım sonucuda korumak istiyorum kitabı indirdim ama açamadım şu 15 dk lık koruma programıhakkında bilgi ver nolur yani şu ısınmayı yapmış sonra karın şu kadar kalça şu kadar gibi.. zahmet olcak ama lütfeeennn banada bi el at :)

KORUMA
1- barfikse yada kapını üstüne yda yüksek bir yere asılarak durabildiğin kadar dur. sırtı süper rahatlatıyor, kolları da güçlendiriyor..
2- 5 defa klasikte ilk ısınma hareketimiz olan eğilip kalkma.
3- 75 kollar geriye esneme
4- 75 yanlara esneme sağ sol
5- 75 karın bacaklar dizden bükük
6- 75 karın iki bacak havada
7- 5 defa bacaklar için 3 aşamalı pelvis hareketi 4 aşamada yapılacak
8- 25 bacak esnetme bacağı bara koyup sırtı aşağı yukarı yaptığımız, ilk hareket
9- 75 kalça bacak bükük olan
10- 75 kalça bacak düz tutulan
11- 25 bacak yere oturup bacak iki yana açılarak yapılan germe
12- 25 bacaklar birleşik yerde öne eğildiğimiz.
13- 8 pelvis kepçesi
14- 100 bacak sandalye sıkma

KORUMA
1- barfikse yada kapını üstüne yda yüksek bir yere asılarak durabildiğin kadar dur. sırtı süper rahatlatıyor, kolları da güçlendiriyor..
8- 25 bacak esnetme bacağı bara koyup sırtı aşağı yukarı yaptığımız, ilk hareket
13- 8 pelvis kepçesi

Selam lotus,
Ben de takip ediyorum bayagıdır aralarda yazıyordum callen muthiş bir sey :) özette süper :) eline saglık

KORUMA
13- 8 pelvis kepçesi

Merhaba,

Sayenizde callanetics e ben de heveslendim.30 day shred 5 gün sonra bitecek.buna başlamayı düşünüyorum.şimdiden 10 günde 10 yaş gençleşi indirdim.yalnız video çok eski görüntüler falan bir de dublajı düzgün yapamamışlar.Motivasyonumu bozdu biraz.Acaba bu videonun güncel hali var mıdır?yine 57 dklık ama günümüzde yapılanı?
şimdiden teşekkür ederim.

KORUMA
13- 8 pelvis kepçesi

canım ben uzuuun uğraştan sonra kitabı indirebildim ama çoook çok teşekkür ederim zaman ayırıp emek verdin.. bi çok arkadaşın merak ettiği bişeydi çok kişinin işine yarayacak teşekkürler

Selam lotus,
Ben de takip ediyorum bayagıdır aralarda yazıyordum callen muthiş bir sey :) özette süper :) eline saglık
Rica ederim canım :KK66:
Merhaba,

Sayenizde callanetics e ben de heveslendim.30 day shred 5 gün sonra bitecek.buna başlamayı düşünüyorum.şimdiden 10 günde 10 yaş gençleşi indirdim.yalnız video çok eski görüntüler falan bir de dublajı düzgün yapamamışlar.Motivasyonumu bozdu biraz.Acaba bu videonun güncel hali var mıdır?yine 57 dklık ama günümüzde yapılanı?
Malesef yok ama 5-6 gün sonra videoya ihtiyacın kalmayacak ezberlemiş olacaksın hareketleri.ben hareketleri ezberledikten sonra sadece müzik açıp yaptım callaneticsi.tavsiye ederim.

canım ben uzuuun uğraştan sonra kitabı indirebildim ama çoook çok teşekkür ederim zaman ayırıp emek verdin.. bi çok arkadaşın merak ettiği bişeydi çok kişinin işine yarayacak teşekkürler
Rica ederim canım en azından bi kişiye faydam olsa ne mutlu bana :KK66:

Son düzenleme:
Kızlar ben malesef videoları indirebileceğim bir site bulamadım :KK43: ama elimde 1 adet callanetics videosu var her gün onu yapsam faydası olur mu?

Kızlar ben malesef videoları indirebileceğim bir site bulamadım :KK43: ama elimde 1 adet callanetics videosu var her gün onu yapsam faydası olur mu?
linkler ilk sayfada var ama o siteye ulaşılamıyor VPN ayarlarını değiştirip indirebilirsin.
Elindeki video nedir tam olarak?

Videoyu izledim canım evet bu da callanetics ve Ruslar yapmış bu videoyu.ama hareketler vs aynı.zayen callaneticse en çok Ruslar ilgi gösteriyor ve en çok onlar bu egzersizi yapıyor. bu videoyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

teşekkür ederim peki her gün bu videoyu yapsam bir etkisi olur mu?

Merhaba,

neden hevesini kaçırıyosun? bence çok tatlılar bana çok şirin geliyolar ben bu videoya bayılıyorum ve asla sıkıcı bulmuyorum canım zaten 4 5 gün sonra hareketleri öğrenmiş olucaksın sırasını bi kağıda yaz tv izleyerek yap ben öyle yapıyorum daha çabuk bitiyo..

X