Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

dün 6 bitti bu gün dinlenmedeyim ve bu iki gün sınavlarım var. yarın sınavdan sonra 7 yi devam ederim artık. ama şimdiden acayip toparladım. hamlamam da geçti şükür. zaten en zor gelen kısmı hamlık çekmekti artık kim tutar beni:KK55::KK55::KK55::KK9::KK9::KK9::KK9:

iki gün oldu yapalı 5 kilovermek+incelmek istiyorum :21: zaten 5 de önceden vermiştim ama çok belli olmuyordu call ile belli olacak umarım :KK16:

bende bugün 6 yı yapıcam 5 yapıp dün ara verdim ara günlerim pazar olsun istedim ama çok inceldim toparlandım ve gözle görülür yani üst bacağım 56 cm den 54 e düştü göeğimin en kalın yeri 82 falandı 79 oldu çok mutluyum ve eeennn önemlisi sırt ağrım boyun ağrım o tutulmuş halimden eser yok gerçekten mucize.. LÜTFEN BİRİ BANA SÜPER CALLANETİCS VİDEOSUNU YOLLASIN mail adresimi özelden yollarım ben o hayırsevere :)

8 min buns ve 30. saat süper tamamdır
:124::124::124:

canım call bayadır yapıyorsun sanırım.. ben 3 gün oldu başlayalı tavsiyelerin var mı.. :KK42: bu arada spor geçmişim var yani bende basen sorunu var onun için istiyorum kalça içinde tabi :nazar: ancak şunu öğrenmek istiyorum gerçkten inceltiyor mu baseni flan.. 5 kilo fazlam var diyet spor yapıyorum zaten bi de incelsem süper olacak :KK8:

bende bugün 6 yı yapıcam 5 yapıp dün ara verdim ara günlerim pazar olsun istedim ama çok inceldim toparlandım ve gözle görülür yani üst bacağım 56 cm den 54 e düştü göeğimin en kalın yeri 82 falandı 79 oldu çok mutluyum ve eeennn önemlisi sırt ağrım boyun ağrım o tutulmuş halimden eser yok gerçekten mucize.. LÜTFEN BİRİ BANA SÜPER CALLANETİCS VİDEOSUNU YOLLASIN mail adresimi özelden yollarım ben o hayırsevere :)

merhaba, sanırım kendime yol arkadaşı buldum :KK9::KK9:
benim de 3. günüm bitti.
formun ilk zamanları baya aktifmiş ama şimdi pek kimse ilgilenmiyor gibi.
ben süperi ilk sayfadaki linkten indirdim.ama o koca video maille nassıl gönderilir bilmiyorum.

Son düzenleme:
ilk sayfadaki linkten indirmeye çalıştım maalesef olmuyor . yardımcı olursanız sevinirim . 15 kilocuk ve girilemeyen pantalonlar :)

Merhaba kızlar :KK66:
Callanetics ile 20 küsur yıl önce tanışmıştım. Daha sonra kitabımı ödünç alan bir arkadaşım kaybetti ve bir daha ulaşamadım.

Bir süre önce videolara ulaştım bir arkadaşın yardımıyla ancak içlerinde "beginning" yok, burdan da paylaşılmamış sanırım ve yıllardır spor yapmadığım ham olduğum için bununla başlamak istiyorum. Linkini paylaşan olursa sevinirim.

Konuyu en başından okumaya başladım ama zaman kaybetmemek için önce linki bulmam lazım.

Teşekkür ederim şimdiden.

merhaba, sanırım kendime yol arkadaşı buldum :KK9::KK9:
benim de 3. günüm bitti.
formun ilk zamanları baya aktifmiş ama şimdi pek kimse ilgilenmiyor gibi.
ben süperi ilk sayfadaki linkten indirdim.ama o koca video maille nassıl gönderilir bilmiyorum.

süper beraber ilerleriz iyi olur.. ben 7. yi yaptım çok çok memnunum bırakmaya hiç niyetim yok çok rahatım ağrı sızı kalmadı giyinince oramdan buramdan çıkan fazlalıklar kayboldu.. sen kaç kilosun? şikayetin nerden? süper call ı indirmek kolay ama partları nasıl birleştiricem bilmiyorum..

Son düzenleme:
süper beraber ilerleriz iyi olur.. ben 7. yi yaptım çok çok memnunum bırakmaya hiç niyetim yok çok rahatım ağrı sızı kalmadı giyinince oramdan buramdan çıkan fazlalıklar kayboldu.. sen kaç kilosun? şikayetin nerden? süper call ı indirmek kolay ama partları nasıl birleştiricem bilmiyorum..

ben bugün 4.yü yapıcam, ilk yaptığımda bu hareketlerle nasıl incelir insan çoğu esnetme germe dedim ama 346 sayfa yazmış insanlar (191.sayfaya kadar okudum) vardır bir keramet .sanki bugün omuzlarım daha narin gözüktü gözüme, sanırım fayda edecek.
ben şu an 76 kiloyum, boyum 1.72 falan, tam 6 ay önce doğum yaptım.hamilelikte 17 kilo almıştım, onun öncesinde de bir miktar doğumdan çıktıktan sonra sadece 10 kilo eksildim(bebek dahil :KK1: ), yani yolum uzun, 60-61 kiloyken oldukça fit oluyorum, tabi 50lere düşsem deli olurum ama o daha uzun bir süreç ister sanırım.
ben bu arada karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum, besin intoleransım var mayalı gıdalara karşı, özen gösterdiğim sürece ve akşam yemek yemezsem kilo veriyorum.

kızlar bel fıtığım var uygun bir spor arıyorum
bel fıtığı olup yapan var mı?

o ne ne işe yarıyor inceltirmi belimi falan
sende de mi var bel fıtığı

Bel fıtığımdan değil bir ara spor salonlarında çalışmıştım ordan biliyorum özellikle bel boyun fıtıklarında falan hidrolik fıtness ı öneriyor doktorlar . Netten bi araştır istersen ayrıca kiloya yönelik değilde inceltmeye yönelik bir spor ayda 15 20 cm en az incelirsin ben çalışırken bir bayan 96 cm incelmişti :))) 1 ayda karnında 15 cm falan şeklnde hepsi toplanıyo .

Benim büyük ihtimal boynumda ve sırtımda fıtık var ama gitmedim henüz :)

Bel fıtığımdan değil bir ara spor salonlarında çalışmıştım ordan biliyorum özellikle bel boyun fıtıklarında falan hidrolik fıtness ı öneriyor doktorlar . Netten bi araştır istersen ayrıca kiloya yönelik değilde inceltmeye yönelik bir spor ayda 15 20 cm en az incelirsin ben çalışırken bir bayan 96 cm incelmişti :))) 1 ayda karnında 15 cm falan şeklnde hepsi toplanıyo .

çok sağol ya bakayım ben ona video falan bulabilirim inşallah :KK31:

96 cm mii :KK37: şurada 6 cm incelsem yetecek başaramıyorum hemen hidrolik fıtness ı google yazıyorum :)

bu arada birleştirme için özel bir şey yapmana gerek yok. ilk partı aç o diğerlerini otomatik bulup hallediyor.
sen kaç kilosun hangi bölgeler sorunlu, 7 günde cm farkettin mi?
ben tepeden tırnağa kilo alıyorum, ayak parmaklarıma kadar diyeyim, tabi şu an doğumdan ötürü karnım falan var ama kollar sırt falan da feci.

Pilateste calflara göre çalışma var ama bunda da oraya etki ediyor mu ?

Bilmeyenler vardır belki calf alt bacağımızdaki kaslar

X