Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

lotus ben eskisi gibi düzenli yapamıyorum ama hergün mutlaka kalça bacak hareketleri yapıyorum ısınma hareketlerini geçerek..
etkisini görmeye devam ederim inşallah..

sende nasıl gidiyor incelmeler ..

Bende çok merak ettim baya etkili bir spor sanırım bulup hemen yapmaya başlıycam

Hayır aynı kişi değil.biri jillian michael biri callan pickney.nette de araştırırsan fotoğraflarından videolarından alakaları olmadığını anında anlayabilirsin.aynı kişi olduğu izlenimine nasıl kapıldın anlayamadım.
Jillian Michael'ın yaptırdığı kardiyo egzersiz ve amacı kalori yakarak kişiye verdirip kasları geliştirmek.
Callanetics ise callan pickney'in bulduğu yoga fitness bale ve pilates karışımı Sıkılaşma egzersizi.kasları uzatarak sıkılaştırıyor ve vucüdü kadınsı bir şeklide şekillendiriyor.

gerçekten baktım ama ikisini tıklayıncada aynı video çıkıyo gibiydi neyse bidaha bakim.benim kalça göbek basen sorunum var.omuzlarım kısa ve düşük göğüsler minik anlican üstümün inceklmesini istemiyorum.yukarıda anlattığın kadarıyla callan yapmalıyım galiba 10 saatte 10 yaş gençleşi yapıcam arkasindan süperi kaç gün yapmalıyım

ben ilk sayfadaki linki indirdiğimde jillean michel buns and thigh die bişey çıkıyo ben mi beceremiyorum yaaa biri bana link gönderebilirmşi yada özelden atabilirmi

Linkini bana da atın sadece vücudun alt tarafını incelteni istiyorum bende

canım ben 10saatte 10 yaş gençleş programını torrentten indirdim altyazısını bulamadım hiçbiyerden. bildiğin bi sitede varsa linkini yollayabilir misin bana acaba?
Ilk sayfada verdiğim linkteki tükene dublajlı.
lotus ben eskisi gibi düzenli yapamıyorum ama hergün mutlaka kalça bacak hareketleri yapıyorum ısınma hareketlerini geçerek..
etkisini görmeye devam ederim inşallah..

sende nasıl gidiyor incelmeler ..
Canım ısınma hareketleri atlamamalısın en azıdan koruma yap.ilk sayfada callanın kitabı var onu indir.onda var koruma programı.

Öncelikle 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yapmalısın rahat yapabilene dek.sonra istersen supere geçersin.

ben ilk sayfadaki linki indirdiğimde jillean michel buns and thigh die bişey çıkıyo ben mi beceremiyorum yaaa biri bana link gönderebilirmşi yada özelden atabilirmi
Arkadaşım "bizim" ilk sayfamızı açtığına eminimisin?çünkü söylediğin gibi bi durumun olmasına kesinlikle imkan yok...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600

ilk sayfamıza ulaşmak için tıklayabilirsin.

Linkini bana da atın sadece vücudun alt tarafını incelteni istiyorum bende
Sevgili marli topiğimizin ilk sayfasında her topikte olduğu gibi konu ile ilgili bilgi ve linkler yer alıyor.oraya bakabilirsin.

Son düzenleme:

bende yapmak istiyorum yaa ilk hangisine başlamalıyım ve kaç gün yapmalıyım yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürlerr

10 saatte 10 yaş gençleş işe başlamalısınız.

çok teşekkür ederim dün buldum başladım bir saat sürüyo ve 21 hareket var sanırım dgru video. baya zorlandım ama yptkça yapaam geldi bgnde yaptımm kendmi zinde hissesyrm . işe yararsa yazıcamm mutlaka:)

arkadaşlar merhaba ben bu egzersızı yapmaya baslayalı 5 gün oldu bırazdan besıncı seansımı yapacagım. sizlere başlangıc ve suankı olculerımı yazmak ıstedım baslamakta kararsız olanları belkı heveslendırır :)
oncelıklı hasimato tırod rahatsızlıgım oldugunu bu yuzden cok ama cok zor kılo verdımı belırtmek ısterım oncekı mesajlarımdan hatırlayanlar olur 63 kıloyken 55 lerın hayalını kuruyordum şuan tam 73 kıloyum ve nasıl oldugunu anlamadım bıle
neyse uzatmadan yazıyım arkadaslar
başlangıç
göğüs 97 bel 83 göbek 97 kalça 107 basen(üst bacak) 63 alt bacak 42
5.günün sabahında
göğüs 95 bel 79 göbek 94 kalça 105 basen üst bacak yani 60 alt bacak 39
arkadaşlar bacakta en kalın yerlerden olcerek yaptım
kılo durumunu merak edenler olursa başlangıcta 73.1dim bu sabah 71.8 herhangı bır dıyet yapmadım bu arada sadece aksam yemegımı yedı gıbı yedım yatana kadar da hiçbirşey yemedim..

çok teşekkür ederim dün buldum başladım bir saat sürüyo ve 21 hareket var sanırım dgru video. baya zorlandım ama yptkça yapaam geldi bgnde yaptımm kendmi zinde hissesyrm . işe yararsa yazıcamm mutlaka:)
Hayırlı olsun doğru ve düzenli yaptığın takdirde etkisini mutlaka görürsün emin ol gelişmelerini bekliycem

Hayırlı olsun doğru ve düzenli yaptığın takdirde etkisini mutlaka görürsün emin ol gelişmelerini bekliycem

ya bu kadar kısa sürede bi faydası olur mu bilmiyorum ama içine giremediğim bi ceketim vardı içine giriyodum ama sıkıyodu rahat hareket edemiyodum bugün onu denedim sırf fark olup olmadıgını görebilmek için ve çok rht oldu htta mutluluktan çıglık atmışım çok sevndm bu dahada azimle ypmama sebep oluyo :)))))))))))))

çok fitt olucam inanıyorum . bide kaval kemiklerim agrımasaaa :// :)))))))))

20 günüm var önümde sonra yaz için alışverişe çıkacağım ama .çıkmadan biraz kil verip incelmek istiyorum. Maalesef halim olmuyor şu calleni yapmaya. Bugün 1 saat yürüyüş yaptım callen yapcak halim kalmadı Ahhh keşke yapabilsemmmm Yapan arkadaşları tebrik ediyor azimlerinden bana nasip olur inşallah diorum

Ben bu egzersize cok inaniyorum arkadaslar.Gecen yil kilo aldigim donemde yapiyordum.Daha dogrusu kilo almiatim 3 kilo falan verince sıkılasmak icin basladim dahada kilo vereyim diye diyetisyene gideyim dedim.Fakat diyetisyen kiloma gore cok iyi gorundugumu ne yaptigimi sordu :)ve devam sakin birakma falan demisti kesinlikle azimve istikrarla yapildiginda cok kisa surede degisiklik yaratiyor.Bu ara yine baslicam kismetse .kesinlikle moda olan zayiflama caylarina falan kanmayin biraz yeme kontroluve egzersizle cok guzel sonuclar alabilirsiniz.

ben indirmek için link bulamıyorum.bulduklarımda hep hata veriyor.lütfen yardımcı olurmusunuz vakit kaybetmeden bende başlamak istiyorum...

ben nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ,gevşek bırakmalar da çok zorlanıyorum 3 gündür yapıyorum ama boynum çok ağrıyor yatarak yapılanda. birde pelvik hareketlerinde çok zorlanıyorum. bir öneriniz var mı acaba.

ps.birde şu ayak içlerini bara uzatma hareketinde ayağı olduğunuz yere getirin derken zaten olduğum yerde duruyor bi anlayamadım o kısmı :)

:26:

en deneyimli sizsiniz lütfen yardımcı olun :)

Sana bi sorum olacak..belki daha önce 105 kere sorulmustur ama ben telefondan bakabildigim için ancak verdiğin linkleri indiremiyorum..youtube da callanetics isimli 58 dklik bir video var..acaba klasik/temel/başlangıç videosu bu mudur? Simdiden teşekkür ederim. .

Devamında dahada sıkılaştığını görücek ve callandan vazgeçemiyceksin

Birgün zorla kendini be yap.sonrası gelir zaten canım

Çok güzel ve bilinçli tespitler ve önerilerde bulunmuşsun katılıyorum sana.
Aynen canım bende kilomu söylediğimde hep daha az göründüğümü söylerler callanetics sağolsun

ben indirmek için link bulamıyorum.bulduklarımda hep hata veriyor.lütfen yardımcı olurmusunuz vakit kaybetmeden bende başlamak istiyorum...
Ilk sayfamıza gözatmışmıydın???? Çünkü linklerimiz orada.

şu bar hareketlerinde nereye kaldırıyorsunuz ayaklarınızı kızlar?
Ayak hareketlerinde ben koltuğun sırt yani yüksek kısmına koyuyorum yada yatak odasında yapıyorsam yatağın üzerine.olduğun yere getir derken tam vücudunun hizasına dimdik olacaksa şekilde getirmeni istiyor.yani bacağını koy ve sonra tam karnının karşısına gelecek şekilde ortaya doğru al bacağını.
Boynun ağrıyorsa hareketi yanlış yapıyor olmalısın.kafanı oradaki aşamaları atlamadan dğru bi şekilde kaldır ve boynun ve kollarını tel parça gibi sadece 1-2 cm ileri geri yap.bı bir şinav hareket değil dikkatli ve doğru şekilde yapmaya dikkat et ki sakatlanmayasın.

Rica ederim canım evet o video doğru video.onunla başlayabilirsin

lotus 35
evet canım gördüm linkleri ama indiremiyorum.ücretlimi buradan inidirmek.
denemeye devam edicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…