- 26 Aralık 2013
- 1.024
- 215
Ilk sayfada madde madde anlattım indirme işlemini, ordan yararlanabilirsin.indirmeyi beceremedim
Yukarıda da yazdığım gibi ilk sayfada yazıyor detaylıcahanımlar videoları nasıl indirebileceğimi yazabilirseniz çok sevinirim ben bir aydır leslie yapıyorum 4.5 kilo verdim ve incelme oldu ama bunuda denemek istiyorum en azından ikisini sırayla yaparım.
Rica ederim canım ilk başladığımda diyet vs yapmıyordum ama iç bacakta ilk hafta etki görmeye başladım bacaklarımın arası açılmaya başladı.ne kadr devam etmeliyiz konusuna gelirsek o senin vücudunda istediğin değişimi yakalayabildiğin zamana dek yapmalısın.sonrasısa koruma ile devam etmelisinKusura bakmayın sormayı unutmuşum iç bacakta etkili demiştiniz ya bunun için ne kadar devam edilmeli, kaç günde etkisini gördünüz?
Ayrıca diyet yaptınız mı?
Çok soru sordum kusura bakmayın:sly:
bilmiyorum ama zaten callanetics inceltmeye yonelik kg verdirmeye değil.
Benimde 3 4 kg fazlam varken call yaptım tartı hiç oynamadı oynamıyorda yemegime dikkat ettim bol su içtim sanırım yağlar kasa dönüştü en sevmediğim durum.
ben şuan leslie yapıcam istediğim kiloya gelince callaneticse kesinlikle başlıcam.
call gerçekten bi harika.
Ben şu 8 dakikaliklara başladım simdi Jillian 39 day shredin yanında. Baska sadece sekiz dakikaliklari yapan var mı benim gibi?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kalça bacak ve basen için hangisini yapmalıyım
20 dk lık olanların linkini göremedim
Merhaba herkese. 10 saatte 10 yaş genclesme dosyasını indirdim. Icinden çeşitli fotoğraflar çıktı ama ben pek bir şey anlamadım. Çok fazla da sayfa yazılmış belki daha önce açıklanmıştır ama kaçırdım sanırım. Daha açıklayıcı hareketli resimlerle (.gif uzantılı) anlatılmış olarak elinizde varsa paylaşabilir misiniz? Video istemiyorum ama, çünkü telefondan giriyorum, video izleyemiyorum.
http://dfiles.eu/files/kv7kc5470 bunu indirmistim ben.Canım sen resimli özet halini indirmemişsin videoyu indirmen gerekiyor video yazan linki tıkla.
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün başlıcam inş. 44 bedenim 40 bedene inmek istiyorum, işe yarar mı sizce ?
Sıkılaşma açısından oldukça etkili, düzgün beslenmeyle mutlaka işe yarar. :)
Umarım ya diyete de başladım bugün :) Yürüyüşe de çıkmayı planlıyorum :)
Ben ara ara tekrar dönüp yapıyorum çok etkili çünkü :) Tabi kilo vermek için sadece bu yeterli değil, yürüyüş de güzel olur.
Ben de tekrar başladım bugün 2. günümü yaptım