Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

hanımlar videoları nasıl indirebileceğimi yazabilirseniz çok sevinirim ben bir aydır leslie yapıyorum 4.5 kilo verdim ve incelme oldu ama bunuda denemek istiyorum en azından ikisini sırayla yaparım.

indirmeyi beceremedim
Ilk sayfada madde madde anlattım indirme işlemini, ordan yararlanabilirsin.

Yukarıda da yazdığım gibi ilk sayfada yazıyor detaylıca

Kusura bakmayın sormayı unutmuşum iç bacakta etkili demiştiniz ya bunun için ne kadar devam edilmeli, kaç günde etkisini gördünüz?
Ayrıca diyet yaptınız mı?
Çok soru sordum kusura bakmayın:sly:
Rica ederim canım ilk başladığımda diyet vs yapmıyordum ama iç bacakta ilk hafta etki görmeye başladım bacaklarımın arası açılmaya başladı.ne kadr devam etmeliyiz konusuna gelirsek o senin vücudunda istediğin değişimi yakalayabildiğin zamana dek yapmalısın.sonrasısa koruma ile devam etmelisin

merhabalar
egzersizleri yeni keşfettim. fakat merakım şu; 70 kiloyum ve 60 kiloya inmek istiyorum. bu egzersizi bir gün denedim ve sadece 15 dk sini yapabildim. ertesi gün ise karnım ve kollarım resmen et kesiği olmuştu. bu nedenle acaba kiloluyken egzersizleri yaparsam kas yapar mı? Kas yaparsam zayıflamama engel olur mu? gibi sorular geldi. sizin tavsiyenize nedir acaba? önce diyete başlayıp kilo vermeli miyim? yoksa diyetle birlikte yaparsam daha hızlı kilo verebilir miyim? ve ayrıca ilk yaptığımda 15 dk yapabildim çok zorlandım. tavsiyeleriniz nelerdir? vaktinizi aldım şimdiden cevabınız için teşekkür ederim :)

bilmiyorum ama zaten callanetics inceltmeye yonelik kg verdirmeye değil.
Benimde 3 4 kg fazlam varken call yaptım tartı hiç oynamadı oynamıyorda yemegime dikkat ettim bol su içtim sanırım yağlar kasa dönüştü en sevmediğim durum.
ben şuan leslie yapıcam istediğim kiloya gelince callaneticse kesinlikle başlıcam.
call gerçekten bi harika.

lotus35 çok tşk ederim deneyeyim

arkadaşlar link verir misiniz yeni başlayanlar için Türkçe dublajlı

Ben şu 8 dakikaliklara başladım simdi Jillian 39 day shredin yanında. Baska sadece sekiz dakikaliklari yapan var mı benim gibi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben şu 8 dakikaliklara başladım simdi Jillian 39 day shredin yanında. Baska sadece sekiz dakikaliklari yapan var mı benim gibi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben sadece kalça için olanları yapıyorum zaman olmayınca, çok güzel hareketler var ve etkili :)

kalça bacak ve basen için hangisini yapmalıyım
20 dk lık olanların linkini göremedim

Merhaba herkese. 10 saatte 10 yaş genclesme dosyasını indirdim. Icinden çeşitli fotoğraflar çıktı ama ben pek bir şey anlamadım. Çok fazla da sayfa yazılmış belki daha önce açıklanmıştır ama kaçırdım sanırım. Daha açıklayıcı hareketli resimlerle (.gif uzantılı) anlatılmış olarak elinizde varsa paylaşabilir misiniz? Video istemiyorum ama, çünkü telefondan giriyorum, video izleyemiyorum.

Canım sen resimli özet halini indirmemişsin videoyu indirmen gerekiyor video yazan linki tıkla.

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün başlıcam inş. 44 bedenim 40 bedene inmek istiyorum, işe yarar mı sizce ?

Umarım ya diyete de başladım bugün :) Yürüyüşe de çıkmayı planlıyorum :)

Ben ara ara tekrar dönüp yapıyorum çok etkili çünkü :) Tabi kilo vermek için sadece bu yeterli değil, yürüyüş de güzel olur.

Ben de tekrar başladım bugün 2. günümü yaptım

İlk yarım saatini zorla yaptım yaa, o 100 yapıyosa ben anca 50 yapabildim. 30.dk da da bıraktım , bacaklarım yanıyo

Merhaba kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Başlamak istiyorum Callanetics'e fakat internette bir yerde okudum. Popoyu düzleştiriyor diye. Yani ben çıkıklığının kaybolmasını istemiyorum sadece bacaklarımın incelmesini ve basenimin gitmesini istiyorum. Yani bunları alt beden olurak söylüyorum tabi yoksa normalde çok olmasa da kilolu biriyim :) Yapan oldu mu 10 saate 10 yaş gençleştiren programı??
Bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…