Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

merhaba
bende callanetics yapmak istiyorum ancak bir sorum olacak
ilk önce hangisini indirip yapmaya başlayacağımı anlamayamadım
süper callanetics
callanetics EVOLUTİON
cardio callanetics

önce hangisinden başlamam gerekli ne kadar yapmam gerekli lütfenn yardımcı olurmusunuz

diyelim ki 10 yaş gençleş ile başladım o kaç gün yapılacak
süper kaç gün
evolution kaç gün
lütfen ayrıntılı bilgi verirmisiniz bir an önce indirip başlamak istiyorum

Ilk sayfada çalışma programı başlığı altında yazmıştım.ama yine yazayım.10 saatte 10 yaş gençleşi hareketleri rahat yapabilene dek yapmalısın.amacın sadece Sıkılaşmaksa hareketlere alıştıysan super ile devam edebilirsin.
Amacın kilo vermekse evo ve cardio ile devam etmelisin.

Ücretli değil.indirme işlemini aşama aşama anlattım lütfen ona bakarak yap indirirsin o şekilde

yine ben
lotus ilkini indirdim çok şükür
ama süperde dahil diğerleri inmiyor hata veriyor sürekli
indiriyor ama açılmıyor anlamadım gitti.

selamlarr.. ben 3 ay önce bir 5 gün kadar callanetics evolution yapmıştım. 5 günde bile baya farketmişti ( gerçi öncesinde 15 gün leslie de yapmıştım) şimdi sağlık problemim nedeniyle martın sonuna kadar spor yasak ama nisan gibi bende leslie ve callaneticsle başlıyorum. 1.68 boyum ve 67 kiloyum.. hedef önce 55 :))

slm herkeze bende araştırmalar sonucunda buldum bu egzersiz programını ilk defa başlayacam ama indiremedim yardımcı olursanız sevinirim,

1. Callan dun tamamlandii! Yaninda winsor platesin basen videosunu da yapıyorum. Cumartesi erkek arkadaşımla yildonumumuz. Kusursuz gozukmeliyim :) 7 gunde azda olsa sıkılasirim umarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yine ben
lotus ilkini indirdim çok şükür
ama süperde dahil diğerleri inmiyor hata veriyor sürekli
indiriyor ama açılmıyor anlamadım gitti.
Tüm partlarını indirmediğin için hata veriyordur.
slm herkeze bende araştırmalar sonucunda buldum bu egzersiz programını ilk defa başlayacam ama indiremedim yardımcı olursanız sevinirim,
Ilk sayfada adım adım indirmeyi işlemini anlattım.

lotuscum canim ben evolution i yapiyorum ama bebekten dolayi cok vaktimi aliyor
. dedim bari su 20 dk lik bölgesel calismalari indireyim.
ama birde baktim ki sadece hip and behind ve stomach var.
ama aciklamanda bacak da var demissin.
bacak icin bölgesel yok mu acaba.

Lotus bu videolari tele indirip telde izleyebilir miyiz.yani acilir mi video.cevaplaersan cok sevinirim canim.sagol
canım indirip formatını değiştirip tekine uygun hale getirirsen tabiki izleyebilirsin

Kontrol edip dönücem

merhaba Lotus,
ben de cardio ve evolution u indirmeyi başaramıyorum.
Yoksa tüm partlar indikten sonra mı açılacak.
ben bir partı indiriyorum açmaya çalışıyorum açılmıyor.
:26:
Evet o videoya ait tüm partları indirmen gerekiyor.lğtgrn ilk sayfayı dikkatli okuyun.yoksa zaman kaybediyorsunuz yada vazgeçiyorsunuz indirmekten.yazık oluyo.

Callan kızları bahar geliyo sermediniz inşallah bu aralar sayfamıza çok fazla giremiyorum ofiste işler ve evde derslerim ve ev işlerim derken çok yoğun bir tempoda gidiyorum şikayetçi değilim gerçi 2-3 günde bir mutlaka girip mesajlarınıza cevap veririm merak etmeyin.hepinizi kocaman öper fit günler ve aynada kendinize bakarken mutlu yüzler görmenizi dilerim

Ben de callanetics yaapmaya başlayacağım bir ayda nasıl bir sonuç elde edebilirim? :what::what:

Herkese merhaba

Sevgili lotus ben geldim!!!

Foruma yazmaya işler güçler dolayısıyla fırsat bulamasam da hala Callanetics yapıyorum.

Verdiğim kiloları geri almadım. 76 kiloya sabitlendim. Veee egzersizler sayesinde taşşş gibiyim.

Yaza kadar bir beş kilo daha versem yetecek. Verir miyim, elbette vereceğim.

Öperim.

Slm kızlar. Ben daha önce callan ile çok iyi sonuçlar almıştım. Şimdi yapmak için kolları sıvadım. 6. Günün ama 5 defa yaptım. Aynaya bakınca fark var gibi ama ölçümlerim aynı. Daha önceki deneyimim de hemen ölçüler fark etmişti bu defa neden böyle oldu ki (

Ben de callanetics yaapmaya başlayacağım bir ayda nasıl bir sonuç elde edebilirim? :what::what:
Bit an önce başlamanı tavsiye ederim.Kişiye, kas oranına, daha önce spor yapıp yapmadığına bağlı olarak alınan sonuçlar değişiyor.

Aaa canım hoşgeldin özledik seni.bebişin nasıl? Sen çok iradelisin eminim istediğin kadar kilo verirsin arasıra yaz mutlaka kocaman öperimmmm

Canım harektleri dikkatlice yapıyomusun? aradan zaman geçince hareketleri tam anlamıyla yapmayı unutabiliyoruz
O yüzden etkisi az olabilir yada tel dönemi vs yakın olabilirirsin ödem sebebiyle ölçülerinde değişiklik olmamış olabilir.

slm canım bugün farklı egzersizler araştırıken denk geldi videoyu izledim çok zevli geldi bende zumba+ip atlama yapıyorum 6 kilo civarında verdim sıkılaşmaya çok ihtiyacım var inşallah faydasını görürüm en kıza zamanda başlicam

tel dönemini yanlış yadıız sanrm regl dönemi ise sebep olabilecek yükek olasılıkla o yüzden tabi hareketler konusunda da sıkıntı olabilir :44::44:

canım bişey sorcam izninle ben 3 gün ara vermişim bilmeyerek onun dışında hergün yapıyorum ama hla 10 yaş gençleşteym zorlnıyrm diğernde özellkle boynum agrıyo normal mi. bide kaslar çok çalıştıgı için eger beslenmeye önem verilmezse kaslar eriyebilirmiş yani bununla nasıl beslenmeliyiz bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…